MaHi píše:
Jééééva...
To se tu zase vyrojil dav slušňáků... Ruku na srdce, kdo aspoň jednou u té hry nevypěnil tak, že nenapsal soupeřovi fuck off nebo něco?
Jedna věc jsou takové ty kecy, kdy ti lidi píšou ať chcípneš na AIDS atd... nebo, že tvoje matka je kurva.
Ale na tom poslat do hajzlu, dementa který vyhrál nějákou sračkou AKA ultra cheesem, nebo se celou hru projevoval jako retard... Tak na tom nevidím absolutně nic špatného!
Nepovažuju se rozhodně za slušňáka, ale mám odehráno cca 1500 ladder her a nejhorší co jsem udělal bylo že jsem párkrát nenapsal na konci nic a leavnul. V každým případě naprosto souholasím s tím, že nadávat někomu do noobu a jinejch urážlivejch tentononcu mi příjde fakt legrační, přeci když prohraju a někomu budu nadávat že to neumí i když mě porazil je totální kokotina nehledě na zvolenou taktice soupeře. Každej chees je odrazitelnej, ale musíš o něm vědět. Jinak párkrát se mi stalo že mi přáli rakovinu - mě i celé mé rodině, šukali kde koho z mé rodiny a podobně, fucking noob sem byl už aspoň 50x btw na toto odpovídám vždy tak, že souhlasím, že má pravdu, že jsem největší noob na světě, pak dám 3 tečky a zeptám se co je on, když s tím největším noobem světa prohrál (z 98% nečízuju). Pokud mi někdo napíše OP terran no skill tak zase souhlasím a navrhujumu a't píše do blizzu pro nerf terrana a že já mu to podepíšu. Nikdy se prostě do nějaké nadávkové přestřelky nenechám vtáhnout, snažím se jednat smířlivě, chválit soupeře i když prohrál s největším noobem světa a tak, často ti hošíci pak ani nevědí co odepsat a tak to ukončí Fuck off.