StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 20:55:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pro vsechny co breci ze je neco OP
PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 20:53:44 

Indeed, 4gate je účinný ve všech ligách a proti všem. :) Ale zase záleží na provedení. PvP PvZ je dobrej na jednom gasu, proti T je lepší zabrat oba gasy.

Btw k tomu OP tématu, poslední dobou myslim, že hooodně silný jsou sentry, přesněji řečeno FF :D :D Nevim jak tyhle holky nějak nerfnout, ale fakt je když to ten P zahraje dobře, tak oponent může dělat opravdu málo. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 22:17:20 

Ty se skico moc s 4gatem neozývej, to co si mi provedl dneska mi stačilo. :D Počkej příště.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. led 2011 22:19:14 

Těším se na další match. :twisted: :twisted:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 1:41:28 

saltazar píše:
77white píše:
Kamo... tak mi povez, co je teda 4gate, kdyz ne strategie naslepo. Strat na vsechny 3 matchupy, zatracene uspesny, dodnes hrany (napr. korejskej 4gate), pokud to Z neskautne tak instawin, pokud T neskautne tak se da vyhrat prvnim utokem, v pvp neustale pouzivane. Drive Day9 rikal, ze se s nim da dostat bez potizi do 2.5k diamond. Mimojine 4 gate je tvrdy orisek pro MMM hrace, ale to jen tak okrajove.
Ale to samozrejme nepriznas. A ja ani netvrdim, ze je to OP, jen ze je to ucinne. A taky se da bez potizi counterovat, stejne jako MMM. Cele tohle op whinovani mi prijde pouze jako vykriky neschopnych hracu.

4gate je použitelný někde kolem 6minuty, to už hráč jedoucí MMM má dost vojáků a vzhledem k tomu že terrani jedou hradby skoro proti všemu co pozoruju, tak s marauderama za ní není problém protosse odrazit. Prakticky mě se nikdy v diamondu nepovedlo dobýt 4gatem terrana s wallem co jel pěchotu. Tedy pokud si nenechají pylon na clifu, tak nemá protoss většinou šanci ve standartní situaci. Navíc 4gate je pro mě dost hloupá strategie, neříkám že není dobrá, ale nemám rád strategie kdy se musí omezovat nonstop stavění prob. :)

Já nic přiznávat nemusím, já nejsem ten co tvrdí že je v SC2 cokoliv OP, já jsem s tou hrou plně spokojený a jen zde vyjadřuju své reakce a hodnotím vaše názory. :) Pokud se někomu nelíbí tak ať řekne svůj názor, ale nechová se jako kdyby to mělo být 100%. Trochu slušnosti lidi.

Doba se navíc mění a jak si správně podotkl s tím 4gatem si se dostal do diamondu dříve, dnes si myslím už to nebude tak lehké, asi ani ne s tou MMM když se nad tím tak zamyslím. Protosse s ní prakticky nedobiješ když umí používat sentry.

ostrelovani wallu + FF za wallem na odsunuti pechoty a dostanes T minimalne do supply blocku... plus pokud umis mikrovat a makrovat zaroven a on nestihne nahodit bunkry, tak ho vicemene prejedes. Je to jen o dostatecnym mixu.
ps: pokud ti dela early MMM push problemy, tak je chyba nekde u pouzivani FF.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 2:02:23 

FF vyřeší všechno. :D Nevím co by protossové dělali kdyby ho neměli. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 4:39:34 

Prohravali by :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 9:12:17 

A je to tady tase tyvole :D
Uz je na foru ohledne OP klid??? Nevadii,udelame dalsi Topic,kde se muzeme pekne dohadat :D
Boze boze...... :roll:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 10:28:36 
 ICQ  Profil

Ještě chvilku a bude to tu jak na battle.net fórech :D
Navrhuji začlenění whinování a trollení do pravidel ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 11:04:37 

mam pravdu nemam pravdu... o to tu nejde.. jde o to ze hra je balanced a mrdaji me lidi typu pralev... proto sem takovej unmaner a vsechno co ste psali...
jo.. nekdo tu zverejnoval ze vznikly prispevky ktere popisovali opak.. "ze to je unbalanced" jo ale kde byly zverejneny? na pralevove brecicim blogu? na neakych podradnych strankach? tam muze byt napsane co chce.... tenhle topic je na strankach jednoho z nejlepsich klanu.. myslim ze by to tam asi nehazeli kdyby to nebyla pravda, nebo aspon 95% pravda.. ;)
brecte si tu dal... nemam a ani sem nemel v planu se tu zdrzovat.. jen sem ze sebe musel dostat to co sem uvedl a vysvetlit pralevovi jeho OP veci.. stejne si z toho nic nevezme.. ale treba sem tim trosku pomohl nekomu jinemu... ja se jdu nadale zdokonalovat a lamat hranici 2500... vy si tu delejte jak uznate za vhodne...

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 11:15:57 

Akleine->jediný způsob jak zjistit jestli je hra balance je asi ten, že naklonuješ nejlepšího hráče na světě a ty dva pak necháš hrát proti sobě v různých kombinacích, po té se dá mluvit vést tyhle rozhovory. :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina