StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 29. pro 2024 3:24:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dostal sem ban, proč?
PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 21:57:50 

Tak rozhodne sa nevzdávaj. Treba napísať podpore blizzardu, že nech ten ban preveria a vysvetli im dôvody, že ty si rozhodne nepodvádzal. Oni sa tým zaoberať budú a ak si vážne nemal nejaký hack alebo niečo, tak account ti isto vrátia. (ak si používal češtinu tak napíš aj to pričom vysvetli dôvody). Isto nie si prvý, ktorý dostal bann neoprávnene. Niekde som to čítal + že account mu navrátili.

Mňa tiež jeden týpek po prehranej hre obvinil, že používam hack a že to hned ide nahlásiť blizzardu + ešte nejaké nadávky z jeho strany a bann nemám, takže blizzard je spolahlivý.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 22:01:29 

Arch píše:
loner , to znamena ze mas napr klavesnici/mys od razeru ve ktere je moznost tak zvanych "macer" diky macru muzes udelat jednim clickem napr 5 veci ... nekde jsem cetl ze se da diky macru automaticky postavit pylon doprostred screenu a odeslat workera zas z5 na mineral line , daji se tim robit zazraky... ale me se neptej jak , nejsem programer :) kazdopadne blizzard preferuje takzvane "jedno kliknuti , jedna akce" (netusim jak to je s keypadem a keymapama , ale co jsem se docetl na team liquid etc nemelo by to byt zakazane) jinak je mozne salame ze jsi tam mel bud nejaky programek co upravoval game data napr cestinu a nebo nevidome nejaky programek ktery se do toho naboural ... dale je take moznost ze si spletly tve id (malo pravdepodobna ale sance tu je) s jinym salamem kterej hackuje jako santa claus ... a nebo si hold mel na klavesnici/mysi etc nejake to macro napr do wowka diky kteremu jsi dostal ban ... kazdopadne , nic proti , ale pokud chces jednat s blizzem , tak ne s takovou otresnou anglictinou , pac se na tebe vykaslou , zkus si sehnat znameho co by ti neco prelozil atd ... take jsem to jeden cas delal , ale ted se jakz takz domluvim :)

Tak já nepředpokladám, že mi vůbec odpoví, max nějakej automail, jinak já žádný wowka nehraju já hraju jen SC2...teda hrál sem:-)

Mimochodem teď mě napadá, antivir mi asi 14 píše, že nalezl nějakej rootkit v mým kompu, nevím co to je, nejde to odstranit, může to mít spojitost???

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 22:07:39 

Ano, spojitosť to mať môže, pošli im aj hlásenie antivíru. Ak si vážne nepodvádzal, o account sa neboj.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 22:09:03 

Robinn píše:
Ano, spojitosť to mať môže, pošli im aj hlásenie antivíru. Ak si vážne nepodvádzal, o account sa neboj.

OK a o co jako de?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 22:12:42 

jj , hlavne to resit rychle .... jinak je mozne ze te reportlo vice lidi za hacking , proste neunesly svou prohru , ale nevim jak v techto pripadech blizz postupuje , musi mit dukazy , ale je mozne ze pokud te reportlo velke mnozstvi lidi tak ti ho proste daly i bez dukazu.... jinak tyto lide co vse schazuji na cheaty etc ... to znam :D mam podobny pribeh z wowka ... pred par mesici jsem si tam prekopiroval na ptr realm sveho maina ... jelikoz u nej mam kompletni naxx gear z naxu 40 (full t3) narazil jsem na takoveho chytreho cloveka az mi rozum stal ... porad mi whispoval pres jakou stranku jsem hackl blizzard , ze tento gear uz neni ve hre etc ... nemohl jsem mu ani po hodine domluvit ... nakonec to zkoncilo tak , ze rekl ze jeho bracha dela GMko (zrejme na free serveru :D) a ze proste i on tvrdi ze jsem hacker .... ono si nevyberes no , takovych expertu a mistru sveta je hodne ... a to ze je napr totalne prejedes dobrym timing pushem muzou povazovat za to , ze jsi hacker , vidis celou mapu odhalenou , ovladas lagy, mas nekonecno surovin a dalsi chujoviny :D

BTW je tu i moznost v podobe win trade ... kdyz se propadnes uplne dolu do bronzu a na stridacku vyhravas ... blizzard toto take bere jako "hack"

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 22:13:21 

Ahoj mě se stalo to samé , dneska jsem taky dostal BAN za hacky a přitom jsem nikdy žadný nepoužil !!!!
přišel mi uplně stejný e-mail

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 22:17:57 

omlouvam se za spam , ale za dobu nez sem sepsal druhou slohovou praci pribyli nove prispevky na ktere musim reagovat :D salame , muze to mit spojitost a velkou , stahni si na http://www.eset.cz/cz/online-scanner/ instaler a projdi to tim scanem , je velice uciny a vyhodou je , ze pracuje online ... je free a ja ho stale pouzivam , nenadesla chvyle kdy by nenasel vir , ktery je na HD nekde zakoreneny :) je to pouze scanner , co ti zkontroluje PC nikoli plnohodnotny antivir

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 22:20:18 

Arch píše:
jj , hlavne to resit rychle .... jinak je mozne ze te reportlo vice lidi za hacking , proste neunesly svou prohru , ale nevim jak v techto pripadech blizz postupuje , musi mit dukazy , ale je mozne ze pokud te reportlo velke mnozstvi lidi tak ti ho proste daly i bez dukazu.... jinak tyto lide co vse schazuji na cheaty etc ... to znam :D mam podobny pribeh z wowka ... pred par mesici jsem si tam prekopiroval na ptr realm sveho maina ... jelikoz u nej mam kompletni naxx gear z naxu 40 (full t3) narazil jsem na takoveho chytreho cloveka az mi rozum stal ... porad mi whispoval pres jakou stranku jsem hackl blizzard , ze tento gear uz neni ve hre etc ... nemohl jsem mu ani po hodine domluvit ... nakonec to zkoncilo tak , ze rekl ze jeho bracha dela GMko (zrejme na free serveru :D) a ze proste i on tvrdi ze jsem hacker .... ono si nevyberes no , takovych expertu a mistru sveta je hodne ... a to ze je napr totalne prejedes dobrym timing pushem muzou povazovat za to , ze jsi hacker , vidis celou mapu odhalenou , ovladas lagy, mas nekonecno surovin a dalsi chujoviny :D

BTW je tu i moznost v podobe win trade ... kdyz se propadnes uplne dolu do bronzu a na stridacku vyhravas ... blizzard toto take bere jako "hack"

Tak moc nerozumím tomu co tu píšeš, wow se mi fakt nelíbí a tak nevím o čem je řeč, poslední věta se mě netýká, nejsem rozhodně achieve hunter, plácám se furt v goldu jen díky svému extra ultra skiluu, prohrávám vyhrávám normál. Co se týče poraženejch soupeřů poslední doobou nikdo neprskal, dřív mí párktát vynadali za to že prohráli a že sem noob když prohráli a různý mfkr nadávky, nikdy sem se nehádal, spíž jsem je pochválil i přesto že mi nadávali, fakt nechápu a nevěřím, že se z účtem shledám, tak že tím bude končit má SC2 bohatá kariera, páč abych si kupoval 2. hru, to fakt ne....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 22:24:00 

BlackMikes píše:
Ahoj mě se stalo to samé , dneska jsem taky dostal BAN za hacky a přitom jsem nikdy žadný nepoužil !!!!
přišel mi uplně stejný e-mail

Ha, to je snad MAS muta...pardon mas ban:-)))

Ale zas jako dobrej marketingovej tah, když si jako každej 2. Jarin koupí hru znova...tobude vejvar.

Někdo další?

PS: Sorry Jarin, to nebylo mířený na tebe:-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 22:28:35 

co jsem procital fora , tak zrejme nejste jedini , par lidi take dostalu zrovna tento den ban a nevi proc , muze se jednat o zavadu.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina