StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 06. led 2025 11:34:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dostal sem ban, proč?
PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 0:13:06 

Jako to vyjadreni blizzu je fakt na hovno.

A co jako, kdyz jim napises, ze ses sam, k PC nikdo pristup nema, antivir nic nehlasi a nic jsem neinstaloval, tak co jako?

To kua nemuzou napsat, pouzivals program imbasc2terranuberskillapmhypermaster.exe a mas peska?!

Si koupis novej klic a za dva dny bum a ban znova?! Tezka presumce viny :-(

Jako je to husty, kdyz si vezmes, ze to muze byt cokoliv od ovladacu, pres nejakou chybu u nich (normal a PRT hra na jednom pocitaci), zaplata ve woknech, cokoliv... Treba nakej blb, co neunes prohru, vzal replay, neco na to pustil a poslal do blizzu a ses v peerdeli.

Jako cert vem prachy, ale ta bezmoc je teda pekne k posrani :-(

Best regards, no ty vole... :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 8:52:35 

No pokud si porad stoji za tim, ze byl 100% pouzit cheat program, ty se si jistej ze nic nemas a nepoustis nikoho na svuj ucet, tak bych jim mozna napsal at se podivaji do logu, jestli ten ucet nebyl prihlasovan z vice ip adres(ofc. za predpokladu ze hrajes jen doma a nemas dynamickou ip). Pokud si teda nehlidas pocet her a ses si jistej, ze se ti tam nikdo nemoh dostat a hrat. Sice pochybuju, ze i kdyby to byla pravda, tak by te odbanovali, ale aspon bys vedel co se stalo..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 9:18:26 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Nebo to zkus obracene, napis, ze se bojis si koupit hru znova, abys ji taky nemel hned zabanovanou a ze si nejses vedom, cim jsi ty podminky porusil, tak aby ti dali vedet, cim presne jsi to porusil, abys to moh pripadne napravit, az si budes instalovat novou hru, ze to nechces riskovat, kdyz nevis, kvuli cemu ten ban mas.

Na vytahnuti infa o banu by to treba zafungovat mohlo...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 10:19:42 

satik píše:
Nebo to zkus obracene, napis, ze se bojis si koupit hru znova, abys ji taky nemel hned zabanovanou a ze si nejses vedom, cim jsi ty podminky porusil, tak aby ti dali vedet, cim presne jsi to porusil, abys to moh pripadne napravit, az si budes instalovat novou hru, ze to nechces riskovat, kdyz nevis, kvuli cemu ten ban mas.

Na vytahnuti infa o banu by to treba zafungovat mohlo...

Tak přesně todle sem jim už taky psal, to je totiž ten problém, já sem ochoten akceptovat ban, jsem ochoten koupit novou hru, tedy bylibychom oba spokojeni, já i Blizzard - já bych měl svou oblíbenou hru a oni by další kus prodali, jenže se právě bojím následovného banu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 13:16:17 

Arch píše:
asi tak ... a blizzard ty mysi bo klavesnice neprodava jen a pouze pro sc ... jsou i jine hry kde se macra pouzivati muzou ... myslim si ze kdyby vyrabely vyrobky bez macer tak by si je malokdo koupil za takove penize.

No tak zrovna tahleta klavesnice SteelSeries Zboard Limited Edition (StarCraft II) http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221004597 je "pouze" pro SC a macra ma vylozene predpripravena pro tri rasy ve hre SC2, proto mi prijde jako naprosta blbost, ze by pouzivani macra bylo brane jako cheatovani. A co jsem tak procital diskuze na battl.net forech tak tam zadne oficialni vyjadreni Blizzardu na toto tema neni, jen plky hracu jako tady, ze pouzit macro na to, ze si nadefinujete na klavesu F1 = "A" se muze pouzit (coz ovsem neni zadne macro ze), ale nadefinovat si vic akci treba F1 = "a b c d" uz ne. Jinde zas radi jak si udelat pomoci macra na klavesnici rychlou objednavku larev u zerga atd... Jako nevim jak by Blizz detekoval zda jste si pouzili macro pri programovatelnejch klavesnicich "spravne" nebo "nespravne".(Jestli neco detekujou tak jedine jestli vam nebezi na pozadi nejaky cheatovaci program...) kazdopadne nikde jsem nenasel oficialni zminku, ze se bezne macro klavesnice/mysi nesmi pouzivat, nebo jen pouzivat omezene.... Mozna se nesmi pouzit na turnajich, ale pri hrani??? je to nesmysl

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 13:43:26 
 ICQ  Profil

Tyjo to je fakt nahovno situace tohle :(
Vůbec ti nezávidím... Pokud je pravda co říkáš, tak je minimálně zvláštní, že ti nechcou napsat důvod banánu :-/
Zkus popřemýšlet, jestli si třeba nestahoval nějáké vychytávky do Single Playeru? Nebo celkově jesli sis něják nemodifikoval soubory hry ( i blbá změna pozadí se může počítat )...
Jinak ten ban přišel se začátkem nové sezony?

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 14:02:21 

MaHi píše:
Tyjo to je fakt nahovno situace tohle :(
Vůbec ti nezávidím... Pokud je pravda co říkáš, tak je minimálně zvláštní, že ti nechcou napsat důvod banánu :-/
Zkus popřemýšlet, jestli si třeba nestahoval nějáké vychytávky do Single Playeru? Nebo celkově jesli sis něják nemodifikoval soubory hry ( i blbá změna pozadí se může počítat )...
Jinak ten ban přišel se začátkem nové sezony?

Nikdy sem nic nikam nepřidávál, do ničeho nezasahoval, singl jsem hrál po zakoupení hry cca před rokem, dohrál sem ho a od tý doby na něj nesáhl, ani češtinu sem do něj nedával, pařil jsem jen lader, občas nějaké customky typu nexuswar starjaweled, ale nikdy sem do nich nic nepřidávál, jednak nevím jak se to dělá, druhak nevím proč bych to dělal, jakej to má význam. K modifikaci souborů - absolutně netuším jak a proč. V nové sezoně sem odehrál cca 10 her, tak že hned se začátkem to nebylo. Jinak nejen, že jsem nestahoval nic do singlu, já už hodně dlouho nesathoval vůbec nic z netu, nějak nemám potřebu cokoliv stahovat. Jediný co mi trochu neni jasný, je ten rootkit, kterej mi Avast nedokáže odtranit, co sem na netu našel, tak je to jakýsi potencionálně nebezpečný soubor, který by se neměl podceňovat, uvažuju o tom, že dám format C: a bude. Jinak mě eště napadlo, že bych mohl až příjdu z práce, poslat poslední repy, třeba by tam někdo to moje cheatování našel:-), otázkou je, kdo by na to chtěl čubrnět a aby se to nezvrtlo spíše v hodnocení mého echt monster skilu:-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 16:22:14 

salame , uz jsem ti to jednou pisal ... pouzij http://www.eset.cz/cz/online-scanner/ a rootkit bude behem 30-60min fuc :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 21:24:06 

Arch píše:
salame , uz jsem ti to jednou pisal ... pouzij http://www.eset.cz/cz/online-scanner/ a rootkit bude behem 30-60min fuc :)

No tak já to zkoušel, klikkl na odkaz, pak na start testu a nic, píše mi to hotovo a nic, navíc mám pocit, že si psal, že tento program jen detekuje problém, ale neřešího, nebo sem něco poplet? Každopádně mi to nefunguje, já nemám žádnej komerční antivir a tak se toho nemožu zbavit...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 22:52:31 
 ICQ  Profil

Salam píše:
Arch píše:

No tak já to zkoušel, klikkl na odkaz, pak na start testu a nic, píše mi to hotovo a nic, navíc mám pocit, že si psal, že tento program jen detekuje problém, ale neřešího, nebo sem něco poplet? Každopádně mi to nefunguje, já nemám žádnej komerční antivir a tak se toho nemožu zbavit...

S originálními Windows máš nárok na MS Security Essentials zdarma. Není to nejlepší antivir(ostatně tím je mozek :)), ale v posledních mnou sledovaných testech(cca 2 roky zpátky) se umístil na špičce a byl tam celkem dlouho(půl roku, pak jsem tomu začal věřit :D). Možná je zdarma i bez originálních Winů, ale nesázel bych na to, podle mne si je ošahá při instalaci.
Dál je celkem solidní Avira, akorát docela otravuje s reklamou(je na to crack - de iure legální, de facto nemorální... sice nevím o nikom, komu to stopli, ale přijde mi to hnusné samo o sobě) a myslím, že se ve free edici neumí hrabat v archivech, ale to je buřt, stejně by měla přijít na virus při rozbalování :)).
Pak, co se free edicí týká, nemám přehled. Zkus viry.cz, na jejich fóru by teoreticky něco mohlo být.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina