ego: Uprimne... nepocital som ze sa ozve tolko diamantovych hracov... Myslel som ze oni su uz v nejakych teamoch rozhadzany. Cakal som skor nizsie ligy.
Ale problem v tom nevidim. Ak budu diamanti trenovat spolu, urcite im to neuskodi. Nejaky zoznam tipov a vychytavok urcite pomoze. Kazdy pozna nieco co dobre funguje a ak tieto vedomosti budeme zdielat, tak sa zlepsia aj diamantovi hraci. Spolocne diskusie a analyzy hier prinesu tiez vela, akzdy si vsimn eine chyby/nedostatky a ucit sa na chybach druhych je to najlepsie riesenie. Mnoho hracov si aj uvedomuje co robia zle, alebo kde maju medzery, ale v beznych ligovych hrach nemaju dost prilezitosti konkretnu situaciu natrenovat a vypilovat do detailov, lebo super bude hrat nieco ine... v parte sa mozeme dohodnut ze ja pojde pokazde 4 gate a ty si budes trenovat obranu a podobne.
Nakoniec, ak budeme mat pocit ze to nikam nejde, prizveme si docasne nejakeho amster hraca aby sa na nasich diamantov pozrel a nieka mich posunul. Verim ze aj tu na fore sa najde dost master hracov ktory raz za cas pomozu najvacsiemu klanu na scene