StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 01. led 2025 21:40:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Rady pro nováčka
PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 9:36:54 

viewtopic.php?f=31&t=1076

viewtopic.php?f=31&t=1094

viewtopic.php?f=31&t=1229

:D na taktiky nehled. .to se jezdlilo pred rokem a ctvrt.... jde o ty zaklady :P

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 14:29:43 

Opět díky všem za rady všechno to prostuduji.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 14:49:34 

spis sem hod posledni replay at ti tu muzu napsat co delas hoodne naprd

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 15:23:07 

Teď zkouším novou taktiku Banshee Rush. Ta mi pomohla po nějakých 20-30ti hrách si užít výhru zatím s ní mám 5:4 na skóre. 4Gate je na mě asi moc těžký... Snažím se ho cvičit ale furt nejsem spokojeny s tím časem.

Před chvíli jsem hrál replay klidně pošlu budu rád za každé rady i do této taktiky popř. okomentovat co jsem dělal špatně.

REPLAY: http://bazim.cz/hry/starcraft/replaye/moje/newtactic.SC2Replay

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 15:41:43 

jeste pred repem bych ti chtel rict ze ucit se tyhle allinerske strategie, ktere ti stejne zachvilku zacne kazdej counterovat protoze je to uplne easy a budes zase na zacatku, budes se muset ucit to co bys mel uz ted... jestli ti ta chvilkova slava za par winu za to stoji.. prosim... ale stejne se jednou budes muset ucit hrat normalne... a cim driv se to naucis tim podle me lip..... pak budes zase prohravat a prohravat s tvym pristupem

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 15:45:36 

no a k replay..... win byl jen diky tomu ze souper byl totalni lachtan bez mozku... normal PC by hral lip/.. nestavis scvcka.. nepouzivas hotkeye... nescoutujes..... k samostatne hre... ma tam 1 turet.. ty 6 banshee a bojis se O_o wtf.... no.. jak ti tu radili ostatni.. hraj radsi proti normal pc/. pak treba proti hard pc.. potrenujes daleko vic nez s temato opicema :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 15:59:51 
 ICQ  Profil

dalsi vec co je hovadina je stridat rasu kdyz neumis ani jednu. Jen si v tom udelas bordel. Jednu vyber a tu hraj. A jak rika aklain vybodni se na ty stupidni taktiky. A nauc se macrovat. Nema vyznam ucit se buildy kdyz neumis stavet pylon vcas. Nauc se expandovat, utracet, stavet workery a armadu, scoutovat a counterovat oponenta. Build si pamatuj jen zakladni. 9 pylon, 12 gateway, 14 gas a dal se soustred na hru a ne build. 4gate ani cloak banshee te tu hru nenaucej.

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 16:25:21 

Chci se zeptat co potřebuji mít, abych viděl ghosta kam pálí atomovku? V tomto REPLAYI co jsem hrál včera k večeru mě zničil půlku armády atomovkou protože jsem nevěděl kam jí dává. V tu chvíli už to bylo stejně jedno, protože bych ten fight stejně nevyhrál. Popř budu ráda za další rady po shlédnutí tohoto replaye.

Chyb co tu píšete jsem si vědom a snažím se je omezovat co nejvíce, ale určitě v tomto replayi jsou další důležité chyby. Co jsem se tak díval na ten replay tak kolem desáté minuty kdybych na něj zaútočil tak bych to možná mohl vyhrát.

Bohužel jsem to neodhadl a nešel do něj čili jsem to tím prohrál.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 16:36:18 

od zacatku... ses tam dlouho suply block pri 18/18.... rozjizdis 4 gate.. pak pridavas robo.. pak forge a canonujes rampu.... kdyz uz delas tuhle pro me naprosto nepochopitelnou taktiku.. tak si mel zacanonovat az druhej vchod a rozjet expanzi...... na to ze mas u nej v bazi 2 observery sis stejne nevsiml dropu..... asi 5 minut ti po dropu tam stoji uplne zbytecne 12 prob..... na to ze vidis co tvuj souper jede vubec nijak nejedes zadnej counter.. coz v tvem pripade mel byt HT ci colos.. ktereho delas snad 5 minut pozdeji nez bys mel... a atomovka jde poznat malou blikajici cervenou tezkou....holt se musis divat..... opet napisu.. trenuj proti PC pac u nej se ti nestane ze ti bude 20 minut cupet v bazi.. takze se naucis scoutovat... prubezne branit ci sam utocit... ne jen drepet v mainu.. jezdit nesmysly a v 20te minute vyleze bud souper nebo ty a je konec.... sice v tehle hre si uz hotkeye pouzival.. ale nedostatecne.. pod 1ckou si mel armadu.. pod 4kou jeden nexus.... malo :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. úno 2012 17:34:10 

...kam dopadne atomovka se obcas dost blbe hleda, nicmene bych cekal v tehle lize, ze ti nukuje bud mineral lajnu nebo armadu...takze jakmile uslysis, ze leti, preventivne pohni armadou do strany a zkontroluj, jestli nenajdes cervenou tecku nekde u sebe v mineralech...pokud ano, ujed s probama (a nezapomen je tam pak vratit :) )...jinak taky, prepni si zobrazeni barev - je to ten treti "knoflik" vedle minimapy, uvidis se pak zelene - lip se ta tecka hleda...

...ale stejne, podle toho, co jsem videl, ti atomovka hry neprohrava :)...a fanatic ma pravdu, vyber si jednu rasu, jinak budes umet od vseho trochu a dohromady nic...;)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina