StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 04. led 2025 11:33:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dostal sem ban, proč?
PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 10:57:34 

nerozebirejte ze jsem mu nadaval ale kde zjistim na jak dlouho to je??

Drakan #783

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 11:28:42 

taky si neodpustím, takovým lidem jako ty bych zabanoval účet úplně. Pro takový lidi by měla být ještě položka možnost chatovat sám sobě, tam by se docela hodily ty nadávky...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 12:07:24 
 ICQ  Profil

Jééééva...
To se tu zase vyrojil dav slušňáků... Ruku na srdce, kdo aspoň jednou u té hry nevypěnil tak, že nenapsal soupeřovi fuck off nebo něco?
Jedna věc jsou takové ty kecy, kdy ti lidi píšou ať chcípneš na AIDS atd... nebo, že tvoje matka je kurva.
Ale na tom poslat do hajzlu, dementa který vyhrál nějákou sračkou AKA ultra cheesem, nebo se celou hru projevoval jako retard... Tak na tom nevidím absolutně nic špatného!

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 12:38:29 

MaHi píše:
Jééééva...
To se tu zase vyrojil dav slušňáků... Ruku na srdce, kdo aspoň jednou u té hry nevypěnil tak, že nenapsal soupeřovi fuck off nebo něco?!

Ruku na srdce, dokonca ani v realnom zivote som to nikomu nepovedal... ludia by sa mali viac vazit, kazdy sme nejaky... a SC je len a len hra, no nic nejde. Nevidim dovod urazat ludi, ktorych nepoznam a neviem co vsetko v zivote dokazali a cim si presli.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 12:56:20 

ale potom aj za kazdy chesse a all in by mal clovek pomaly dostat ban, alebo aj za kazdu vyhru, pretoze tym vlastne kazi hru protihracovi ako stymi nadavkami. Vyriesilo by to jednoduche bloknutie chatu v hre a bude pokoj.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 12:57:18 

MaHi píše:
Jééééva...
To se tu zase vyrojil dav slušňáků... Ruku na srdce, kdo aspoň jednou u té hry nevypěnil tak, že nenapsal soupeřovi fuck off nebo něco?
Jedna věc jsou takové ty kecy, kdy ti lidi píšou ať chcípneš na AIDS atd... nebo, že tvoje matka je kurva.
Ale na tom poslat do hajzlu, dementa který vyhrál nějákou sračkou AKA ultra cheesem, nebo se celou hru projevoval jako retard... Tak na tom nevidím absolutně nic špatného!

Nepovažuju se rozhodně za slušňáka, ale mám odehráno cca 1500 ladder her a nejhorší co jsem udělal bylo že jsem párkrát nenapsal na konci nic a leavnul. V každým případě naprosto souholasím s tím, že nadávat někomu do noobu a jinejch urážlivejch tentononcu mi příjde fakt legrační, přeci když prohraju a někomu budu nadávat že to neumí i když mě porazil je totální kokotina nehledě na zvolenou taktice soupeře. Každej chees je odrazitelnej, ale musíš o něm vědět. Jinak párkrát se mi stalo že mi přáli rakovinu - mě i celé mé rodině, šukali kde koho z mé rodiny a podobně, fucking noob sem byl už aspoň 50x btw na toto odpovídám vždy tak, že souhlasím, že má pravdu, že jsem největší noob na světě, pak dám 3 tečky a zeptám se co je on, když s tím největším noobem světa prohrál (z 98% nečízuju). Pokud mi někdo napíše OP terran no skill tak zase souhlasím a navrhujumu a't píše do blizzu pro nerf terrana a že já mu to podepíšu. Nikdy se prostě do nějaké nadávkové přestřelky nenechám vtáhnout, snažím se jednat smířlivě, chválit soupeře i když prohrál s největším noobem světa a tak, často ti hošíci pak ani nevědí co odepsat a tak to ukončí Fuck off.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 12:58:51 

ja na nadavky odpovedam "gg" :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 13:05:39 

Mahi: diky alespon nekdo kdo to chape...

Uz vydim jak vy vsichni co me kritizujete, kdyz vas nekdo porazi cheasem treba canon rushem, 2gatem, 6poolem. Clovek kterej jeho skill Vam neseha ani pokolena a vy mu napisete po takove chease hre GG WP!!! TO VÁM FAKT NEŽERU!!

GG znamena good game tzn dobra hra a rozhodne nepovazuji dobrou hru to kdyz te ten clovek cheasne. GG pisi po makro hrach nebo dobrej hrach nikoliv po nejakej srackach typu chease atd...

Nic mene jsme OFF TOPIC.
Otazka znela kde zjistim na jak dlouho to mam??

Drakan #783

Naposledy upravil Drakan dne čtv 03. lis 2011 13:08:46, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 13:08:41 

Drakan píše:

Uz vydim jak vy vsichni co me kritizujete, kdyz vas nekdo porazi cheasem treba canon rushem, 2gatem, 6poolem. Clovek kterej jeho skill Vam neseha ani pokolena a vy mu napisete po takove chease hre GG WP!!!

To Vám fakt nežeru!!

Nic mene jsme OFF TOPIC.

mozem ti poslat vsetky moje replaye, kde som porazeny cheesmi, cannon rushmi a neviem cim vsetkym, ludmi ktory o tej hre nemaju ani paru a vzdy som pisal gg. Ale nekritizujem ta, kazdy sme nejaky. K banu, tieto bany byvaju maximalne 72 hodin.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 13:11:00 

Drakan píše:

Uz vydim jak vy vsichni co me kritizujete, kdyz vas nekdo porazi cheasem treba canon rushem, 2gatem, 6poolem. Clovek kterej jeho skill Vam neseha ani pokolena a vy mu napisete po takove chease hre GG WP!!!

To Vám fakt nežeru!!

Nic mene jsme OFF TOPIC.

Tak mě klidně věř, na canon rush a podobný píšu GG normálně, občas i to WP, to sou cheezi fakt snadno odrazitelný i v mým goldu a pokud to podělám je to jen má kokotina. Já u SC2 zuřím vždy jen na sebe, občas totiž cejtím uprostřed hry jak blbě to hraju... a cejtím, že soupeř je slabší, ale já svejma pitomostma to projedu.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina