Presne jak pise Goodwill neni to o micru,ty za Terana nepotrebujs micro,k cemu MMM? jaky micro tvuj ball dostava stim a posilas pres A na druhou stranu,ze ma stalkery a co? kdyz ti sundava vikingy v te dobe ma po armade nez je sunda tvyma nadupanyma nastimovanyma MM
takze jak rikam staci par vikingu na jeho colosy,dej rep at vime o cem mluvis,ja uz colsoy na Terany taky nejedu,je to naprosta hloupost,jediny co se da delat je zaelot vylepseny na rychlost a stormy a feedbacky na medivacy,samozrejme Ghost dela nehorazny bordel,ale s tim uz se musi pocitat ze je to pak vzajemna valka mezi micrem ghosta a HTemplara,ale pokud nedokazes sundat colosy mas neceho malo a replay nam to ukaze,tak soupni ho sem,treba posledni zapasy rikas 30 zapasu za sebou dostavas na frak od P,pro me je opacny problem a ze nedokazu porazet tak lehce T,ale od doby co jsem se vykaslal na colosy je to aspon 30 az 40% sance ze vyhraju,predtim to bylo tak 5% sance na vyhru,jak vidim Terana,rikam si a jejej dalsi prohra,je to moje oblibena rasa
o to vic me tesi kdyz dokazu sundat nejakeho Terana a vcera se mi podarilo sundat hned 2 za sebou a to byl rohlik na ustech