Pf, citlivky. Nikdy nepíši GL, nikomu... doopravdy to nikomu v té hře nepřeji, nevím proč bych to měl někomu pokrytecky psát. Nejvíce mne pobaví ti pokrytci, co napíší gl&hf a pak udělají cannon rush(který v zásadě spočívá na tom, že nebudu mít štěstí v tom, že ho odhalím včas - toliko k gl)... kde je můj fun, když tahle hra je totální ojeb(toliko k hf)? Áha, to někdo trpí samomluvou, jo takhle. Nebo si někdo hraje na über mega drsného profi hráče, píší to pros, píšu to taky, skill++ :o). A HF píši jenom pokud to napíše protivník a i tak jenom když na to mám náladu, ať se u toho vzteká, zmetek, co je mi po něm, je mi buřt jestli se hrou baví nebo ne. GG nepíši na žádnou prohru, pokud mi napíší gg, wp na výrhu, poděkuji, odpovím. Většina mých proher je prostě po mých chybách a tím pádem to prostě good game pro mě nebyla, tečka, a hodnotit to z protivníkovy strany - tak na to dost odvážný nejsem(a navíc je mi to jedno). Sprosté? BM? A co, nejsem pokrytec a toho si vážím více, než pochybného hodnocení pár nerdů na internetech. Tyhle gl hf tradice chápu u pros, protože ti se mezi sebou znají.
Píši to proto, aby tu byl pohled z druhé strany barikády ;) (tedy těch "BM hráčů" :o))
A pokud mi tu nějaký ferda zkusí tvrdit něco o zdravení... tak ať to zkusí v NYC, bude sranda :))
Let the flame and off topic begin1! Beztak je tohle téma už plné chujovin, jedna navíc neublíží :o)
_________________ deacon
|