teqini: Ano máš pravdu, já hraju tu hru pro zábavu .. a upřímně nechápu lidi co jedou ve 2v2 rushe a cheesy a podobně .. když na nás takoví vltnou tak se vzdáme a jede se dál. Hrát hry pro zábavu (což podle tebe asi neni to jak se to má) mi přijde celkem fajn a tak nějak tim netrpí moje nervy
A pro zábavu jsou Carrieři prostě dobří a mě sobně budou chybět. Pokud zbytku světa ne, tak je to vaše věc, já vám to neberu. Hrát neustále dokola STALKER STALKER STALKER musí být děsně vzrušující
EDIT: A nevím proč by skilled hráč z 1v1 s tebou neměl prohrát ve 2v2 .. to nepotvrzuje, že 2v2 neni o skillu, ale právě to potvrzuje to, že se to prostě hraje jinak než 1v1 toť vše. Ale nedá se z toho snad usuzovat že skill z 1v1 > skill z 2v2 oboje se prostě hraje jinak. Ve fotbale je ti taky k ničemu Messi, pokud si nerozumí s ostatníma.. může mít skill jakej chce ale když nenahraje, je ti na nic. Zkuste lidi trochu přemejšelet a nevidět skill jen v tom kdo víc onanuje a tim pádem umí rychleji kitovat marauderem zealota proboha.
takze hrajete GREEDY jak prase neboli rush nas zabije kdyz se dostanem dal tak vyhrajem carrierama protoze jsme silene ekonomicky vepredu diky greedy expam zajimavej styl nikdo nerika ze se 2v2 musi rushovat da se hrat do macra ale safe a ne tak ze kdyz me souper rushe tak to leavnu a dam si novou a budu doufat ze oni budou blby a nepotrestaji moji greedy hru