StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 05. pro 2024 3:37:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: HotS Nové jednotky leaked !!!!
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 16:37:42 

ano chce ti to rict ze Broodlord ani banshee ani carrier neporazi marinaky tedko jsem to zkousel i v unit testeru 100 mariny vs 15 ostatnich srand jen BCcko to dalo protoze ma +3 armor vyhoda na tom ze je BC se z tech jednotek da nejsnaz zabit vikingem takze no problem tolik k tvoji teorii ze kazda rasa ze vzduchu zabije marinu zerg to taky krapet nedava a ted pojede dalsi vlakno proc to umi jen terran jak je terran imba uz to vidim v barvach

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 16:41:59 

Jedno tajemstvi :) Mass marina counteruje uplne vsechno az na mass colosus, i kdyz TLO pri jedne ladder hre sel mass marrin a rozjel Protose co jel colose:D Tam uz je to o mikru.... broodloord se boji marinu.... stim a focus loordu je strasne silna vec... zerg pak potrebuje infestory nebo zerling/baneling :) ale to je proste ta zeme... marinu/zerlingy zabijej na zemi... vzuchem to moc dobre nejde....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 16:44:11 

Stealman píše:
saltazar: No tak počkej to zase se dostáváme jinam .. na to bych řekl, kdo používá BL bez corruptorů, zničí ti medivacy i s marinou a nedropneš nic. Takhle to nejde přece brát, ale musíš snad i ty uznat, že je divný, aby toss neměl vůbec nic leteckýho, co dokáže counterovat marinu. Marinu, která je základní a naprosto univerzální jednotka a myslim, že by neměla counterovat celou tosskou SG tech tree ne ?

Jak BL, tak BC/Banshee na ně platí na tom se shodneme .. toss proti nim nemá nic. Já neřikam, že carrier na ně byl ultimátní, ale podle toho co víme, asi pořád lepší než bude ten tempest a je přece blbost, aby T scoutnul 2x SG a věděl že postaví li dost mariny nemůže prohrát, to snad neni normální ne ?

prave ze pak prestane delat maraudery a bude masit jen marinu a chce rychle stim :) pokud to scoutne v nejaky dobry cas, namasi dost marinu...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 16:44:23 

...rozumim tomu, co chce Stealman rict a souhlasim s nim, ze protossky air jako celek neni tak ultimatni jako zergsky nebo terransky...ten drop pod BL je teorie, v praxi jsou ve vzduchu corruptori a na zemi infestori + dalsi ground, takze sance je podle me leda ve vikinzich, kitovani, samozrejme podpore mariny a pripadne ghostech (coz ale teda netusim, jak tohle funguje v obycejnych ligach, ale na pro scene se na to kouka krasne :))...ono i ti carrieri nebudou proti te marine bez podpory - vepredu zealoti, a daji se, teoreticky, counterovat i marinaci...jenze problem je v tom, ze Carrier stoji strasidelne moc a stavi se nekonecne dlouho - za dobu kdy je venku jeden Carrier, je zaroven venku dost marinaku, aby ho sundali dolu, takze vetsinou no way...plus navic potrebujes upgrady i na air, aby se Carrieri chytali - jedinou moznost je vidim jako hodne lategame tech, ale stejne s podporou HT nebo colosu (a pak se ale nabizi otazka, proc jako support nejet archony napriklad, kdyz uz jsou pro ne hotove upgrady...)...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 16:45:43 

Zenedar: Zkus to prosím v tom unit testeru s plnými upgrady zbraní na obou stranách. Např u carriera je dost velký rozdíl, jestli dělá interceptor 2x5, nebo 2x8. U carriera jsou upg. zbraní nutností, mohl bys to pro zajímavost zkusit ?

A ne teď se nechci bavit o OP marine .. to fakt ne, jde mi jen o to, že nevidím v tempestovi nic přínosnýho, co by toss už neměl v podobě phoenixe.

Prostě celkově tosské letectvo je snadno counterovatelné .. zatimco zergské ani terranské není a to odebrání carriera to ještě prohloubí. Jinou zásadní slabinu než proti malým AA ground jednotkám nevidím, ta mi přijde nejzásadnější a ten tempest jí dle všeho ještě prohloubí, takhle to na mě prostě působí.

Nebo máte někdo přesnější info jak bude tempest fungovat v ATG ? A pokud je myšlen jako AA, jak bude fungovat proti vikingům (tim myslim rychlost a range hlavně)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 16:52:25 

necekane to dopadlo uplne stejne kdyz +1 utok pro jednu stranu je vycounterovan +1 armorem ale chtel jsem ti udelat radost tak jsem to skusil v tempestovi bude prinos ze bude jednodusi zabit mutalisky nez microvat fenixe coz je casto dost tezky a dava to moznost pro chybu zerga aby nemel spravne nasplitovano pro zerga to bude tezsi a ohledne protosskyho airu je snadno counterovatelne pdole toho proti cemu hrajes teransky air je za protosse taky jednoduchy zabit v podstate fenix zabije vsechno krome BC coz nehraje nikdo a nedivim se jim je to k nicemu brood lord je pro protosse orisek a potrebujes se snazit to zabit ale porad to neni nic co by se nedalo zabit

Naposledy upravil Zenedar dne stř 26. říj 2011 16:55:51, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2011 16:54:13 
 ICQ  Profil

Stealman píše:
saltazar: No tak počkej to zase se dostáváme jinam .. na to bych řekl, kdo používá BL bez corruptorů, zničí ti medivacy i s marinou a nedropneš nic. Takhle to nejde přece brát, ale musíš snad i ty uznat, že je divný, aby toss neměl vůbec nic leteckýho, co dokáže counterovat marinu. Marinu, která je základní a naprosto univerzální jednotka a myslim, že by neměla counterovat celou tosskou SG tech tree ne ?

Jak BL, tak BC/Banshee na ně platí na tom se shodneme .. toss proti nim nemá nic. Já neřikam, že carrier na ně byl ultimátní, ale podle toho co víme, asi pořád lepší než bude ten tempest a je přece blbost, aby T scoutnul 2x SG a věděl že postaví li dost mariny nemůže prohrát, to snad neni normální ne ?

no to je úplně normální ^^ protože když to neudělá tak prohraje
tempest vyřeší mutalisky mariňáci fakt nejsou v PvT problém.
Basnhee na mariňáky plati jen když hráč z basnhee ultimátně mikruje, marína drtí BL, BC nejsou cost efective do mariňáky je to jako Roach vs Marine

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 12:08:37 

Jasně že obecně v PvT marina neni problém, ale je resp. hlavně bude problém pro tosské letectvo, pokud přijde o carrier. Ubránit celý protosský air jen marinou mi přijde až moc trapný a ze zkušenosti vím moc dobře, že carriery si s marinou vždy poradili, používal jsem je celkem dost takže to mám ověřeno.

Je divné že nikomu carrier chybět nebude jen mě :-D Jsem asi jeden z mála kdo ho rád používal, doufam, že ten Tempest bude vyladějen tak, aby marina necounterovala prostě komplet protosský air, to by mě docela vadilo.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 12:45:57 
 ICQ  Profil

Stealman píše:
Jasně že obecně v PvT marina neni problém, ale je resp. hlavně bude problém pro tosské letectvo, pokud přijde o carrier. Ubránit celý protosský air jen marinou mi přijde až moc trapný a ze zkušenosti vím moc dobře, že carriery si s marinou vždy poradili, používal jsem je celkem dost takže to mám ověřeno.

Je divné že nikomu carrier chybět nebude jen mě :-D Jsem asi jeden z mála kdo ho rád používal, doufam, že ten Tempest bude vyladějen tak, aby marina necounterovala prostě komplet protosský air, to by mě docela vadilo.

To tu hru vážně nechápeš...? :roll:

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 12:53:41 

Fanatic: Nevím na co narážíš zase ? Jaký nechápu ? To že někdo má rád carriery znamená že nechápe hru ? Prostě se mi líbili, používal jsem je, občas mi i vyhráli hru toť vše. V praxi prostě fungovali dobře když se jich podařilo udělat větší počet.

Jediná nevýhoda a teda dost zásadí je ta, že T3 air má stejnej counter jako T3 robo takže nepřítel ví že viking a corruptor je dobrá volba vždy, to bych viděl jako největší problém co tam byl, ale to nikdo z vás nezmínil.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina