StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 19:50:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: HotS Nové jednotky leaked !!!!
PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:03:23 

Stealman píše:
teqini: Ano máš pravdu, já hraju tu hru pro zábavu .. a upřímně nechápu lidi co jedou ve 2v2 rushe a cheesy a podobně .. když na nás takoví vltnou tak se vzdáme a jede se dál. Hrát hry pro zábavu (což podle tebe asi neni to jak se to má) mi přijde celkem fajn a tak nějak tim netrpí moje nervy :) A pro zábavu jsou Carrieři prostě dobří a mě sobně budou chybět. Pokud zbytku světa ne, tak je to vaše věc, já vám to neberu. Hrát neustále dokola STALKER STALKER STALKER musí být děsně vzrušující :)

EDIT: A nevím proč by skilled hráč z 1v1 s tebou neměl prohrát ve 2v2 .. to nepotvrzuje, že 2v2 neni o skillu, ale právě to potvrzuje to, že se to prostě hraje jinak než 1v1 toť vše. Ale nedá se z toho snad usuzovat že skill z 1v1 > skill z 2v2 oboje se prostě hraje jinak. Ve fotbale je ti taky k ničemu Messi, pokud si nerozumí s ostatníma.. může mít skill jakej chce ale když nenahraje, je ti na nic. Zkuste lidi trochu přemejšelet a nevidět skill jen v tom kdo víc onanuje a tim pádem umí rychleji kitovat marauderem zealota proboha.

takze hrajete GREEDY jak prase neboli rush nas zabije kdyz se dostanem dal tak vyhrajem carrierama protoze jsme silene ekonomicky vepredu diky greedy expam zajimavej styl nikdo nerika ze se 2v2 musi rushovat da se hrat do macra ale safe a ne tak ze kdyz me souper rushe tak to leavnu a dam si novou a budu doufat ze oni budou blby a nepotrestaji moji greedy hru

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:05:57 

Stealman píše:
Pokud je někdo dobrej v 1v1 a ve 2v2 ne, tak to jen poukazuje na to, že je to mechanický hráč, který se naučil nějaké taktiky nekonečným opakováním a ne hráč komplexní a už vůbec ne stratég.

Dobry hrac nemuze byt nikdy mechanicky... nebot se nedostane dal nez do low diamond.... 2v2 maji GM treba i jen platinu low, to jsou nobove hrajou jen mechanicky.... to nefunguje jak si rekl....

Edit: reknu to jinak... rekneme ze 2v2 vubec nikoho nezajima, ale vubec nikoho!!!Nikdo nehodnoti skill v teamovkach..... Nehrajes 1v1 nehrajes SC 2 asi tak... ty prenasis tvoje 2v2 mechaniky na 1v1 to nejde... viz tvuj carrier, zaloz si tema "2v2 pro 15+" a tam neco res, ale ne tady....

Naposledy upravil teqini dne čtv 27. říj 2011 17:10:12, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:07:07 

Zenedar: Tys mě sledoval nebo jak jako víš jakym stylem hraju ? Jsi jasnovidec ? Přesně víš kdy jedu expu a podobně ? To je obdivuhodné. To že nehraju rushe snad nemusí nutně znamenat že sedim zakempenej do 200/200 tím co jste oba napsali jen jasně poukazujete na to, jak přemýšlíte vy .. nikoliv já.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:10:31 

no tys napsal prijde rush umrem = hrajem greedy ( nenazrany) znamena jdu expu a masim eko popripade silene techuju vzhledem k tomu ze si psal ze hrajes carriery tak jsem vydedukoval ze to bude spis expa protoze hrat 1 base carriera to aby ses hodne modlil k souperum aby hodne dlouho neutocili z toho jsem vyvodil tvuj styl hry.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:11:52 

Stealman píše:
Zenedar: Tys mě sledoval nebo jak jako víš jakym stylem hraju ? Jsi jasnovidec ? Přesně víš kdy jedu expu a podobně ? To je obdivuhodné. To že nehraju rushe snad nemusí nutně znamenat že sedim zakempenej do 200/200 tím co jste oba napsali jen jasně poukazujete na to, jak přemýšlíte vy .. nikoliv já.

Hrajes to tak, pac jinak se to hrat neda.... chees/greedy/timing push nic jineho nejde :D pokud to hrajes jinak, hrajes jinou hru... spatne forum... spatny web....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:12:10 

teqini: Tak v čem to ted je ? Porazili jsme s kámošem tým kde byli oba 1v1 Master a my s kolegou oba 1v1 Gold .. i z replaye bylo jasně vidět že oba hrají jakoby hráli 1v1 ani jeden nereagoval na náš tech na naší hru .. oba si mechanicky mastili stalker+colossus nic jiinýho, nezajímalo je co děláme my co stavíme my. Prostě byli přesvědčení že stalker+colossus přece musí vyhrát. A dostali nakládačku a nebyl to nějaký jeden náhodně povedený útok, hra trvala 25 minut a bylo v ní mnoho soubojů.

Pokud teda byli 1v1 masteři, tak by to přece nemohli nikdy takhle zalamit pokud to jsou komplexní hráči a ne mechanici. Dle replaye to byli mechanici jako z učebnice ,, ale bylimaster. Z toho já usuzuju, že ani 1v1 neni o skillu možná na GM úrovni, ale to je jinde.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:12:59 

Máte pánové dost omezený rozhled v tom jak se co dá hrát .. jak tak sleduji.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:14:18 

Hodím svůj pohled. Podle mých zkušeností v mojí gold lize potkávám mraky hráču co sou taky gold, ale v týmovkách sou velmi často dia, master občas i GM, občas je taky porazím s prstem v nose. Nikdy jsem se nesetkal s tím, že hráč je semnou gold, hraje týmovky a je tam horší než v 1v1. Sám sem týmovky krom rozřzovacích zápas v 1. sezoně nikdy nehrál, páč ikdyž si myslím a věřím, že to bude fakt prdel, tak nemám ským (sem ten asociál:-)) a taky si nedovedu představit, že budu na někoho do mikráku řvát ať mě jistí stalkrama když já du do boje s marínou, páč to by mě manželka brzo poslala k chocholouškoj. Navíc když jsem hrával závodně tenis tak sem nerad hrál 4hru, páč sem se z 50% musel spoléhat na spoluhráče, což jsem nechtěl a tak sem 4hry nehrál, ale tvrdit o hráčích co 4hru hrají že nemají skil bych si nedovolil, přesto že v 2hře sem si je dal k snídani, právě proto, že prostě umí něco jiného. Abych to shrunul na týmovky je potřeba rozhodně taky skil, ale jiný než v 1V1 jsou to prostě jabka z hruškama. Nevím proč sem vlastně takovej dlouhej blábol napsal, du raději hrát:-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:18:24 

Stealman píše:
Máte pánové dost omezený rozhled v tom jak se co dá hrát .. jak tak sleduji.

spis ty mas zvetseny rozhled diky neschopnosti souperu te zabit kdyz maji moznost

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 17:19:16 

Salam: Konečně očividně přišel někdo dospělej .. kdo nesedí celý den jen u PC a má rozumný vyzrálý názor bez urážek. Já se pod něj mohu jedině podepsat.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina