StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:45:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Blizzardu už úplně ... = Ban Nexus Word War kvůli
PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 10:28:54 
 ICQ  Profil

OMG to se mi snad zdá... :oops:

Nevím na jaké úrovni je Vaš schopnost čtení a porozumění, ale já VÍM!!!!! že je to v licenci a VÍM!!!!, že s tím nic neudělám.
To mi snad ale nebrání v tom abych vyjádřil svůj nesouhlas s tím... Je to jen můj pocit, nebo se tady projevuje klasické čecháčkovské přizdisráčství?
Na světových fórech nad tím lidi kroutí hlavou a vyjadřují nesouhlas a jediné s čím se tady setkám jsou reakce typu "Proč to řešíš?" "Co je ti potom" "stejně to nezměníš"... Jako lidi doopravdy WTF?
To Vám fakt nepříjde divné, že Blizzard tyto kroky nikdy neuplatňoval a najednou ( po spojení s Actvisionem ) se dějou tyhlety věci ? To Vám nevadí, že vše co se děje okolo SC2 zavání $$$ ? Změna filosofie Blizzardu se Vás taky netýká?

Já tu hru hrát budu, protože jsem si ji koupil, to ale neznamená že souhlasím nebo že budu dokonce hájit současný stav, který je prostě podle mně špatný a vydřidušský!

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 10:55:33 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

pekny vyraz to "přizdisráčství" :)
poslednu dobu je ale v mode nieco celkom ine. stazovat sa a protestovat. na vsetko a proti vsetkemu.

tebe sa politika blizzu nepaci a tak protestujes. nam sa na nej zase nezda nic zle a tak tiez vyjadrujeme svoj nazor. "přizdisráčství" by bolo keby sme drzali hubu a suhlasili s tym co nam tu servirujes.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 11:00:20 
 ICQ  Profil

No nevím jestli zrovna protestuju...Prostě píšu, že se mi to nelíbí a nesouhlasím s tím.

kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 11:09:16 

Tak stejne jako s nekonecnejma kecama o balanci, psat tady o tom, ze nesouhlasis s postupem blizzu je ztrata casu. To ma smysl (i kdyz ne velkej) na tech tvejch "svetovejch" forech. A to nema nic spolecnyho s cechacstvim a prizdisracstvim ;)

MaHi píše:
Já tu hru hrát budu, protože jsem si ji koupil, to ale neznamená že souhlasím nebo že budu dokonce hájit současný stav, který je prostě podle mně špatný a vydřidušský!

Tak se klidne rozepis co ti konkretne pripada vydridusskyho? ;) Me prijde daleko vic vydridussky vypestovat zavislost na virtualnim svete nekde ve WOW a calovat za to poplatky na mesicni bazy :D Ze nechtej ve svoji hre, ktera ma stanovenou nejakou vekovou pristupnost, prekroceni tyhle hranice nakou skoro nehranou customkou celkem chapu. Navic, ze autorum daji seznam toho co jim vadi, mi prijde velice solidni reseni problemu. Ze je to umele nafoukla kauza nakejma levicackejma rovnostarema je vec druha. Uz to konecne pochopte, Business neni charita a Activision Blizzard Inc je verejne obchodovana akciova spolecnost s hodnotou takovejch 14mld. USD. A jako kazda verejne obchodvatelna spolecnost ma v podstate jedinej cil: vydelat akcionarum prachy. viz: http://bigcharts.marketwatch.com/quickchart/quickchart.asp?symb=atvi&sid=0&o_symb=atvi&freq=2&time=11

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 11:17:24 

Vyjádřit svůj názor může každý a demokracie ti dává možnost officiálně nesouhlasit s čímkoliv, ale nedává ti možnost dělat si co chceš.

Navíc ty jsi se ptal i na naše názory a my ti je zdělili.

Aby bylo možné to co chceš, tak by se Blizzard musel zřící zodpovědnosti za obsah na Battlenetu, ale garantuju ti, že by jsi tohle nechtěl.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 11:23:21 
 ICQ  Profil

Nevím sice co má s tímhle společné nějáké levičácké rovnostářství ale nechme to být.
Pokud chceš vědět konkrétně co mi příjde na SC2 vydřidušské :
1)Rozdělení hry na 3 části
2)Jeden profil/cdkey
3)Nemožnost změnit si jméno - v budoucnu za poplatky
4)Nemožnost CrossRegion hraní

Tohle je asi na delší debatu, protože mi pořád příjde, že mně nechápete. Já vím jak funguje trh, vím že je třeba vydělávat dolary a vím, že prostě buď to příjmu anebo to můžu přestat hrát...

Jen sem chtěl poukázat jak se blizzard jako firma změnil. Kdysi prostě vydávali skvělé hry, které si lidi kupovali a hráli s radostí. Na SC2 mechaniky ( vyžadované připojení k netu i na sigle plus 4 body co jsem napsal ) nadává opravdu velké množství lidi, takže nejsem jediný komu to nepříjde košér...

Nevím jestli jsi nějáký skalní Blizz fan, ale nechápu tu ochotu zastávat se téhle firmy i když dělá evidentní kroky spíš proti svým zákazníkům

EDIT : 2 Jumbik
Tak proč to celou dobu šlo?? Viz SC, SC BW, WC3, WC3 TFT ???? Proč to nikdo neřešil dokud se nespojili s Activisionem ?

kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 11:33:59 

MaHi píše:
Tak proč to celou dobu šlo?? Viz SC, SC BW, WC3, WC3 TFT ???? Proč to nikdo neřešil dokud se nespojili s Activisionem ?

Protože to hráli jen profi hráči, kterým to bylo jedno.

SC2 je teď masová záležitost, která se bude díky rozdělení na tři části těšit stonásobně větší pozornosti než bylo u SC1. Za to, že byla hra ale přiblížena i casual hráčům můžeme právě všem těmto omezením.

U SC1 jsi mohl prakticky všechno, co ti teď vadí, ale hráli to jen skalní fanoušci. Změna nicku se používala naprosto běžně pro smurfování a ne kvůli klanům.

Je toho spousta co tu k tomu napsat, a už se to psalo i dříve, ale hlavní důvod který ty pořád hledáš jsou peníze.

Prostě na tom chtějí vydělat. Nelíbí se ti to? OK...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 11:44:43 
 ICQ  Profil

Aha takže Starcraft a Warcraft 3 hráli jen Profi Hrači ? :) Si asi upadl ne? Nevím kolik ti bylo když vyšel původní Starcraft, ale hráli to tenkrát úplně všichni! a třeba konkrétně War3 v době kdy vyšla byla nejrychleji prodáváná hra na světě... Nevím kolik přesně se prodalo kusů ale hádám že i s datadiskem to bude kolem 7 milionů ... Wow to je ale profi hráčů na světě :D Takže bych spíš řekl, že historie se opakuje a Blizzard vůbec neměl zapotřebí všechny tyhle "pojistky" ... Stačí udělat dobrou, bez CDkeye si člověk nezahraje Bnet a lidi si to stejně koupí.

Jinak jsem samozřejmě zapomněl ještě napsat, že chybí LAN... To ti taky nevadí ?

kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 11:47:23 

MaHi: Nic ve zlém, ale přijde mi, že jsi topic zahájil slovem "diskutujte", ale moc neuznáváš, že na to ostatní mají jiný pohled než ty :) Tvůj povzdech chápu, ano, Blizzard už není, co býval. Ale zároveň mi konkrétně tenhle jejich krok nepřijde nějak zásadně špatný.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 11:49:27 

Rozhodne nejsem skalni priznivce Blizzu, ale proste mi neprijde, ze bych za svuj investovanej litr dostal malo muziky, nebo ze by me nekdo vydridussky vydiral^^.

MaHi píše:
1)Rozdělení hry na 3 části
2)Jeden profil/cdkey
3)Nemožnost změnit si jméno - v budoucnu za poplatky
4)Nemožnost CrossRegion hraní

1) Oproti standartnimu modelu, kde se vyda hra a po case se "necekane" vydaj naky datadisky mensiho rozsahu a za mensi cenu nez vychozi hra je to sice zmena, ale pokud dostanu za rok-2 zase plnou porci tak proti nic nemam.
2) Jednoznacne dobra vec. Na nakej rape od debilku co si potrebujou lecit komplex na slabsich hracich fakt nejsem zvedavej ;)
3) Jedna zmena bude zadarmo a vzhledem k tomo jak takovahle banalita dlouho trva, tak si aspon kazdej bude moct poradne rozmyslet jak se chce jmenovat:D Spatny je to vzhledem napr. meneni klanu, ale zase je min anonimnich netovejch hrdinu :) Me spis stve, ze nejdou v jmene pouzivat specialni znaku, ani blba tecka, takze nemuzu pozuzivat svoje zajety nicky T.iN.T.a a [T.N.T.]---* ;)
4) Taky dobra vec. Uz takhle to obcas pekne laguje, obzvlaste pri vice lidech, natoz hrat proti nakymu korejci :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina