StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 15. kvě 2025 16:38:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dostal sem ban, proč?
PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 11:45:19 

HAHAHA, tak pokud jsou podmínky v českém jazyce a nečte si je, jeho problém, ale pokud jsou v anglickém ..., jde pouze o to, že když někdo zaplatí za hru a pak ji nemůže hrát a ani neví jasný důvod proč, tak by se měl ozvat a ne sedět jak blbec a nic nedělat. Salam se ptal na radu a já jsem mu poradil jak to může vyřešit a navíc bude mít jasno, kdo je v právu. Předpokládám že Salam za tu hru nedal 10 Kč.

saltazar píše:
Haha, chcete tím říct, že když má software podmínky v českém jazyce, tak je někdo čtete? Tyhle pohádky vykládejte fakt někde u soudu, ale ne zde.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 11:51:25 

Seipik , ja tez kupoval sc v kamenem obchode , ty prava si cetl pred instalaci hry , pokud jsi nesouhlasil , mel jsi pravo hru vratit ... jinak tohle je u vsech onlinovek , proste musi mit urcite zakony ... ja treba to ze blizz ma pravo zrusit ucet bez udani duvodu a ty jsi pouze platis pronajem chapu ... vem si ze nekomu daji ban a on se s blizzem pujde soudit :D , a takovych lidi by bylo hodne , ver mi a z vetsiny ti , co opravdu cheatovaly ... navic je pravdy ze by mohl blizzard ty pravidla sepsat i v nasem jazyce , ale jelikoz jsme mala herni komunita , tak na nas kadi ... jinak ted me napada , pokud sis kupoval klasickou bednicku starcraftu , neni neco v manualua nebo neni tam nejaky listek? ja teda osobne nevim , mam collectorku a tam to je v eng.

kazdopadne v dnesni dobe mas uplne vse v anglictine ... pokud to nekdo neprelozi ... me se to take nelibi , ale jedine co muzes udelat je to , ze se naucis anglicky :(

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 12:07:25 

Souhlasím, že by ses musel s Blizzardem soudit a stejně by ti to asi moc proti takové firmě nepomohlo a pokud ano, trvalo by to hodně dlouho. Neznám přesně zákony jak teď platí, ale věřím tomu, že návod a i podmínky musí být v úředním jazyce toho státu, kde je hra prodávána, navíc já mám i manuál v angličtině (a to že je dnes všechno v anglickém jazyce mě přece nemusí zajímat, já jsem čech). A řekněte mi, kdo z vás věděl, aniž by četl české podmínky, že hru máte pouze v pronájmu - totálně nestandartní věc (i když u Blizzardu třeba ano, ale to přece spotřebitel nemůže vědět) a proto bych se obrátil na ČOI.
Nechci tady o tom zbytečně debatovat a hádat se. Šlo mě pouze o to, že Salam může napsat zadarmo ČOIce, což mu zabere max 5 minut, ta mu odpoví a bude vědět na čem je.

Arch píše:
Seipik , ja tez kupoval sc v kamenem obchode , ty prava si cetl pred instalaci hry , pokud jsi nesouhlasil , mel jsi pravo hru vratit ... jinak tohle je u vsech onlinovek , proste musi mit urcite zakony ... ja treba to ze blizz ma pravo zrusit ucet bez udani duvodu a ty jsi pouze platis pronajem chapu ... vem si ze nekomu daji ban a on se s blizzem pujde soudit :D , a takovych lidi by bylo hodne , ver mi a z vetsiny ti , co opravdu cheatovaly ... navic je pravdy ze by mohl blizzard ty pravidla sepsat i v nasem jazyce , ale jelikoz jsme mala herni komunita , tak na nas kadi ... jinak ted me napada , pokud sis kupoval klasickou bednicku starcraftu , neni neco v manualua nebo neni tam nejaky listek? ja teda osobne nevim , mam collectorku a tam to je v eng.

kazdopadne v dnesni dobe mas uplne vse v anglictine ... pokud to nekdo neprelozi ... me se to take nelibi , ale jedine co muzes udelat je to , ze se naucis anglicky :(

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 13:12:22 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

ad ban: Vselijaky software ktery meni nejake standartni nastaveni lze povazovat na 3rd party SW. Pamatuju si, ze kdyz jsme delali adminy na starem CS serveru, tak anti-cheat programy hlasily tyhle programy a casto se mezi nimi vyskytovaly ovladace klavesnice a mysi (nejcasteji Logitech). Ale uz je to za prve par let zpatky (tak 6-7) a za druhe ja ten samy software a ovladace pouzivam porad a ban sem nikdy nedostal (ani za hrani wow, ani SC2).

ad prava: Ona se prava dost casto nevztahuji na zemi zakoupeni ale na zemi pouzivani. Kde tahle prava jsou vztazena na misto umisteni serveru. Tak to alespon funguje napr. u online casin. Takze se pak prava nebudou vztahovat na nase zakony ale na francouzske nebo kde jsou servery umisteny (ve WoW servery byly vzdycky ve francii).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 13:35:58 

Rád se zapojuji do takových to debat :D. Takže, určitě jak už tu někteří zmiňovali posledně je se nevzdávat (teda pokud SC2 ještě hrát chceš). Taky bych takřka "spamoval" Blizzard maily kde se bude psát o odůvodnění "mého" (tvého) banu, aby mi ukázali nějaký důkaz, který bych si mohl i já prověřit. Soudit se z Blizzardem je zbytečné je nadpoloviční většina toho, že neuspěješ a navíc, že místo toho, abys na tom, alespoň nějak vydělal, tak na tom více proděláš. Určitě je to pech na jiných hrách se mi toto stalo taktéž a dodnes netuším za co? Blizzard je v tomto spolehlivější takže bych se nevzdával a zkusil to znovu (Moje heslo: Když neuspěješ napoprvé, zkus to zítra).

Navíc když už tě ta hra vystála na cca 1000 korun českých má cenu za to bojovat.
PS: Blizzard si to možná neuvědomuje ale měl by si více vážit fanoušků které poškodil, tím chci říct to že by se měl blizzard více zajímat o to co to způsobilo že cheatoval a (jak jste již zmínili) vypsat nějaký hlášení z "ani-cheateru" na "můj" (tvůj) mail i když by toho byla velká spousta tak i tak by měl blizzar na tomto problému zapracovat pač ztrácí fanoušky kteří jim jsou drazí.

Opravdu to nevzdávej :) Věřím že se to vyřeší ať už proti tobě nebo jako skvělé. Aspoň se s toho problému nějak poučit.

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 15:22:31 

Clovece, tak to je husty. Vzhledem k tomu, jak se tu oba dva roky placame mezi silverem a goldem, tak fakt pochybuju, ze by byl Salam nejak cheater ;-)

Rozhodne bych je otravoval, napsal jim, ze proste vedome zadny jejich podminky neporusujes a trval na predlozeni dukazu (program, technika, atd.), ktera k tomu banu vedla.

Btw, nezkoumal jsi replaye, jesti tam neni neco videt? Sileny APM, atd?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 17:41:50 

Nemyslim si,ze by Blizzard daval bany jen tak,neco s tema Macro tlacitkama si musel porusit...Oni nemaji duvod ti davat ban jen tak...
Hlavne by to cele mohlo dopadnout jinak kdybys jim napsal E-mail v anglictine :),kdyby mi nekdo napsal to,cos jim poslal ty,tak bych mu ani neodpovedel...
M

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 19:29:10 

Jako co myslite tema macro tlacitkama? Kde je v podminkach ze nemuzete pouzit tu a tu mys protoze ma funkci makro tlacitek??? mam klavesnici MS a kdyz zmacknu programovatelnou klavesu napiseto do chatu HL HF apod. to chcete rict ze to se nesmi??? wtf? :o

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 19:54:31 

Tak abych to nějak ukončil, díky všem za podporu, čoi + soudy - to asi fakt ne, zas tak blbě na tom nejsem abych se handrkoval o pár stovek, navíc když absolutně nevěřím, že by to mělo smysl. To že sou podmínky v angličtině je mi buřt, tak nějak vím co se tam píše a nejsem si vědom žádného přestupku ze své strany, ale netvrdím, že sem se něčím nevědomky neprovinil, proto sem psal ty maily. Jo moje angličtina je na houby, ale abych prosil někoho z mých vrstevníku (rozumněj přátel) aby mi pomohli s nějakou hrou, to fakt né, lidi je mi 33 let a tak ze sebe nechci dělat většího vocase než jsem.
Ad blizzard - Náprosto souhlasím s banováním, jsem manažerem v jedné firmě a tak vím, že kolikrát nemilosrdný exemplární potrestání je nanejvýše vhodný, jinými slovy rozhodně se nezlobím na Blizz, že sem dostal ban, já se zlobím, že nevím proč, třeba mi po vejkendu odpoví. Jinak trochu sem vychladl, chtěl jsem jim napsat, že na ně prdím, že si už vživotě jejich hru nekoupím, ale to bych je fakt potrestal:-). Dokonce uvažuju o koupi nového accountu pro sc2 páč mám tu hru fakt rád, nehraju nic jiného, jen se bojím dalšího banu. Včera jsem v noci o tom ještě přemýšlel a příznám se, že sem si chvíli připadal jako nějakej odhalenej zločinec.

Kori: to si mě pobavil s tím APM, náhodou (vím že je to neni žádnej ukazatel skilu jak tu všichni píšou) mám v replaych tento ukazatel vždy primárně zapnutý a ano, všiml jsem si v poslední době změny, cca před 2 měsícema jsem míval na mne uctyhodných 60 v průměru za hru, a teď max 45, tak že to jen tak pro zasmání :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 20:13:41 

Byt tebou pockam co napisou a popripade pokud to je nejaka blbost tak jim jeste napisu a sem si jistej ze i tady na foru ti to nekdo prelozi:)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina