Tak abych to nějak ukončil, díky všem za podporu, čoi + soudy - to asi fakt ne, zas tak blbě na tom nejsem abych se handrkoval o pár stovek, navíc když absolutně nevěřím, že by to mělo smysl. To že sou podmínky v angličtině je mi buřt, tak nějak vím co se tam píše a nejsem si vědom žádného přestupku ze své strany, ale netvrdím, že sem se něčím nevědomky neprovinil, proto sem psal ty maily. Jo moje angličtina je na houby, ale abych prosil někoho z mých vrstevníku (rozumněj přátel) aby mi pomohli s nějakou hrou, to fakt né, lidi je mi 33 let a tak ze sebe nechci dělat většího vocase než jsem.
Ad blizzard - Náprosto souhlasím s banováním, jsem manažerem v jedné firmě a tak vím, že kolikrát nemilosrdný exemplární potrestání je nanejvýše vhodný, jinými slovy rozhodně se nezlobím na Blizz, že sem dostal ban, já se zlobím, že nevím proč, třeba mi po vejkendu odpoví. Jinak trochu sem vychladl, chtěl jsem jim napsat, že na ně prdím, že si už vživotě jejich hru nekoupím, ale to bych je fakt potrestal:-). Dokonce uvažuju o koupi nového accountu pro sc2 páč mám tu hru fakt rád, nehraju nic jiného, jen se bojím dalšího banu. Včera jsem v noci o tom ještě přemýšlel a příznám se, že sem si chvíli připadal jako nějakej odhalenej zločinec.
Kori: to si mě pobavil s tím APM, náhodou (vím že je to neni žádnej ukazatel skilu jak tu všichni píšou) mám v replaych tento ukazatel vždy primárně zapnutý a ano, všiml jsem si v poslední době změny, cca před 2 měsícema jsem míval na mne uctyhodných 60 v průměru za hru, a teď max 45, tak že to jen tak pro zasmání