Tyckin píše:
Drakan píše:
Wow, díky moc Draken
Jak tak čtu ty čísla, tady je kámen úrazu - při dvouměsíční sezóně sesbírám v 1v1 i 2v2 600-700 bodů a to je dle tabulky právě málo.
Ohledně APM - omg, já vyrábím jednotky myší
Tak to jsem asi v řiti
Ale upřímně řečeno, v 1v1 moje hra opravdu stačí tak na top bronze a v 2v2 s kámošem je silver odpovídající tomu co předvádíme, na obojí je málo času, takže si nedělám žádné nároky
Díky za info
Tak pokud tvůj skil stačí pravidelně na top bronz, tak máš na to hrát i top silver, on je totiž ten rozdíl minimální, v dobách když jsem se taky trápil v bronzu furt byl 1.-3., tak sem nakonec postoupil do silveru a byl na stejnejch pozicích, bez toho aniž bych se nějak výrazně zlepšil, až v goldu se mi zdá že je v tom trocha rozdíl, ikdyž furt je to taky jen zcela lamózní liga. Někdy je jen problém ten promote, já už zas trčím pravidelně v top goldu a ne a ne jít vejš...no teď mám málo odehráno tak sem asi 50., protože ve chvíli kdy mi to nabízí favored hráče, které je hlavně podle mne třeba pro promote porážet, tak se na ně nechytám, sou většinou výrazně lepší, přitom platiňáky 12. a horší porážím celkem pravidelně, ale nestěžuju si, sem tam kde mám být. Celkem ten systém přiřazování protihráčů obdivuju, ano má mouchy, ale furt to dává celkem +- podobný umělce jako sem já a tak se bavím....