StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 9:53:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Podivné zamrzání
PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 13:38:00 

Dnes se mi dvakrát po sobě stala zajímavá věc. Hra prostě zamrzla, ale obraz zůstal, hudba dál hrála jakoby nic. Přesně za minutu - což je čas, kdy vás to vykopne se to zase v pohodě rozběhlo jakoby nic. Stalo se mi to dvakrát pokaždé při celkem už jasné výhře. Nikdy přestím se mi nic takového nestalo a to to hraji na tomtéž PC už cca půl roku možná déle. Vůbec netuším co to může být. Zajímavé že při prohaných hrách se to ještě nestalo. Nemá s tím někdo zkušenost ? Prostě hra se na minutu a pár vteřin zasekne.. tak aby mě to vykoplo a pak se zase v pohodě vše rozběhne dál.

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Podivné zamrzání
PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 15:30:28 

Tohle vypada na internetovy problem. Zkus si restartovat router a resetovat do default nastaveni. Kdyz to nepomuze zkus vypnout firewall , kdyz i to nepomuze zkus jinou hru po netu a kdyz i tohle nepomuze omlat router svymu provideru o hlavu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 15:48:02 

Ahoj, bohužel internet to není .. začlo se mi to dít i v single playeru a už se i restartoval PC, takže to bude nějaký hardwarový problém. Jen je divný, že půl roku na tom samým PC mi to běhá v pohodě a najednou z ničeho nic to takhle blbne. Takže bohužel starcraft už se hrát nebude.. tohle je o nervy :) Zkoušel jsem i snížit detaily, nepomohlo. Tak nevím už co dál, stahl jsem si i nové drivery nagrafiku a stále to padá.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 21:40:53 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Stealman píše:
Ahoj, bohužel internet to není .. začlo se mi to dít i v single playeru a už se i restartoval PC, takže to bude nějaký hardwarový problém. Jen je divný, že půl roku na tom samým PC mi to běhá v pohodě a najednou z ničeho nic to takhle blbne. Takže bohužel starcraft už se hrát nebude.. tohle je o nervy :) Zkoušel jsem i snížit detaily, nepomohlo. Tak nevím už co dál, stahl jsem si i nové drivery nagrafiku a stále to padá.

stahni si nejaky programy na mereni teploty cpu+gpu a zkus zjistit, jakou mely teplotu ve chvili, kdy to pada + muzes zkusit otestovat pamet memtestem a pripadne se jeste zkusit kouknout do windowsiho "prohlizece udalosti", jestli neco nevyctes tam

EDIT: ale pokud se to na minutu freezne a pak treba i restartuje, tak to vypada na prehrejvani (nejspis graficky karty), co mas za sestavu?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 0:12:34 

Tak nakonec pomohlo natvrdo nastavit větráku na grafce aby makal na maximum, snížil sem detaily a chodí to .. ale je to divný, doteď to chodilo v pohodě na maximum bez problému :-/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 0:27:42 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Stealman píše:
Tak nakonec pomohlo natvrdo nastavit větráku na grafce aby makal na maximum, snížil sem detaily a chodí to .. ale je to divný, doteď to chodilo v pohodě na maximum bez problému :-/

zkusi ji vyfoukat

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. úno 2011 18:05:49 

Vem si vysavač. Trubici dej do druheho otvoru , stlac tu trubku aby vzduch mel grady . Profoukni celou zakladovku, procik a grafiku.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 9:50:32 

jj vyšisti celeho kompa to je nej pomaha i kdyz vytahnes grafiku ze slotu a paměti taky aby se trošku očistili piny jo a to stou grafikou to profouknutí a vyčištění dělej když bude mít pokojovou teplotu hlavně to do ní nenapal tak že to poběží půl dne naplno a pak ji profoukneš to by mohla taky byt její poslední chvilka.

cely ten poopis a to ze ti pomohlo nabufnout vetrak ukazuje na to ze se ti pravdepdobne grafika prehriva sekne se behem minuty se to schladi a pak vesele jede dal. i kdyz rozdejcha minutovej lag to se mi jeste nestalo vetsinou to zamrzne cely.

Zylvar #355
Problém způsobený tankem je i tankem řešitelný.

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina