StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 21. dub 2025 4:29:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Patch 1.2.0
PříspěvekNapsal: stř 08. pro 2010 23:15:15 

Skylleer píše:
diky ze to za me napsal nekdo jinej . kdyz nekdo da 350 za hatcery a druhy za to postavi sedm marinaku je jasny ze nez ta hatchery splni svuj vyznam tak ti marinaci delaji rozdil , kterej vicemene vyhrava hru . Myslim ze to pochopi i male dite nechapu ze to nevi takovi hraci kteri tma hraji.

omg ty si lolo ... mal by si zajst do korei a ukazat im to tam ako sa to ma hrat ... a mozno si aj zarobis nejake vreckove

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 0:43:37 

gwixt píše:
Skylleer píše:
diky ze to za me napsal nekdo jinej . kdyz nekdo da 350 za hatcery a druhy za to postavi sedm marinaku je jasny ze nez ta hatchery splni svuj vyznam tak ti marinaci delaji rozdil , kterej vicemene vyhrava hru . Myslim ze to pochopi i male dite nechapu ze to nevi takovi hraci kteri tma hraji.

omg ty si lolo ... mal by si zajst do korei a ukazat im to tam ako sa to ma hrat ... a mozno si aj zarobis nejake vreckove

ja jsem lolo ok jenom pisu svuj nazor, snazim si vymyslet neco noveho misto neustaleho whinovani. Je jednoduchy neco kritizovat a rict ze je to op ale vymyslet to uz je horsi ..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 9:08:16 

a ty si myslis, ze ti ludia co sa tym zivia, hraju to 12 hodin denne, ziju s podobnymi 10 manikmi, s ktorymi sa nebavia o nicom inom ako o hre, tak ze oni sa nesnazia nic lepsie vymysliet?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 10:24:15 

Skylleer píše:
ja jsem lolo ok jenom pisu svuj nazor, snazim si vymyslet neco noveho misto neustaleho whinovani. Je jednoduchy neco kritizovat a rict ze je to op ale vymyslet to uz je horsi ..

Já ti nechci kazit radost, ale z nás dvou jsi to imho ty, kdo whinuje :) Já obvykle píšu, proč je něco imba a jak by se to dalo řešit, zatímco ty tu naříkáš, jak chudáčky Terrany pořád jen nerfují a že asi nebudeme my odpůrci Terranů ( :D ) spokojeni, dokud nebudou nerfnuti do kulaté kostky :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 12:18:58 

Pralev píše:
Skylleer píše:

Já ti nechci kazit radost, ale z nás dvou jsi to imho ty, kdo whinuje :) Já obvykle píšu, proč je něco imba a jak by se to dalo řešit, zatímco ty tu naříkáš, jak chudáčky Terrany pořád jen nerfují a že asi nebudeme my odpůrci Terranů ( :D ) spokojeni, dokud nebudou nerfnuti do kulaté kostky :)

kamo ty kdybys aspon mel nahrano dostatecny mnozstvi her:) ja vim ze premejsleni u SC je dulezite, ale hrani je take potreba, treba by ses to potom konecne naucil a prestal bejt takovej dick;)
edit: kor kdyz mas odehrano 130 her a nejhranejsi rase je random. To znamena ze sis odehral cca 45 her za kazdou rasu? Z toho ti nepomuzou ani replaye...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 12:31:44 
 ICQ  Profil

Tohle je bez debat můj nejoblíbenější thread :roll:
Místo kde si každý může pobrečet nad nespravedlností světa :ugeek:

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 14:39:49 

Quimby píše:
T.iN.T.a píše:
Quimby píše:
JAko larvy budu muset mackat kazdou zvlast?! aspon tahle sem to precetl
.....
pokud ano tak proc nezrusi terranum a tossum to ze kdyz oni maj napr 8warpgatu a podrzi hotkey pro zealota tak to tky zaplni vsude frontu po peti tky ho nemusi mackat 40krat

Blizz snad pochopil, ze Z potrebuje APM snizovat a ze je to zbytecnej klacek pod nohy a tuhle zmenu zase zrusili. Stejne tak fungal uz zase funguje i na air. Beztak by infestor zaslouzil spis buff nez nerf, nebo aspon zlevnit..

Aha dik jestli se to tu psalo tak sry nechtelo se mi to procitat ale souhlasim s tebou infestor je v pomeru cena vykon podle me moc drahej
ale zas postavim 1-2maxy a to jen kdyz vidim ze jede air a ja hydry mimo creep

Nj, ale ber to tak, FG postizene jednotky by meli mit moznost byt chvilu imunni. Posledni dobu hravam 3v3 hry, a tam mas casu na vsechno... a to i jet mass infestor, a ver ze tim vyvrazdis mrte veci, a to se k tobe ani nepriblizi (opakovany FG, nema proste moznost se z toho dostat, toto si myslim ze neni uplne koser). Muty napriklad, VR taky ;-) Jen to chce cas a trpelivost ;-) V realu toto nenastane, ale predstav si co by s balancem udelal extra levny infestor.

PS hraji zerga

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 14:47:26 
 ICQ  Profil

Jenomže problém je ten, že 3v3 je vyloženě funny záležitost... Dokud se v 1v1 točí miliony peněz, sponzoři a top hráči, tak prostě 1v1 musí mít prioritu v balancování. Ve FFA si taky můžeš dovolit spoustu prasečin a můžou ti i vyjít, ale balancovat podle toho 1v1 je nesmysl... Každopádně GL v hraní Zergů :) snad ti to odhodlání vydrží :D

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 15:12:02 

77white píše:
kamo ty kdybys aspon mel nahrano dostatecny mnozstvi her:) ja vim ze premejsleni u SC je dulezite, ale hrani je take potreba, treba by ses to potom konecne naucil a prestal bejt takovej dick;)
edit: kor kdyz mas odehrano 130 her a nejhranejsi rase je random. To znamena ze sis odehral cca 45 her za kazdou rasu? Z toho ti nepomuzou ani replaye...

Sice vůbec nevím, jak to souvisí s tím, o čem jsem psal (když chybí argumenty, přechází se na osobní útoky, že? ;) ), ale budiž... jsem rád, že někomu, kdo má odehráno méně her než já (počítám do toho totiž i hry, co jsem odehrál v betě), přijde, že jsem toho nahrál málo :) Jinak tuny nasledovaných replayů pomáhají hodně, ale to je jen tak na okraj ;)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 15:36:16 

MaHi píše:
Jenomže problém je ten, že 3v3 je vyloženě funny záležitost... Dokud se v 1v1 točí miliony peněz, sponzoři a top hráči, tak prostě 1v1 musí mít prioritu v balancování. Ve FFA si taky můžeš dovolit spoustu prasečin a můžou ti i vyjít, ale balancovat podle toho 1v1 je nesmysl... Každopádně GL v hraní Zergů :) snad ti to odhodlání vydrží :D

to jasne, ale infestor za 150/50 se namasit uz da :-) Myslim ze ostatni rasy by nebreceli ;-) Lock spelly jsou obecne hrozne zradne, pokud se z nich nemas sanci dostat. A to ze 1v1 je main je pravda, ale uplne prasarny ve >1vs>1 taky byt nemohou ;-)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina