StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 10:05:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 117 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: GSTL 1 - zatím žádný nasazený Zerg ani v jednom zápase
PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 17:49:35 

Seriously, admini tohohle webu - dejte ban trollovi (který o sobě tady ne tak dávno sám napsal, že je troll, tj. že jediným smyslem jeho příspěvků je provokovat lidi kravinami a osobními útoky, aby rozpoutával flamy a hádky) nebo zaveďte nějakou formu ignorace, jinak riskujete značný pokles návštěvnosti tohohle fóra.

Stejně jako nemám příliš velkou motivaci jít odpoledne do mateřské školy poslouchat 4 leté děti, o čem si vyprávějí a jaké mají názory na svět okolo sebe, nemám ani motivaci se prokousávat 7 stranami žvástů pana Velkého dítěte.

Adminovi PZ turnajů bych pro změnu poradil zakomponovat do pravidel, že může zakázat vstup (a nejlépe zároveň dát trvalý ban) člověku, který prokazatelně nahnal úmyslně prohry, aby byl demotnut níž, a mohl se tím pádem přihlásit do daného turnaje, případně člověku, který přizná, že se tam přihlásil se svým druhým accountem, přestože na svém je ve vyšší lize. Jinak značně riskuje, že se na ty turnaje ti lidi vykašlou, protože je prostě nebude bavit nechat si kazit nějakým retardem dobrou zábavu.

A konečně rodičům pana Velkého dítěte vzkazuju - ještě není vše ztraceno, můžete zachránit zanedbanou výchovu a dát mu za ucho :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 17:51:36 

satik píše:
Je mozny nejak uplne blokovat prispevky od urcitych uzivatelu, aby se mi nezobrazovaly? :)

Ignorace je nejlepší řešení :)

Jinak k tématu:
já si osobně myslím, že časy Zergů teprve přijdou s příchodem HotS, ale i tak mě nic neodradí za ně hrát :D. Baví mě ze všech ras nejvíc.
Zerg prostě potřebuje nejakou jednotku navíc, něco jako je Luker, popř. nebylo by špatný kdyby se mohli všechny jednotky pohybovat pod zemí, protože ty protosský FF jsou strašný :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 17:55:26 

A pro MaHiho: Změň topic protože jeden zerg tam určitě byl.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 18:10:04 

LOL, tak dobře jsem se už dlouho nepobavil, pročíst 7 stránek textu sice chvilku zabralo ale stálo to za to. Aklainátor je dozajista dobrý hráč, dostat se do master ligy je momentálně dost obtížné. S master hráči jsem hrál zatím jen na několika turnajích a dostal jsem co proto. :) Každopádně aklain nezačínal s multiplayerovými RTS právě na StarCraftu2 jako třeba já a tak neví co ty začátky obnáší. Ať jsou z jeho pohledu články mahiho, praleva a dalších špatné či dobré úrovně, mě dost pomohli. Koukáním na replaye se totiž z bronzu nedostanete protože to člověk normálně nechápe co kdo proč dělá a musí se mu to vysvětlit či na to musí přijít sám hrozně moc velkým časem investovaným do tréninku. Každopádně Aklain zde v topicu urážel totálně všechny a i přesto že tu není jediný master, je tu ještě minimálně Zasz. Každopádně já starcraft hraju pro zábavu a tohle mě pobavilo, tak to splnilo svůj účel. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 18:35:53 

Pralev píše:
Seriously, admini tohohle webu - dejte ban trollovi (který o sobě tady ne tak dávno sám napsal, že je troll, tj. že jediným smyslem jeho příspěvků je provokovat lidi kravinami a osobními útoky, aby rozpoutával flamy a hádky) nebo zaveďte nějakou formu ignorace, jinak riskujete značný pokles návštěvnosti tohohle fóra.

Stejně jako nemám příliš velkou motivaci jít odpoledne do mateřské školy poslouchat 4 leté děti, o čem si vyprávějí a jaké mají názory na svět okolo sebe, nemám ani motivaci se prokousávat 7 stranami žvástů pana Velkého dítěte.

Adminovi PZ turnajů bych pro změnu poradil zakomponovat do pravidel, že může zakázat vstup (a nejlépe zároveň dát trvalý ban) člověku, který prokazatelně nahnal úmyslně prohry, aby byl demotnut níž, a mohl se tím pádem přihlásit do daného turnaje, případně člověku, který přizná, že se tam přihlásil se svým druhým accountem, přestože na svém je ve vyšší lize. Jinak značně riskuje, že se na ty turnaje ti lidi vykašlou, protože je prostě nebude bavit nechat si kazit nějakým retardem dobrou zábavu.

A konečně rodičům pana Velkého dítěte vzkazuju - ještě není vše ztraceno, můžete zachránit zanedbanou výchovu a dát mu za ucho :)

puvodne sem tady chtel pomahat a psat rady taktiky navody, bouzel uz vsichni byli nakazeni tvyma absurdnima kecama a trapnostma, tudiz se naskytly 2 moznosti... vykaslat se na to a vsimat si sebe.. ale kdyz sem videl jak tve ovecky umi byt utocne kdyz se pichne tak se mi to zaclo libit....

co se tyce tohodle pripadu tak je celkem smutne ze deti z materske skoly hraji 5x lip jako ty a rozumi hre nepopsatelne vic jako ty.. to bych radsi ani nepsal....

nikdo te nenuti listovat temato topicama a dokonce si je cist... to je jen na tobe a na kazdem... ze me nedokazes ignorovat je pouze tvoje smula a tvoje porucha... tak ci onak to nema s navstevnosti tohoto webu zdaleka nic spolecneho.... ze ty mas svuj emo blogisek a chodi ti tam banda retardu kteri o sc2 vi akorat co si precetli z obalu a ty tvoje zvasty tak ano.. ti mozna sem prestanou chodit... ale ne kvuli me.. ale kvuli tomu ze se jim pak mozna rozsviti co si za retarda a radsi zacnou chodit na playzone kde se doctou daleko vic a daleko lepsi rady...
a co se toho turnaje tyce... jak jsem zminoval... nepotrebuju si tam honit ego a shazovat hrace... jen jim chci ukazat ze TERRAN neni OP ale je to jen o hracich.... to ze maji treba nejjedonudsi game style neznamena ze to je hned OP.. s tim sme se setkali ve vsech strategiich... ti kteri si chcou nechat pomoct... tem pomuzu... ti kteri dale budou odmitat... tem budu poskytovat akorat urazky nadavky a povysovani :)

a nevim proc do toho tahas rodice... to uz si takovej ubozak?... kazdeho vec no :)

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 18:56:01 
 ICQ  Profil

Asi bych to tu prejmenoval :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 19:10:38 

co se pralveva týká tak si docela dobře vybavuju jak mi jeho rady hlavně ve W3 na začátku pomohli.. od tebe aklaine jsem nečetl jedinej příspěvek kde bys napsal něco konstruktivního, opravdovou radu, jestli nějaký existuje vlož odkaz protože by mě to moc zajímalo.. MaHi taky udělal pěkný články(divím se žes netroloval tam, nebo troloval?) a mnoho začínajícich lidí si to určitě rádo přečetlo.. :)

co se týká úrovně diskuze a praktického nemoderování čehokoliv tady, tak mám hodně času a klidně to tu můžu trochu usměrnovat když bude zájem.. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 19:14:16 

Jonas píše:
co se pralveva týká tak si docela dobře vybavuju jak mi jeho rady hlavně ve W3 na začátku pomohli.. od tebe aklaine jsem nečetl jedinej příspěvek kde bys napsal něco konstruktivního, opravdovou radu, jestli nějaký existuje vlož odkaz protože by mě to moc zajímalo.. MaHi taky udělal pěkný články(divím se žes netroloval tam, nebo troloval?) a mnoho začínajícich lidí si to určitě rádo přečetlo.. :)

co se týká úrovně diskuze a praktického nemoderování čehokoliv tady, tak mám hodně času a klidně to tu můžu trochu usměrnovat když bude zájem.. :)

nerikam ze jejich clanky jsou vsechny nahovno... nektere jsou opravdu pekne.. to musim uznat... ale pouze pro uplne zacatecniky a lidi co moc nevi co a jak... ja sem chtel navazovat na jejich diky kterym se hrac zase dostane o hodne vis... ale vzdy sem sklidil flame a urazky stejne jako ted ;) tak proc bych to delal? pro ty co maji zajem, jak tu jeden clovek byl.. jsou me dvere otevrene... za treningy a rady nic nechci a sem schopen obedovat hodne casu trenovatnim...
proc? protoze chci aby sc scena byla kvalitni... ale abych psal neake clanky kde zase budou opet urazky a nadavky a vysmech od lici co jsou radi ze rozeslou proby,drony,scvcka tak na ty se fakt muzu vysrat ;)

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 19:21:04 

Nebuďte na něj zlí, s dysortografií se člověk rodí a těžko se léčí.

Že se jako průměrný hráč s průměrnou znalostí SC a podprůměrnou inteligencí považuje za Boha, je věc druhá, holt ho musíte ignorovat.

A moderátorský zásah by tady vskutku prospěl.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. úno 2011 20:54:53 

Přečetl jsem první post, osm stránek breku na téma zerg UP číst nebudu tak jen řeknu - pořadí si předem určili, takže to není o žádnym "nasazování".

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 117 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina