StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 07. črc 2025 22:45:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 13:41:30 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Balty píše:
Jinak je fakt, že toss má warp a armáda je dost mobilní, což je oproti T výhoda, oproti Z ani ne, ten si může propojit báze nydusem, když na to příjde.

on ten nydus vypada jako super budova, ale nez do toho ty jednotky nastrkas, nez se tam postupne nasackujou a na druhy strane nez to vypustis a nez vylezou, tak to trva hrozne dlouho, navic ho uz musis mit hotovej a je to celkem draha sranda, takze to s tim nydusem tak horky neni :)

Aklain píše:
ukaz mi rep kde das 2700 hrace pls...

priloha

Přílohy:
fury.zip [154.21 KiB]
429 krát

Naposledy upravil satik dne pon 13. pro 2010 13:49:18, celkově upraveno 2
Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 13:43:32 

Nvm, ale observer mi prijde z daleka nejlepsi scout. Dnes a denne vidim v pro replaych, ze si to proste protivnici neuhlidaj a prehled o techu a pohybu army ty hry proste dokaze vyhravat. Nakej senzor tower za 125/100 by mozna byla k necemu pokud by i protivnik nevidel kolo. Tahle neni problem letet si napr. mutama po okraji a ta sekunda o kterou mam sanci si vsimnout fleku na mape driv uz moc roli nehraje. Jediny kdy to ma imho smysl stavej je u TvT tank betonu, proti dropum.

Nicmene... ;)
Kdyz ste tu takovy znalci a delate rozbory replayu, tak by me zajimalo, co tady ve hre 1 udelal T blbe, ze prohral proti Z i kdyz pouzival vsechny ty IMBA prvky jako Muly, stim, PF atd..?
A hra 2 - to je ROLF LOL WFT OMG BBQ, proti tomu je nakej 2rax sranda :D :D
http://sc2casts.com/cast1766-Strelok-vs-MorroW-Best-of-3-TL-Open-Semi-Finals

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 14:10:01 

Balty:
Tu vetu o obsovi som myslel len ciastocne ako vtip.
Skor to bola narazka na to ze ako vsetci (skoro) nadavaju na obsa ze je moc drahy. To kam mala ta vec smerovat je, ze tak ci onak by ho hraci postavili (minimalne jedneho urcite ano) Takze skor to bolo myslene na zamyslenie sa nad tym observerom. a teda ci je drahy na to co robi, alebo zmysel tej jednotky ako taky. Uprimne cena 50/50 by bola asi trocha primala (t.j. schonosti dobre vyuzitelnost je otazna - investicia vs zisk informacie).

Ked sa to vezme neni jednotka v hre ktora by bola detektor a nestala by plyn, a to iste s cloaknutov jednotkou. Prijmeny kompromis by mozno mohol byt 50/50 a cloak by bol na energiu? alebo ze by za 100/100 uprgade sa mohla sentra menit na obsa a spat s tym ze by palila na cloak energiu?

Schvalne som nechcel porovnavat ravena s obsom, lebo si myslim ze je to mimo misu (tie dve jednotky sa podla mna nedaju porovnavat jednina spolocna vlastnost je ze obe su detektor, je to ako keby si chcel porovnavat ani neviem, skratka si myslim ze observer ako taky nema obdobu u inej rasy), ale kedze hravam hlavne terrana, tak som rozmyslal s cim by som ho porovnal a zistil som ze najblizsie mu ma asi predsa len ten raven.

Z toho co si napisal teda mi to pride:
obs nie je predazena jednotka, ale ked nastupia na hru detektory u supera tak straca na vyuzitelnosti a vtedy prichadzame k tomu ze u P chyba nejaky dopnlkovy system (ako je creep vision/sentry tower)

Pytam sa naozaj lebo ma to zaujima a teraz nic nie myslene ako vtip :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 14:12:32 

T.iN.T.a píše:
Nvm, ale observer mi prijde z daleka nejlepsi scout. Dnes a denne vidim v pro replaych, ze si to proste protivnici neuhlidaj a prehled o techu a pohybu army ty hry proste dokaze vyhravat. Nakej senzor tower za 125/100 by mozna byla k necemu pokud by i protivnik nevidel kolo. Tahle neni problem letet si napr. mutama po okraji a ta sekunda o kterou mam sanci si vsimnout fleku na mape driv uz moc roli nehraje. Jediny kdy to ma imho smysl stavej je u TvT tank betonu, proti dropum.

Tiez si myslim. problem obsa teda neni cena. ci sa mylim?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 14:23:28 
 ICQ  Profil

Problem obsa je vtom ze se dela z robo a brzdi colosy nebo imortaly cena mi neprijde nikterak zasadni

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 16:57:07 

když budu brát v potaz jen plyn tak jeden obs = jeden imortal a nebo 1/2 kolose.. samozřejmně blokuje výrobu imortala/kolose, tedy mnohdy klíčovejch jednotek, ale její využitelnost proti teranovi je cca 30% protože skoro vždy se doma zabetonujou a nějaká ta věž tam prostě je, takže stejně nezjistím co je potřeba namixovat za jednotky..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 17:04:14 

Když vám ten drahý observer tak vadí, tak si v cybernetics core které většinou leží ladem vyzkoumejte halucinace tuším za 100/100 a vytvořte si zdarma fenixe, garantuji ze zakladnu nepřítele proletí dostatečně než ho sundaj. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 18:28:12 

No pravda je ze este nikto tu nenapisal argument ktory by tie Pralevove vygumoval a ja aj ked hrajem za terrana s nim vo vacsine suhlasim. Je jasne sto ludi sto nazorov takze so mnou a s ostatnymi nemusi niekto suhlasit ale zopakujem poriadny argument ze T nie je OP som tu este nevidel.

Druha vec je ze existuje velmi vela hracov ktory aj ked vedia co je makro mikro harass a podobne nevedia jednu vec ktora je pri sutazeni dolezita a to je aj vediet prehrat. Ked prehram tak prehram so ctou a nie ako ublizene male decko.

Len tak pre pobavenie dnes TvZ (ja T) hral som MMM (prečo mmm? lebo som bronzak a nejake narocnejsie mikro nezvladam) proti mne Z nasadil blingov fastlingov a roachov v late aj hydre a muty. Suboj sa mi pacil nebolo to jednoznacne moje vitazstvo, na zaciatku hry sme si popriali gl hf ale ake bolo moje prekvapenie ked moja pechota pobiehala po superovej bazi a na chate mi bliklo mmm op, gg noob. Hovorim si dobre ty terrani su asi naozaj OP ale este viac ma prekvapilo ked som v zaverecnom score uvidel ze som za celu hru mal vyssie skore nielen v units ale aj v economy(touto cestou by som chcel podakovat Pralevovi ktoreho rady mi umoznili tento match vyhrat :D).

Takze pre vsetkych co si stale stazujete aky je svet nefer, naozaj ste urobili setko pre to aby ste vyhrali? Naozaj ste taky dobri ze vas neporazil hrac na druhej strane siete ale jeho bozska rasa ktoru nejde porazit? Nemyslite si ze mate stale co zlepsovat? Ako som uz napisal vyssie umenie nie je vediet vyhrat umenie je vediet prehrat. Ten zerg ktoreho som dneska porazil preco neriesil to ze ako zerg naťažil menej surovin za hru ako ja (mozno ide o moju iluziu ale myslim ze su to prave zergovia co robia castejsie fast expy) ale namiesto toho napisal ze terran je OP?

Takze nierieste ci je ta ci ta rasa OP (samozrejme kazdy moze vyjadrit svoj nazor, ale tato tema je ako nekonecny pribeh), sustredte sa sami na seba a ako sa zlepsit.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 18:55:43 

Uriel píše:
No pravda je ze este nikto tu nenapisal argument ktory by tie Pralevove vygumoval a ja aj ked hrajem za terrana s nim vo vacsine suhlasim. Je jasne sto ludi sto nazorov takze so mnou a s ostatnymi nemusi niekto suhlasit ale zopakujem poriadny argument ze T nie je OP som tu este nevidel.

Druha vec je ze existuje velmi vela hracov ktory aj ked vedia co je makro mikro harass a podobne nevedia jednu vec ktora je pri sutazeni dolezita a to je aj vediet prehrat. Ked prehram tak prehram so ctou a nie ako ublizene male decko.

Len tak pre pobavenie dnes TvZ (ja T) hral som MMM (prečo mmm? lebo som bronzak a nejake narocnejsie mikro nezvladam) proti mne Z nasadil blingov fastlingov a roachov v late aj hydre a muty. Suboj sa mi pacil nebolo to jednoznacne moje vitazstvo, na zaciatku hry sme si popriali gl hf ale ake bolo moje prekvapenie ked moja pechota pobiehala po superovej bazi a na chate mi bliklo mmm op, gg noob. Hovorim si dobre ty terrani su asi naozaj OP ale este viac ma prekvapilo ked som v zaverecnom score uvidel ze som za celu hru mal vyssie skore nielen v units ale aj v economy(touto cestou by som chcel podakovat Pralevovi ktoreho rady mi umoznili tento match vyhrat :D).

Takze pre vsetkych co si stale stazujete aky je svet nefer, naozaj ste urobili setko pre to aby ste vyhrali? Naozaj ste taky dobri ze vas neporazil hrac na druhej strane siete ale jeho bozska rasa ktoru nejde porazit? Nemyslite si ze mate stale co zlepsovat? Ako som uz napisal vyssie umenie nie je vediet vyhrat umenie je vediet prehrat. Ten zerg ktoreho som dneska porazil preco neriesil to ze ako zerg naťažil menej surovin za hru ako ja (mozno ide o moju iluziu ale myslim ze su to prave zergovia co robia castejsie fast expy) ale namiesto toho napisal ze terran je OP?

Takze nierieste ci je ta ci ta rasa OP (samozrejme kazdy moze vyjadrit svoj nazor, ale tato tema je ako nekonecny pribeh), sustredte sa sami na seba a ako sa zlepsit.

infestory neznal ? ..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 18:59:08 

to:Skylleer: ako hovorim som bronzak takze predpokladam ze to iste bol aj on, chcel som poukazat na to ze vela ludi namiesto toho aby hladalo chybu v sebe ju hlada inde v niekom inom(co je velmi caste a nielen v scII)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina