lokijop píše:
Ja osbne mam replaye v:
C:\Documents and Settings\User\Dokumenty\StarCraft II\Replays (Moje dokumenty->SC2->replaye)
A myslim si ze nase replaye ti velmi nepomozu, ked chces sledovat zapasy a ucit sa z nich sleduj radsej PRO hracov na Youtube.
Dobre komentovane zapasy maju Day9, HuskyStarcraft a.i..(inych nepozeram
) je to sice po anglicky ale podstatu a nejake finty urcite pochytis. gl hf
nejvetsi picovina... a uz tuplem pro nekoho kdo zacina..... co ti da sledovani PRO hracu kteri nedelaji temer zadne chyby... kteri maji vse tvrde natrenovane na sekundy......
na Pro repy necumim ani ja a to sem v masteru,.. pac vim ze mi to moc neda... jo.. vidim nejakej build, kterej ja stejne zkouset ani nemuzu pac nemam na to abych to zahral..... radsi se podivam na repy headhuntera ci jinacich, protoze ty mi i neco daji....
sam ucim kamose hrat a posilam mu jen moje repy, stejna situace jako nahore, moje hry jako normalniho cloveka mu daji daleko vic nez ty bezchybne hry progameru.... tot muj nazor
až na ty sprostý slova naprostej souhlas, navrhuju založit topic např - replaye platinum-diamod hráčů, to nám lamám pomůže 100x víc než GM replaye, tak sem s tím, hrň te na mě Tvp a TvZ jak ste v platyně a diamantu vyhráli,
, když pro mě jako echt neumětela napíšete ještě průvodní list typu: toto sem udělal protože rohože tak to bude super:-)