StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 05. črc 2025 12:20:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nadávky
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 18:15:16 

Slusnost je pryc, uz na to seru :-) Zadny zdraveni, nic. Stejne nikdo neodpovi a jeste nadavaj.

Ted se mi 2x stalo, ze drtim soupere, napise gg a mezitim jede dal. Clovek prestane hrat a pak musi dohanet. Uz nikoho nezdravim a hraju do posledni budovy. Naposled nejakej eXodus, tak si na nej dejte bacha, kdyz ho uvidite...

Co jsu lidi schopny delat kvuli par bodum, to nepochopim :-(

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 18:35:32 

kori píše:
Slusnost je pryc, uz na to seru :-) Zadny zdraveni, nic. Stejne nikdo neodpovi a jeste nadavaj.

Ted se mi 2x stalo, ze drtim soupere, napise gg a mezitim jede dal. Clovek prestane hrat a pak musi dohanet. Uz nikoho nezdravim a hraju do posledni budovy. Naposled nejakej eXodus, tak si na nej dejte bacha, kdyz ho uvidite...

Nepřeháníš to trochu? "omfg, on je to nomanner!! Seru na všechny! Teď budu taky nomanner". Na začátku prostě napiš hi, gl hf gg .. na konci gg ... jeho odpověd k tomu nepotřebuješ. A že se někdy stane, že soupeř napíše GG a přesto hru neukončí? No, bože. Že přestaneš hrát je jen a jen tvůj problém. Máš hrát. Občas se to prostě stane. Člověk prohraje (zdá se) last battle a vypadá to totálně, tak napíše GG ale nakonec přecijen sebe síly a třeba i vyhraje. GG není konec hry. Konec hry je, když jeden ze soupeřů leavne. Nehroťte tak tu slušnost. To máš jako ve škole .. ještě si to pamatuju. Zdravíš, zdravíš a dotyčný se na tebe ani nepodívá. Znamená to, že přestaneš zdravit? Co dělají ostatní je jejich věc a tobě do toho vůbec nic není. Ty zůstan vychovaný a slušný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 18:46:07 
 ICQ  Profil

nezdravím, nestíhám na začátku klikat a psát a pak mi to přijde zbytečné :o). kašlu na to, co si o mne kdo myslí, na pozdrav odpovím, až když mám čas. když byla hra dobrá, končím přes gg, jinak na to peču :o) (nebudu psát gg na každou prohru, když to NEbyla dobrá hra)
jsem nevychovaný? nemyslím si, až mi někdo ukáže, jak udělat skriptík, aby se to napsalo automaticky, prosím. v csku jsem to psal, tam se to pak zrestartilo a jelo se, tady to prostě nejde. v lobby je času dost, tam to taky písnu, ve hře minimum.
moc to prožíváte :o)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 18:51:55 

deacon píše:
(nebudu psát gg na každou prohru, když to NEbyla dobrá hra)

Když ti někdo řekne dobrý den, taky mu neřekneš dobrý den, protože den nebyl dobrý ? ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 18:56:33 

Shang píše:
Když ti někdo řekne dobrý den, taky mu neřekneš dobrý den, protože den nebyl dobrý ? ;)

Ne, tak mu řeknu "Co je na něm dobrého?" :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 18:58:39 
 ICQ  Profil

Shang píše:
deacon píše:
(nebudu psát gg na každou prohru, když to NEbyla dobrá hra)

ale to je pozdrav, pane Shang, ne rozloučení. Když mi někdo po prohraném zápase, kdy mi rozhodčí odpíská nesmyslnou penaltu, řekne, to byl ale férovej mač, dáme znova? Tak ho pošlu tam, kde slunce nesvítí ;-). Naopak, když to byl férovej vyrovnanej zápas a vyhrál ten lepší, tak si klidně domluvím odvetu po konci :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 19:33:04 

deacon píše:
ale to je pozdrav, pane Shang, ne rozloučení. Když mi někdo po prohraném zápase, kdy mi rozhodčí odpíská nesmyslnou penaltu, řekne, to byl ale férovej mač, dáme znova? Tak ho pošlu tam, kde slunce nesvítí ;-). Naopak, když to byl férovej vyrovnanej zápas a vyhrál ten lepší, tak si klidně domluvím odvetu po konci :)

Stejná logika jako u rozloučení: On ti někdo řekne naschledanou a ty řekneš: ne nechci tě vidět? A o tom že by soupeř ve hře podváděl jsi nic nepsal, takže jsi jednoduše prohrál a nemusíš ragequitovat.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 19:36:17 
 ICQ  Profil

Shang píše:
deacon píše:

Stejná logika jako u rozloučení: On ti někdo řekne naschledanou a ty řekneš: ne nechci tě vidět? A o tom že by soupeř ve hře podváděl jsi nic nepsal, takže jsi jednoduše prohrál a nemusíš ragequitovat.

Ahm, good game=nashledanou? IMO je překladem dobrá hra, tedy zhodnocení. Fajn, budu psát good bye, ale ne good game, když to podle mě nebyla good game. V csku je normální po mixu, který vyhraješ 2x 16:0 NEpsat gh/gg, protože to takové nebylo. Rozhodně se odpojení nebere jako ragequit :o)
A znova, buď jsi to nečetl a nebo jsi hlupák. Na nashledanou odpovím, na "to byla dobrá hra" nemám jak reagovat, když jsem prohrál stylem, který pro mě není dobrý.
No, já vím, že Shang je pouhý trol, ale tak já rád krmím :o)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 19:43:05 

HelmutStein píše:
kori píše:

Nepřeháníš to trochu? "omfg, on je to nomanner!! Seru na všechny! Teď budu taky nomanner". Na začátku prostě napiš hi, gl hf gg .. na konci gg ... jeho odpověd k tomu nepotřebuješ. A že se někdy stane, že soupeř napíše GG a přesto hru neukončí? No, bože. Že přestaneš hrát je jen a jen tvůj problém. Máš hrát. Občas se to prostě stane. Člověk prohraje (zdá se) last battle a vypadá to totálně, tak napíše GG ale nakonec přecijen sebe síly a třeba i vyhraje. GG není konec hry. Konec hry je, když jeden ze soupeřů leavne. Nehroťte tak tu slušnost. To máš jako ve škole .. ještě si to pamatuju. Zdravíš, zdravíš a dotyčný se na tebe ani nepodívá. Znamená to, že přestaneš zdravit? Co dělají ostatní je jejich věc a tobě do toho vůbec nic není. Ty zůstan vychovaný a slušný.

Mam odehranych nejakych 200 her, z toho pozdravilo tak 15 lidi. V bete se slusne chovalo 99% hracu, snad si nepamatuju, ze by nekdo nadaval a delal kraviny. Takze asi tak, preber si to jak chces ;-)

Jo a nevim jak ty, ale kdyz prohraju, tak pisnu gg a leavnu, pripadne leavnu a nedelam s prominutim picoviny. Je to stejne neslusny jako nepozdravit "dobry den" ;-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 19:59:12 

deacon píše:
...

Deacone, ja vím, že SC ti moc nejde, ale to není důvod si hrát na Idru, na něho stejně nikdy nedosáhneš.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina