tak jsem zkouknul 2 videa a..sorry, ale je to prostě špatné. První video byl ten double gas steal v ZvP, obecně, jestli chcete dávat nějaké tipy a triky, tak používejte replaye profíků, protože tahle taktika by nikde vy vyšších ligách nefungovala. Nejvíc mě ale dostal koment ve smyslu "zrušil a znovu jsem začal gas abych si udržel apm"....možná by stálo za to zmínit, že to stojí minerály.. Druhé video byly asi 2 minuty z nějakého ZvZ. Šílený play by play komentář (hráč A poslal těžit drony na druhou expanzi, hráč B má 12 mutalistků, hráč B poslal 12 mutalisků na třetí expanzi hráče A, hráč A vyrobil 20 hyder). Chce to přidat nějakou analýzu a udělat cast zajímavějším. Podívej se třeba na Yarinova videa, sice mluví dost často o blbostech, ale o tom to je, musíš nějak vyplnit čas, ne jen suše komentovat, co oba hráči dělají. Ale když to v sobě nemáš automaticky, bude trvat, než se to naučíš..z věcí, které můžeš zlepšit okamžitě, je obsování. Nepřipadá v úvahu, abys obsoval tak, že budeš obraz posouvat pohybem myši na stranu, na to se nedá dívat. Obsuje se tak, že ve většině případů klikáš na minimapu, když chceš sledovat nějakou jednotku/jednotky (třeba mutalisky/reapera/phoenixy) klikneš na portrét jednotky a držíš. Jestli probíhá nějaká velká bitva a nechceš obrazovku posouvat pomocí minimapy, použij směrové klávesy. Jestli budeš klikat na budovy/selectovat jednotky, dělej to hlavně POMALU a připomínej si, že nehraješ, ale snažíš se lidem co nejvíc zpříjemnit sledování hry.
|