StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 03. črc 2025 19:44:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nováček (n00b chcete-li) má pár otázek
PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 19:01:14 

Tak sem z5, kapku jsem se zlepšil, i když sem zatím nevyhrál žádnou hru. Až do midagame hraju vcelku vyrovnanou hru a odrážím vše co je na mě posláno (to samé platí bohužel i naopak). To kde hru prohrávám je late game. Dneska sem hrál asi 2 nebo 3 hry v ladderu (a pár custom kravin) oboje byly docela pěkné a vyrovnané 30ti minutovky, dokonce sem protossovi zničil expu, jenže on to nechal být. Celou dobu mi bylo divné že ANI JEDNOU nezaútočil. Hovaďák si namasoval asi tunu void rayů, tzn. byl jsem zničen. Nemáte někdo nějaké tipy jak zlepšit lategame? Protože tam, když se dostanu, je to konec (viz. můj dnešní souboj se zergem). můžu hodit i re-play, kdyby někdo chtěl vidět jak hrajou lamy.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 19:39:20 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

BrzdaCZ píše:
Tak sem z5, kapku jsem se zlepšil, i když sem zatím nevyhrál žádnou hru. Až do midagame hraju vcelku vyrovnanou hru a odrážím vše co je na mě posláno (to samé platí bohužel i naopak). To kde hru prohrávám je late game. Dneska sem hrál asi 2 nebo 3 hry v ladderu (a pár custom kravin) oboje byly docela pěkné a vyrovnané 30ti minutovky, dokonce sem protossovi zničil expu, jenže on to nechal být. Celou dobu mi bylo divné že ANI JEDNOU nezaútočil. Hovaďák si namasoval asi tunu void rayů, tzn. byl jsem zničen. Nemáte někdo nějaké tipy jak zlepšit lategame? Protože tam, když se dostanu, je to konec (viz. můj dnešní souboj se zergem). můžu hodit i re-play, kdyby někdo chtěl vidět jak hrajou lamy.

pokud te prekvapilo milion void rayu, tak to chce vic scoutovat, pokud je toss moc dlouho v klidu, tak nejspis stavi voidy nebo carriery

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 19:42:54 

... terran ma i sam o sobe slabsi lategame ... "udajne" ... tka urcite musis scountovat a tosse nenechat napokoji ... da se to celkem v pohode uhrat ... a million voidu ?.. s tim jsme se nesetkal fest dlouho ....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 19:58:29 

dfx píše:
Vy tu ale riesite problemy. Ja ako novacik mam taky problem, ze dostavam silnych superov a skore mam 3 vyhry z 13 zapasov. A este jedna z tych troch vyhier je taka, ze super opustil hru po par sekundach, neviem preco. Z piatich skusobnych zapasov som mal 2 vyhry ( z toho jedna bez akehokolvek dovodu ) a hodilo ma to do bronzovej ligy, ale superov mi zacalo davat prevazne zo striebornej ligy. Posledne dva zapasy uz som mal superov z bronzovej, ale so stovkami zapasov a obidvaja mali vela bodov a ja som bol oznaceny ako slightly favored. Jeden z tych dvoch som vyhral, lebo super najprv skusal 6 pool rush a ked som ho odrazil a zacal vyrabat armadu, tak bez zjavneho dovodu opustil hru a mne to dalo vyhru. V podstate z tych 13 zapasov som vyhral jednu hru normalnym sposobom, ked som bol jednoznacne lepsi. Ja mam momentalne 2 body a som naspodku v divizii. Kolko este zapasov musim prehrat, aby mi to davalo rovnocennych superov? Neviem, ci sa da sa niekde na internete pozriet, akych som mal superov, ale meno a to cislo mam dfx.196

Prijd do CZtrainingCamp snažím se aby ten kanál fungoval sám o sobě bez moji podpory ale zatím se moc nedaří má i hlasovou podporu ale moc lidí to nevyužívá. Chci aby tam chodili lidi co se chtějí učit a trénovat a lidé co chtějí učit a trénovat osobně ted moc času na hru nemam (povinnosti hlavně ty pracovní) ale když si mě tam odchytíš tak neni problem si zahrat potrenovat popřípadě na tebe naženu někoho ze svoji crew na specifický tip boje.

soukar píše:
... terran ma i sam o sobe slabsi lategame ... "udajne" ... tka urcite musis scountovat a tosse nenechat napokoji ... da se to celkem v pohode uhrat ... a million voidu ?.. s tim jsme se nesetkal fest dlouho ....

tak i podle blizzardu ktery ma statistiky ze všech odehraných her je na tom terran proti protosovy pokud neukončí hru do 12-15 minuty většinou hodně špatně. a většinou vítězí protoss

Zylvar #355
Problém způsobený tankem je i tankem řešitelný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 20:12:03 

Já je scoutnul, jenže už moc pozdě :( takže proti jeho řekněme 40 voidům sem stihl stvořit jenom asi 16 vikingů

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 20:21:05 

omg omg tak ho asi nenecham udelat tech 40 voidu ?.... :D si terran mas dropy atd... a kdyz se ti to nelibi hraj tosse :D dsotan se do lategame a vyhraj :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 20:51:14 

Postni ten replay skusim ti poradit

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 21:41:13 

Tak tady sou ty repy a pro soukar: hele bohužel sem začátečník, takže to ještě nemám úplně v krvi. prottos mi není sympatickej

Přílohy:
Brzda.rar [116.02 KiB]
416 krát

PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 22:35:17 

Tak s tým zergom si sa mal viac prisposobit situacií a keď vidíš že massuje roache switch na siege tanky , mohol si ich rozložit k jeho expe a postupne ho zatlačit je to hafo účinné proti roachom + keď vidíš že ich zahrabe používaj scan , takisto mule mal si plnú energy ku koncu a mohol si skúsiť aj výsadok pomocou medivaku alebo harass s cloaked banshee a spraviť mu tam nejakú škodu . Chvílu si tam mal asi 1500 minerálov mohol si pridať nejaké upgrady , skús viac microvat . Proste keď vidíš že máš vela minerálov nazvyš snaž sa to nejak minúť kludne dalšiu expu pridať.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. úno 2011 23:48:36 

Tak jo díky moc, to s tím scanem sem nevěděl, rady se budou hodit. Jenom dotaz, hodí se anti-air věže na něco jiného než scan a zničení cloaknutých jednotek?

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina