StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 05. pro 2024 2:57:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: HotS Nové jednotky leaked !!!!
PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:04:28 
 ICQ  Profil

Stealman píše:
Fanatic: Nevím na co narážíš zase ? Jaký nechápu ? To že někdo má rád carriery znamená že nechápe hru ? Prostě se mi líbili, používal jsem je, občas mi i vyhráli hru toť vše. V praxi prostě fungovali dobře když se jich podařilo udělat větší počet.

Jediná nevýhoda a teda dost zásadí je ta, že T3 air má stejnej counter jako T3 robo takže nepřítel ví že viking a corruptor je dobrá volba vždy, to bych viděl jako největší problém co tam byl, ale to nikdo z vás nezmínil.

Narážim na tebou už 20 příspěvků opakovej vztah Carrier - Marine. Protosský letectvo neni dělaný aby counterovalo mariňáky. Na to je Colossus a High Templar, potažmo ještě jakž takž zealot. Oblíbený je můžeš mít, ale to nezmění jejich účel.

Používáš někdy stormy? Na ty si vikingové a corruptoři moc neškrtaj. ;)

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:05:17 

Stealman píše:
Jasně že obecně v PvT marina neni problém, ale je resp. hlavně bude problém pro tosské letectvo, pokud přijde o carrier. Ubránit celý protosský air jen marinou mi přijde až moc trapný a ze zkušenosti vím moc dobře, že carriery si s marinou vždy poradili, používal jsem je celkem dost takže to mám ověřeno.

Je divné že nikomu carrier chybět nebude jen mě :-D Jsem asi jeden z mála kdo ho rád používal, doufam, že ten Tempest bude vyladějen tak, aby marina necounterovala prostě komplet protosský air, to by mě docela vadilo.

tys me neposlouchal kdyz jsem mluvil o tom unit testeru vid ze ne?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:09:56 

Zenedar: Poslouchal, ale unit tester neni hra ? Používáš carriery ve skutečnosti ? Já jo a přijdou mi dobrý tak jak jsou .. ve 2v2 parádní a ve 3v3 uplně skvělý, SC2 neni jen 1v1 kde skutečně moc použitelný nejsou. Prostě jejich síla se projeví když jich je třeba 10. Ať jim třeba přidaj armor na úroveň jakou měli v BW např. nebo tak něco ale proč je hned mazat. Ostatní jednotky když se moc nepoužívaly tak je nějak pozměnili .. a carrier okamžitě pryč ? Myslíte si že lodička zabíjejcí mutalisky to spasí ? Co když náhodou nepřítel nepojede mutalisky ? Carrier byl alespoň univerzální.

EDIT: 2v2 i 3v3 hraju platinu ne bronz.. a přesto tam ti carrieři fungují, to jen aby někdo neargumentoval, že fungujou jen v pralesní lize.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:17:43 
 ICQ  Profil

Stealman píše:
Zenedar: Poslouchal, ale unit tester neni hra ? Používáš carriery ve skutečnosti ? Já jo a přijdou mi dobrý tak jak jsou .. ve 2v2 parádní a ve 3v3 uplně skvělý, SC2 neni jen 1v1 kde skutečně moc použitelný nejsou. Prostě jejich síla se projeví když jich je třeba 10. Ať jim třeba přidaj armor na úroveň jakou měli v BW např. nebo tak něco ale proč je hned mazat. Ostatní jednotky když se moc nepoužívaly tak je nějak pozměnili .. a carrier okamžitě pryč ? Myslíte si že lodička zabíjejcí mutalisky to spasí ? Co když náhodou nepřítel nepojede mutalisky ? Carrier byl alespoň univerzální.

EDIT: 2v2 i 3v3 hraju platinu ne bronz.. a přesto tam ti carrieři fungují, to jen aby někdo neargumentoval, že fungujou jen v pralesní lize.

V týmovkách je i platina jak pralesní liga. ;)

SC2 neni jen o 1v1 to máš pravdu...bohužel pro tebe je z 95% o 1v1. Jednotka jejíž síla se projeví v počtu 10+ a stojí přes 350/250 s výrobnim časem 120 (myslim) do MP prostě nepatří.

Uznávám, že Blizz mohl za ten rok a tři čtvrtě od začátku bety s nima trochu experimentovat. Třeba by našli využítí.

Když soupeř nepojede mutalisky tak věřim že si s tim AoE útokem na air najde využití i proti corruptorum větší než carrier. A takovejhle argument je uplně debilní. To můžu říct proč je ve hře colossus ...co dkyž nepřítel nepojede mariňáky a hydry?

BTW. Už v alpha verzi hry byla jednotka Tempest, která vypadala jak Carrier a měla štít jako Immortal na útoky ze země. Vrátili Carrier protože si ho komunita tolik žádala. Tak teď tu máme Tempest zpátky v jiný podobě místo Carrieru, kterej všichni milujou a nikdo ho nepoužívá.

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:23:43 

Fanatic: A komuita ho bude chtít zpátky a stejně ho zase vrátí. Stačí se rozhlídnout po netu, všude většina lidí píše že chtějí carrier zachovat. To, že ho mnoho lidí neumí využít není důvod k tomu, ho mazat.

Mimochodem jakou ligu ve 2v2 hraješ ty ? Mám s kámošem ve 2v2 odehráno cca 200 her (byli jsme dlouho na prvním místě v platině) a carriery pouívám tak ve 40% her a prostě fungují a to i proti soupeřům diamond/master teré nám to často dává ale nejspíš i ti jsou pro tebe prales že :)

Ano build time carrierů je prostě moc velkej, ale je tak těžký ho snížit na 90 ? Tak jako se to udělalo u ultraliska ? Neni ..
Design tempestu je navíc naprsot hnusnej .. a když už dát místo carriera něco, tak Air-To-Ground .. v late game nejsou mass mutalisci zrovna problém. To je jako kdyby Terranovi sebrali Thora a dali místo něho panáčka co se hodí na zabijení namassovaných sentry .. mutaliskové v pokročilé T3 mě osobně nikdy nepřišli jako "to s čim si neporadim".

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:28:34 
 ICQ  Profil

Stealman píše:
Fanatic: A komuita ho bude chtít zpátky a stejně ho zase vrátí. Stačí se rozhlídnout po netu, všude většina lidí píše že chtějí carrier zachovat. To, že ho mnoho lidí neumí využít není důvod k tomu, ho mazat.

Mimochodem jakou ligu ve 2v2 hraješ ty ? Mám s kámošem ve 2v2 odehráno cca 200 her (byli jsme dlouho na prvním místě v platině) a carriery pouívám tak ve 40% her a prostě fungují a to i proti soupeřům diamond/master teré nám to často dává ale nejspíš i ti jsou pro tebe prales že :)

Ano build time carrierů je prostě moc velkej, ale je tak těžký ho snížit na 90 ? Tak jako se to udělalo u ultraliska ? Neni ..
Design tempestu je navíc naprsot hnusnej .. a když už dát místo carriera něco, tak Air-To-Ground .. v late game nejsou mass mutalisci zrovna problém. To je jako kdyby Terranovi sebrali Thora a dali místo něho panáčka co se hodí na zabijení namassovaných sentry .. mutaliskové v pokročilé T3 mě osobně nikdy nepřišli jako "to s čim si neporadim".

Nějak extra 2v2 nehraju, ale diamond. :)
Furt si ale nepochopil co se ti snažim naznačit. Týmovky o skillu nic nevypovídaj a o využitelnosti jednotek taky ne.

A tohle neni o "To, že ho mnoho lidí neumí využít", ale o tom že ve vyšších ligách se na něj narazí tak ve 2% her. A tempest bude mnohem užitečnejší. Taky nevim proč furt mluvíš o tom že nebude mít ground attack, když ho mít bude. Protossové už jednu ultimátní jednotku na ground ve stargate mají.

A v podstatě neni o čem se s tebou bavit protože tvoje argumenty jsou založený na týmovkách.

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:35:56 

Stealman píše:

pokud se tu chces ohanet ligama minulou sezonu s tomikusem ve 2v2 rank 1 master v regionu asi 70 nejlepsi par a hrali jsme pouze 2x random carrier muze byt pouzit bud v pralesni lize a nebo v nejakym FF FFA ale ne v klasicky standartni hre protoze lepsi hrac ti udela neco co to snadno zabije predevsim coruptora vikinga a dalsi podobny srandy a ozbvlast jak je 2v2 dynamicky od zacatku si namassit 10 carrieru do takovy faze hry by ses nedostal ani z pulky vsech her a vyhral bys toho jen zlomek protoze lepsi souper proste nebude jen sedet na prdeli a cekat az si udelas 10 carrieru
a platina je v teamu pralesni liga protoze muzu hrat jen double 6pool nebo double 4gate a dostanu se do masteru s prstem v nose protoze teamovky nejsou solo kde to je o skillu mnohem vic

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:42:57 

fanatic a zdenedar: Tak ok přijmu to co říkáte tak mi ale řekněte v čem má být ten Tempest lepší ? Na co je mu AOE A-A když ho stejně vikingové budou drtit jako každý letectvo. Podle toho videa má ten Tempest range tak 4 - 5 takže ho vikingové budou kitovat beze ztrát, stejně tak možná corruptoři. Corruptoři s magic boxem a corruption + bonusem na massive ten tempest taky nejspíš budou counterovat v pohodě i pokud by ho nepřevyšovali dostřelem. Tempest určitě nebude mít lepší air-ground potenciál, než carrier, takže tady si taky nepomůžeme. Tak mi teda řekněte v čem ten Tempest bude lepší kromě zabíjení mutalisků a možná voidů/corruptorů co nebudou magix boxnutý. V těch vámi zmiňovaných "masterech" dělá magic box každej když je třeba, takže se dostáváme do stavu, že ten Tempest bude stejně naprd jako carrier.

Ale rád si poslechnu proti čemu ten Tempest má teda být použit a opravdu mě zajímá, jestli najdete jednotku ideálně mix jednotek, do kterých Tempest zapadne a Carrier by tam nezapadl.
Podle mě už to, že je to pomalá drahá LOW RANGE (dle videa) jednotka jí odsuzuje k nezdaru v late game, v podstatě mi připomíná létajícího archona.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:49:41 
 ICQ  Profil

Stealman píše:
fanatic a zdenedar: Tak ok přijmu to co říkáte tak mi ale řekněte v čem má být ten Tempest lepší ? Na co je mu AOE A-A když ho stejně vikingové budou drtit jako každý letectvo. Podle toho videa má ten Tempest range tak 4 - 5 takže ho vikingové budou kitovat beze ztrát, stejně tak možná corruptoři. Corruptoři s magic boxem a corruption + bonusem na massive ten tempest taky nejspíš budou counterovat v pohodě. Tempest určitě nebude mít lepší air-ground potenciál, než carrier, takže tady si taky nepomůžeme. Tak mi teda řekněte v čem ten Tempest bude lepší kromě zabíjení mutalisků a možná voidů/corruptorů co nebudou magix boxnutý. V těch vámi zmiňovaných "masterech" dělá magic box každej když je třeba, takže se dostáváme do stavu, že ten Tempest bude stejně naprd jako carrier.

Ale rád si poslechnu proti čemu ten Tempest má teda být použit a opravdu mě zajímá, jestli najdete jednotku ideálně mix jednotek, do kterých Tempest zapadne a Carrier by tam nezapadl.
Podle mě už to, že je to pomalá drahá LOW RANGE (dle videa) jednotka jí odsuzuje k nezdaru v late game, v podstatě mi připomíná létajícího archona.

Vidíš...to sis odpověděl skoro sám. Létající archon. :D

Je levnější a řeší problém namassovanejch mutalisků který jinak v podstatě nejde už vyřešit potom, protože do stormy ti nenaletěj. To je pointou. Nic víc tam nehledám. A pokud vim corruptor přijde o corruption. Pochop že to bude jednotka s jinym potenciálem než carrier tak se furt nesnaž to srovnávat takle. Carrier je uplně na hovno. Tempest bude likvidovat všechny clumped up air units. Z čehož mi vychází Tempest > Carrier

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:51:34 

Počkej počkej dovol mi oponovat .. jak bude tempest likvidovat vikingy, když na ně nedostřelí a bude pomalejší ? To by mě zajímalo. Carrier s nimi neměl problém, protože měl range. Stejně tak jako Carrier naprosto s přehledem likvidoval mutalisky.

EDIT: NEhledě na to že magic box dělaj lidi už i v goldu, takže to taky nebude žádná sláva.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina