HelmutStein píše:
Když to bereš takhle, tak to můžeme dát pryč i W/L třeba u CSka ... Protože to je taky údaj k ničemu. Protože ta smrt mohla být lagem nebo náhodným granátem ... camperem atd ... Ale rád bych viděl reakci CSkařů, kdyby se to stalo. Nikdo nezastírá, že ten údaj je nepřesný ... Ale má svůj smysl.
Hrál jsem csko dost dlouho na to(něco málo přes 8 let), abych mohl prohlásit, že statistiky jsou totálně k ničemu a většina lidí na ně nekouká a čumí čistě jenom na to, jak jednotlivé týmy hrají mezi sebou, protože rozhoduje dost jiných věcí. A pokud myslíš stats jednotlivců, tak to jsi teda řádně mimo :).
Zpět k sc2:
Vůbec nechápu, proč by tam měl být poměr W/L. Všichni to obhajujete jako kdyby to byl nějaký svatý grál, jako byste neměli jinou možnost, jak zjistit, že se zlepšujete a jinou motivaci proč hrát. To tu nikdo nehraje pro zábavu, ale jenom pro nějaký blbý poměr? Prostě zapnu hru a hraju, protože mě to baví, ne abych měl W/L lepší. Dřív jsem prohrával proti 4gate téměř vždy, teď to v cca 70 % odrazím, ale nééé, bůůůů, sebrali mi W/L ratio, nevím, jestli se zlepšuji :(.
A nejlepší byli frajírci, kterým to člověk odrazí a pak se dozví, že "Huh, 200games, 105 lost, you was just lucky bastard, cause I have 500 games and 270 win!"(no fakt je, že čísla jsou vycucaná z prstu, ale v době tý pmky jsem měl dost pod 50 % a protivník to měl mírně přes 50). Jo, o takovýhle pmky fakt stojím...
Ano, zrušit to bez náhrady je chujovina(i když nechápu k čemu to tam kdo potřebuje, ať to tam má), ale na druhé straně to obhajovat tak, ež je to všeobjímající a všemu pomáhající láskotvorný a milující prostředek, to je přece blbost a ubohé...
P.S. Kdo nerozumí ironii, ať se vykašle na nějaký reply, plx :o)