Balty:
Tu vetu o obsovi som myslel len ciastocne ako vtip.
Skor to bola narazka na to ze ako vsetci (skoro) nadavaju na obsa ze je moc drahy. To kam mala ta vec smerovat je, ze tak ci onak by ho hraci postavili (minimalne jedneho urcite ano) Takze skor to bolo myslene na zamyslenie sa nad tym observerom. a teda ci je drahy na to co robi, alebo zmysel tej jednotky ako taky. Uprimne cena 50/50 by bola asi trocha primala (t.j. schonosti dobre vyuzitelnost je otazna - investicia vs zisk informacie).
Ked sa to vezme neni jednotka v hre ktora by bola detektor a nestala by plyn, a to iste s cloaknutov jednotkou. Prijmeny kompromis by mozno mohol byt 50/50 a cloak by bol na energiu? alebo ze by za 100/100 uprgade sa mohla sentra menit na obsa a spat s tym ze by palila na cloak energiu?
Schvalne som nechcel porovnavat ravena s obsom, lebo si myslim ze je to mimo misu (tie dve jednotky sa podla mna nedaju porovnavat jednina spolocna vlastnost je ze obe su detektor, je to ako keby si chcel porovnavat ani neviem, skratka si myslim ze observer ako taky nema obdobu u inej rasy), ale kedze hravam hlavne terrana, tak som rozmyslal s cim by som ho porovnal a zistil som ze najblizsie mu ma asi predsa len ten raven.
Z toho co si napisal teda mi to pride:
obs nie je predazena jednotka, ale ked nastupia na hru detektory u supera tak straca na vyuzitelnosti a vtedy prichadzame k tomu ze u P chyba nejaky dopnlkovy system (ako je creep vision/sentry tower)
Pytam sa naozaj lebo ma to zaujima a teraz nic nie myslene ako vtip