Koukám, je to tu stejný jak na wow fórech, kdo hraje warriora brečí, jak hrozně OP je mág, kdo hraje rogunu, tak brečí jak je třeba OP lock a všichni brečí jak je hrozně OP paladin.
Bylo by fajn, kdyby se každej staral o svojí class/rasu a nehnípal se v druhých, zvláť, když za ně nehraje a nerozumí jim pořádně (ikdyž většina si myslí, že rozumí všemu a všem)

Mít názor je jedna věc, vnucovat ho druhým je zas něco úplně jiného. Co takhle přenechat to balancování ras a řešení otázek ohledně OP věcí odborníkům a profesionálům od blizzardu, z nás lamek tu nemá asi nikdo dostatečný skill na to, aby mohl být dost objektivní v tědlech věcech a mohl "vědět" co je skutečně OP a co ne.
SC2 je jedna z mála her, kde herní rasy jsou zcela odlišné, čili balance je něco extrémě těžkého, pokud hledá někdo skutečnej balanc, tak jděte třeba z5 na AoE 2, kde 80% věcí máte zcela stejných. Moc nechápu co se tu pořád tak hrotí, vy někdo hrajete nějakou ultra mega high master soutěž o tučný balík prachů a prohráváte tam kvůli špatnýmu systému hry, že to tak moc hrotíte? Jestli si myslíte, že je něco ve hře nefér a jste ochotni se tu kvůli tomu do krve hádat, tak radši jděte a napište blizzardům, tlachání na nějakým cz/sk fóru fakt nic nezmění. Chápu, že někdy člověk prohraje a hodně ho to na*ere a snaží se pak hledat chyby ve všem kromě svojí hry, sám mám takové chvilky, ale držet se tohohle hloupého myšlení pořád?? V každým druhým topicu (možná uplně v každém) se tu všichni dohadujem, čí rasa je OP a čí je špatná atd a pořád dokola jen tohle, bůh ví jak dlouho už, mno a co jsme vyřešili? Nic, velký NIC. Cejtí se někldo líp po tom co si zaflejmuje na foru? Taky pochybuju.
Co jsem koukal, řešila se tu i taktika 4OC snad, taktika je to fakt hodně zajímavá a hodně silná, ALE už jsem viděl pár zergů proti tomu velice dobře hrát a dokonce i vyhrát, takže stále to není ultimátní strategy

Otázka Muly je další věc, sám s oblibou řikám, že mula je trochu OP, nejde ani tak o těžbu a nic takového, jako spíš o možnost hodit si několik mule naráz, když T příjde o všechny SCVs. Dle mého by celý problém vyřešil cd na mule, že by šla hodit třeba každých 30s, ale jsem stejná lamka jako všichni tady a nevyřeším nic, jen to je můj názor a pokud je správný, dozvím se to s dalšími patchi.
Takže co zkusit se zaměřit víc na hru a řešení různých strategií a možností jak co porazit, než brečením nad tím, jak porazit něco nejde a nechat každýho hrát si jak chce i třeba blbě a přestat házet špínu na rasy a hry ostatních (kdyby jsme začli psát kritiku na svoje vlastní rasy za které hrajem, to by byla věc! - a tím není myšleno co je tam špatně a slabé, ale právě opak).