Salam píše:
Tak jo, novej ladder sistem má fakt smysl
((( --- tak jako vynechal jsem tři měsíce, začal opět v goldu jako vždy, spíše sem prohrával než vyhrával, řekl bych že moje už tak hrozná uroveň klesla ještě níž.... a dnes sem málem dostal infarkt - 1. hra silver, rozsekal mě na mraky, sem holt noob, no jo ale next ladder hra master, jako nechápu ten člověk byl z jinýho světa - další prohra, pak sem dostal opět silvera, já čekal mástera zase tak sem šel makro a von to byl 1 base silver, další prohra a poslední hra byl bronzák( s tím sem nehral od tý doby co sem sám před rokem bronz opustil) a von mě taky porazil, měl APM 2x větší, 2x tolik těžičů, jako nechápu, du zas pařit D3:-)))
No tak sem zjistil že dle těch statistik po zápase sem měl nejvyrovnanější hru s tím Mástrem, to mě fakt moc těší
, ten bronzák byl achieve hunter, páč podle statů koupil novej učet, odehráno 25 her, z toho 5 rozřaďovacích leavnul aby se dostal do bronzu a pak už jen vyhrává nebo je to genius, ale to pochybuju, no a ti dva silvrové ....no....nemám co říct, shit hapends nebo tak nějak, už sem vklidu, dneska vše rozsekám!!!!