Stealman píše:
deacon: Aha takže to, že hraju týmovky automaticky znamená že mě protahuje alík a já jsem ten looser. Dobrá filozofie no .. opravdu mi těmito úvahami dáváte najevo, že vy tomu rozumíte :-D Dva spolu hrajou týmovku ale oba protáhne ten druhej, tady nám ta logika ale dostává na frak :)))
EDIT: Za dále nevím jak to, že v týmovce mi může pomoct kámoš snižuje nároky týmovky na skill .. ty si pleteš pojmy a dojmy. To je jako kdybys řekl, že hokejista nemusí umět hrát hokej, protože to za něj odehrajou ostatní a když nemá puk, tak mu kolega přihraje, to myslíš jako vážně tohleto ? Já si tu začínam připadat jak na jiný planetě opravdu.
Od toho se tomu tak nějak říká týmovka víme.
Za dále abych použil tvou vlastní logiku, proč jsi zvýraznil to, že Zdenedar hraje ve 2v2 master, když přece v týmovce tě může protahnout aly, takže je to vlastně irelevantní.
Ehm, někde dál píšeš, jak jsi vysoce inteligentní... vysvětli mi potom, kde jsem napsal, že tě někdo protáhl? Kde jsem to tam napsal, nečti nějaké tvoje halucinace mezi řádky. Já jsem napsal:
Deacon píše:
A ano, Zenedar má pravdu, v XvX; X > 1 tě může dost potáhnou alík. Já takhle dostal v 2v2 mě a jednoho silvera do diamondu naprosto s přehledem, přitom ten silver to vůbec a totálně nestíhal. Prostě jsem mu řekl udělej marinu, stim, medivacs a hromadu upgradů, já se postarám o zbytek ... bam
Tedy, polopaticky:
- může tě potáhnout alík(z toho nevyplývá, že musí, nebo že se tak stalo, ale známe to o potrefené huse... :o))
- následně jsem napsal příklad, že to tak funguje a že se tak tým dostane fakt vysoko(opět, z toho nevyplývá, že se vysoko dostanou týmy pouze tímto způsobem)
Takže
tvoje logika je ta vadná. Ne cizí, tvoje, baby, tvoje. Generalizace je v logice jednou z nejčastějších chyb. Když napíši, že jsem viděl černého čápa, znamená to, že všichni čápi jsou černí?
Nyní zpět k tvým dotazům - ano, pokud je jeden hokejista máslo a zbytek na ledě jsou dobří hokejisté, je to oslabení, ale ne až tolik a může to uhrát za něj zbytek. Nadřou se, ale jde to. Že to nejde proti všem? Ano, nejde, to se dá nakonec i očekávat. Díky tomu, že tě může(opakuji
může(radši potřetí
M-Ů-Ž-E) podpořit alík, tak tvoje chyby nejsou natolik fatální, v 1v1
jsou tvoje chyby fatální, nikdo ti nejistí záda, protože ... hmmm... ah ano, jsi v týmu sám, musel by sis jistit záda ty sám :).
Uvedu pregnantní ilustraci:
Fotbalista/hokejista špatně přihraje, míč/puk sebere protivník a má samostatný únik na gólmana, který mu brankař bravurním zákrokem zlikviduje. Tvoje fatální chyba by v 1v1 byla potrestána, takto to zachránil tvůj spoluhráč(brankař). Díky tomu, že nároky jsou rozloženy na více lidí, lze od lidí očekávat menší schopnosti s dostatečným výsledkem a rozhoduje součet schopností(většinou je to roznásobeno nějakým koeficientem, protože vyšší zátěž těch lepších většinou nese riziko vyhoření).
V 1v1 je součet schopností poněkud ... chudý :), ostatně nazývat to součtem je k smíchu.
Mňo, tak snad už...
Jako ještě mě napadlo psát ti to ve výrokovce nebo predikátovce, dle chuti, ale na to fakt nemám nervy ani chuť :o)
Edit: Přehlédl jsem dotaz na zvýraznění.
Ty jsi napsal(dokonce jsem tě citoval), že Zenedar nehraje týmovky, tak jsem ti zvýraznil, že hraje. Měl bys pozorněji číst :)