Pralev píše:
Tak tohle mě pobavilo. Opravdu jednoduchý systém

ono když do toho systému proniknete, tak nakonec dává logiku.. líbí se mi, že tam je rozlišení 3. a 4. místa z code S skupin. A některé turnaje (třeba MLG) jsou na tom ještě hůře.
MaHi píše:
Každopádně si myslím, že se HayPro, MoonGlade a Ret musí cítit jako kokůtci... Prosazovaní ( a že dost Korejců mrčelo, že oni musí vyhrát kvalifikaci a banda "cizáků" je tam jen tak nasazena ) a přitom absolutní Fail. Jediný, kdo se drží je HuK, ale co si budem, kdyby to dneska ten Zerg neposral, tak by to HuK prostě nevyhrál ani náhodou

Jinak já absolutně fandím Jinrovi, ten kluk je dsný bourák a má podle mně potenciál tuhle sezónu vyhrát!
Obrovské zklamání je pro mně FruitDealer ( myslím, že nejen pro mně ). Ze solidního macro hráče se stal lamer, který se snaží vyhrát každou hru nějákým trikem nebo allinem... Nelíbí se mi jeho styl a navíc mu to ani vůbec nejde
Haypro, Moonglade, Ret - holt jsou to zergové, hráli proti terranům.. hry moc pěkně opravdu nevypadaly, ale z těch tří bych failem nazval akorát Haypra, který mi prostě připadá o dost slabší než všichni v TL týmu. Ret je dobrý hráč (imho lepší než Huk), je trochu ve skluzu, jelikož sc2 na začátku nehrál, navíc před GSL zápasy byl nemocný, i když takovéhle výmluvy nemám moc rád. A moonglade.. podívej se, jak dneska hrál na IEM
Jinro jde bohužel v ro8 na Irona, takže asi konečná.. (jo, vím, že ho naposledy porazil 2:0). Nicméně kdyby se opět stal zázrak, by měl velkou šanci na celkovou výhru.
Fruitdealer - on se nezhoršil, jen všichni ostatní se o zlepšili o dost víc. To stejné v případě Boxera, IntoTheRainbow... a alliny mixoval ve své hře i během GSL1
MaHi píše:
K tomu GSL. Myslím si, že je to momentálně nejlepší liga, ale jakmile najede NASL, tak bude daleko větší - už proto, že je přístupnější ( polohově i skillově ) většímu množství hráčů. Peníze, které do ní narvou jsou taky více než slušené ( 100 000 doláčů na jednu sezonu ) a jelikož je SC2 v Americe relativně velká záležitost, nebál bych se o úspěch
nevím, jak moc sleduješ dění na TL, ale organizátoři NASL zatím dělají všechno proto, aby to nebyl úspěch, ale pořádný propadák. Hloupý systém "týmů", celý Idra-Jinro showmatch, v rámci kterého oficiálně představili NASL, byl po produkční stránce neskutečný FAIL, Incontrol jakožto tvářl celé ligy se v poslední době prezentuje nejhůř jak může, každý z organizátorů říká něco jiného... prostě to celé (zatím) působí VELMI neprofesionálně a s MLG, GSL, nebo i TSL se nedá vůbec srovnat.