MaHi píše:
Tyjo to je fakt nahovno situace tohle
Vůbec ti nezávidím... Pokud je pravda co říkáš, tak je minimálně zvláštní, že ti nechcou napsat důvod banánu :-/
Zkus popřemýšlet, jestli si třeba nestahoval nějáké vychytávky do Single Playeru? Nebo celkově jesli sis něják nemodifikoval soubory hry ( i blbá změna pozadí se může počítat )...
Jinak ten ban přišel se začátkem nové sezony?
Nikdy sem nic nikam nepřidávál, do ničeho nezasahoval, singl jsem hrál po zakoupení hry cca před rokem, dohrál sem ho a od tý doby na něj nesáhl, ani češtinu sem do něj nedával, pařil jsem jen lader, občas nějaké customky typu nexuswar starjaweled, ale nikdy sem do nich nic nepřidávál, jednak nevím jak se to dělá, druhak nevím proč bych to dělal, jakej to má význam. K modifikaci souborů - absolutně netuším jak a proč. V nové sezoně sem odehrál cca 10 her, tak že hned se začátkem to nebylo. Jinak nejen, že jsem nestahoval nic do singlu, já už hodně dlouho nesathoval vůbec nic z netu, nějak nemám potřebu cokoliv stahovat. Jediný co mi trochu neni jasný, je ten rootkit, kterej mi Avast nedokáže odtranit, co sem na netu našel, tak je to jakýsi potencionálně nebezpečný soubor, který by se neměl podceňovat, uvažuju o tom, že dám format C: a bude. Jinak mě eště napadlo, že bych mohl až příjdu z práce, poslat poslední repy, třeba by tam někdo to moje cheatování našel:-), otázkou je, kdo by na to chtěl čubrnět a aby se to nezvrtlo spíše v hodnocení mého echt monster skilu:-)