Za veškerou kritiku díky. Spoustu těch chyb, co jste jmenovali, si uvědomuju sám - expa měla být na goldu a ne tam vpravo (to nebyl pokus o ninja expu, ale proste jsem v té chvíli potřeboval udělat expu a neměl čas ničit šutry, nebo jsem si to aspoň myslel.. tak či tak mi hned po prohře došlo, že jsem ji měl jít dělat doleva a přístupové kameny od natural expy bych zničil pak), Roach warren jsem jel hrozně pozdě a imho i ti Corruptoři chyběli.
U některých věcí bych se ale i hádal
Spawnování larev - wtf?
Mně zrovna přijde, že tohle naklikávám dost často, měl jsem i půlhodinové hry, kde Queeny byly skoro pořád bez energie, zatímco i u těch úplně nejlepších top hráčů vídám, že larvy nespawnují. Ono proč taky, když člověk musí dělat zrovna milion věcí, které mají prostě větší prioritu. Ty tři hydry se mi rozutekly samy, potvory, nedával jsem zrovna pozor
A nedostatek larev jsem pocítil snad jen jednou za celou hru, problém byl spíš pokaždé s nedostatkem peněz, tj. nedostatečným počtem Dronů, ale to bylo prostě tím, že ten Protoss od začátku otravoval (nejdřív Phoenix harass, pak útok na mou pravou expu a pak už jse byl pod tlakem jen proto, že měl 2 expy a tu druhou jsem mu chtěl sejmout), takže jsem prachy a larvy musel spotřebovávat za bojový jednotky, čili nezbývalo na Drony. Tohle je momentálně za Zerga můj hlavní problém, uvědomuju si ho, ale nevím moc, jak s ním bojovat, koneckonců přesně kvůli němu jsem tehle topic oživil
Ad brzký Hydralisk den - nemám maphack
a nebyl to ani misclick, vždycky jedu na tosse poměrně brzy hydry (ne vždycky tak brzy jako v téhle hře, to je asi pravda), protože tossovy countery na ně jsou dost late tech (Colossové, bouřky), ty nemá tak brzy a do té doby s hydrama ubráním a dám cokoli - teda za předpokladu, že nejsem lama jako v téhle hře, abych bojoval v úzké místě proti přesile a neutekl
Ještě jednou díky za všechny poznámky a rady, zapracuju na sobě