StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 20:30:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PvT Protoss IMBA
PříspěvekNapsal: pon 11. říj 2010 7:49:45 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Doubleflip by nam mal mozno ukazat ao sa proti tomu MMM hraje ked je taky chytry. Statisticky som stale primarne protoss, ale uz hravam len random.
Niekde som to tu uz pisal, hru za terrana vyhravam takmer vzdy. Je mi jedno o kolko je super lepsi. Masim marinakov a upgradujem stimpack hned ako na to mam. Vyrazam utocit v takom case, aby mi research stimu dobehol ked prichadzam k superovi. Attack move, T, gg. Ziaden skill. Naco? Ani nescoutujem. Nie je dovod. Mozem ti pozret v replayi v akom case a s akou armadou idem utocit. Malokto to ustoji. A ak to aj ustoji, druhu vlnu kde uz su v hojnejsom pocte aj marauderi a marinaci maju +10 HP neustoji nikto. Je mi to az trapne takto vyhravat, nemusim vobec mikrovat, ani rucne targetovat na dolezite ciele. Stimpack a oni to u znejako rozstrielaju aj sami.
Je to ako hrat proti AI. Staci robit vzdy to iste. Ano, je to ubohe, ale vyriesit to musi blizzard.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 11. říj 2010 8:14:55 

early game si vodí terran, ale od toho má tos sentry, které jsou v začátku klíčem k obraně a bez nich to nejde...rád sem hodim nějakej svuj replay až budu moct, s pc na kterym hraju budu tak ve čtvrtek...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 11. říj 2010 8:24:48 

Konecne to nekdo napsal :-) v dobe kdy tady popisuje Teran ze jde v prvni vlne,se stimem a upgradem MM tak zadny P nema sanci se nejak ubranit,odrazi par vln,ale v tom ze dava do jednotek vic matrose a tim se dostava T do vyhody a postupne P prejede,pro me je to nevyrovnany a vsechny nesmysly pouzivejte vic zaelotu,iluze OMG apod nesmysly,to mu ze rict jen zabedneny Teran. Jedine co jde chytit Terana nekde v uzine sentry a pak se dokaze rikat je to vyrovnane se stimem par marinu a marauderu vylepsenych zpomalenim je nemozne Terana v pocatecnich fazich hry chytit a bez scanovani jak napsal Godwill jede si sve,P se musi pripravit na MM nebo banshee a ano rad bych chtel scoutovat,zakopaneho Terana jak? Ano detectorem,ale to je budova na vyzkum a detector sam,nez tam dojde uz je u me s MM a rikam si aha chyba scoutovani bylo k nicemu :D nic jsem nezjistil,jen to ze jsem mohl mit vic jednotek :D a tedka chybi v defu a Teran se smeje stimpack aaaaaaa a A a na konec me army a pome,pisu GG vlastne proti Teranovi ani GG nepisu,protoze me tyto duely primo nudi,ano podari se mi vyhrat sem tam,jen diky stesti ne kvuli tomu ze jsem lepsi nebo horsi a to mi vadi :-) v zapase Z a P takovy problem nemam

ale verim tomu ze tento build bude jednoho dne oslaben a Teran bude rovnoceny souper :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 11. říj 2010 9:33:04 

Pralev píše:
Zergové mají obranu proti Reaperům a air rushi i bez plynu
OT: myslis akoze spine? pretoze lingov a quennu reaper vymikruje bez problemov

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 11. říj 2010 9:50:53 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

gwixt píše:
Pralev píše:
Zergové mají obranu proti Reaperům a air rushi i bez plynu
OT: myslis akoze spine? pretoze lingov a quennu reaper vymikruje bez problemov

docela bych chtel videt, jak vymikrujes queenu :)

a lingove jsou stejne rychli jako reaper, takze staci na nej dat attack a reaper muze jen zrdhat, jinak dostava hity od lingu (kdyz jich mas cca 6 nebo vic, tak T potrebuje vic nez 2 reaperu, aby s tim melo cenu harrasit (a kdyz ma zerg speedlingy, tak je reaper i se speedem celkem useless, pokud jich nenamassis cca 4+

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 11. říj 2010 12:59:31 

ok queena ma dlhy "dostrel" ale je zase relativne pomala

no a imho lingovia bez speedu su akurat tak potravou pre reaperske pistole (samozrejme treba aspon 2-3 reaprov, ale s jednym harassuje malokto)... tam nie je o com diskutovat, take mikro zvlada uz podpriemerny hrac ... so speedom to je samozrejme ine, ale bavime sa tu o alternativach bez plynu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 10. lis 2010 9:51:44 

GoodWill píše:
Doubleflip by nam mal mozno ukazat ao sa proti tomu MMM hraje ked je taky chytry. Statisticky som stale primarne protoss, ale uz hravam len random.
Niekde som to tu uz pisal, hru za terrana vyhravam takmer vzdy. Je mi jedno o kolko je super lepsi. Masim marinakov a upgradujem stimpack hned ako na to mam. Vyrazam utocit v takom case, aby mi research stimu dobehol ked prichadzam k superovi. Attack move, T, gg. Ziaden skill. Naco? Ani nescoutujem. Nie je dovod. Mozem ti pozret v replayi v akom case a s akou armadou idem utocit. Malokto to ustoji. A ak to aj ustoji, druhu vlnu kde uz su v hojnejsom pocte aj marauderi a marinaci maju +10 HP neustoji nikto. Je mi to az trapne takto vyhravat, nemusim vobec mikrovat, ani rucne targetovat na dolezite ciele. Stimpack a oni to u znejako rozstrielaju aj sami.
Je to ako hrat proti AI. Staci robit vzdy to iste. Ano, je to ubohe, ale vyriesit to musi blizzard.

Poprosil bych o replay, nebot zatim co se Z a T nemam problem ani s platinou, tak P si me dava silver s prehledem. Pokud nezkousi CR nebo VR, tak se proste necapu. Vsichni jedou stalkery + collosusy a at delam, co delam, vzdycky me prevalcuji ikdyz mam vetsi army :-(

Fakt bych ti byl vdecnej za replay, pac 30 proher v rade s P uz mne vazne nebavi :-( Nacvicim a konecne budu mit pokoj :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 10. lis 2010 11:23:23 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

kori píše:
GoodWill píše:

Poprosil bych o replay, nebot zatim co se Z a T nemam problem ani s platinou, tak P si me dava silver s prehledem. Pokud nezkousi CR nebo VR, tak se proste necapu. Vsichni jedou stalkery + collosusy a at delam, co delam, vzdycky me prevalcuji ikdyz mam vetsi army :-(

Fakt bych ti byl vdecnej za replay, pac 30 proher v rade s P uz mne vazne nebavi :-( Nacvicim a konecne budu mit pokoj :-)

pouzivas EMP?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 10. lis 2010 12:12:58 

Pouzivam.

Zkousim MMMG, nefunguje, zkousel jsem tech (tanky, thory), banshee...at delam, co delam, vzdycky mne udola :-(
Pokud ho nedam v prvnich 5ti minutach a nebo pokud nejede nejakej cheese (CR, ciste VR rush), tak to nedam. Uz jsem fakt zoufalej.

Nejvetsi problem mi dela cols + mass stalkers. Ikdyz jedu vikingy + maraud, tak diky blbymu micru mu vzdycky minimalne jeden col prezije a ten mi dodela zbylou armadu. S P se trapim od zacatku a je to cim dal tim horsi :-D

Vzdycky dopadnu nejak takhle: http://www.youtube.com/watch?v=ho3jWgPw ... r_embedded :-)

Btw, naposledy me dal bronzak s 5ti gate zealotama (debilni warp), dostal se do baze a konecna (a to jsem mel auticek jak nasrano, ale bylo jich moc a chce to furt microvat). Pobil pul baze, switchnul na VR a konecna. Uaaaaaaaaa, uz mam z P trauma :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 10. lis 2010 12:31:45 

Neni nic lehciho nez kdyz na colosy udelas par vikingu a pokud rikas ze on ma stalkery a ty maraudery a ty prohrajes tak delas opravdu neco spatne,protoze tohle prohrat nejde :D Teran ma vzdy jednoduche reseni,dela colosy k tvemu MM pridas vikingy,dela HTcka pridas ghosty a pokud to neni diamant oproti tvemu skillu nechapu jak muzes prohrat,pokud namasi VR a ty s itoho nevsimnes je to opet tva chyba a spatne scout a co se tyka scoutu misto mul pouzivej scan a budes vedet driv nez ti to v bazi zacne palit VRama :-)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina