StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 23:08:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Patch 1.2.0
PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 14:09:35 

Pralev píše:
MaHi: Souhlas, Jinro je momentálně jeden z mých oblíbených Terranů.

Skylleer: Heh, to jsou takové kecy :) Pořád vidím Zergy jet mass Roache proti mass Stalkerům, přestože mass Stalkeři jsou v podstatě counter na Roache (zvlášť s pár Immortaly a Force fieldy). Přitom hydry jsou Light a mass Stalkery úplně ownují. S Phoenixama je to totéž. Předpokládám, že jsi Zerga ani Protossa nikdy pořádně nehrál. Já PvZ hrál dostkrát z obou stran a můžu říct, že s těma Phoenixama to vůbec není tak jednoduché, jak se zdá. Jednak se s nimi musí fakt dobře microvat, ale hlavně musí Protoss neustále scoutovat a hlídat si ten moment, kdy Zerg přechází z mutů na ground army (hydry), protože pokud tenhle okamžik propásne a dál dělá Phoenixe místo Colossů a Templářů, prohraje.

Jinak Zerg má dost možností, co hrát na Protossa, takže nechápu, proč teď Zergové chtějí brečet, že Phoenixové jim budou ještě snáze counterovat muty, když nic jiného mass muty necounteruje a když dříve (před patchem, který umožnil Phoenixům střílet za letu) neměl toss proti mutům (resp. muta+ling) vůbec žádný counter.

Vsak ja nijak tedka nenapadam tvoji logiku jen se mi libily ty slovni obraty je to tam kazdej druhej post a clovek se nad tim nad ranem zasmeje, jeste ze tyhle problemy nemusim resit, vymasim svoje oblibeny marinaky a ti daji vsechno, zlata gauss rifle a trochu olova, netreba zadnejch paprskometu a podobnejch hracek :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 14:16:15 
 ICQ  Profil

Pro ty co je to zajímá :

Výsledky dnešní GSL 3 top 8

Jak Nestea tak Fruitdealer jsou out! Oba padli pod tíhou cheesu a allinu, opravdu hodnotné hry... Chce se mi zvracet velebnosti.

Takže finále GSL bude buď TvT nebo TvP, podle toho jak se zadaří

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 15:53:20 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Nic proti FD a NesTea, ale neprizpusobuji svoji hru, to co se hralo na GSL 1 2, ted proste nefunguje...porad je to u zerga 14-15 hatch i pres to ze je to v soucasne dobe dost riskantni (mluvil o tom uz IdrA, kdyz vypadl v pulce listopadu na MLG a taky to docela svedomite resi)...dost casto se ted hraji "Maka rax" a nebo se asi objevuje novy termin "Maka bunker" (uvidime jestli se to chyti). Zerg FE muze jit bezpecne jen na v par pripadech (Jungle basin, na 4men mapach, kdyz nejsou vedle sebe), ale 14hatch na xel naga jako predvedl FD je evidentne riskantni.

Jinak na GSL bylo jeste v Ro16 8 terranu, proste vyssi rasa :D

Go Jinro Go. Za mesic zmenil svoji hru v "Jinro style". Jeste na MLG hral tak nejak divoce, ale ted ma formu na vitezstvi v celem turnaji. Uz zitra. Pozvete vsechny zname a kamarady ke sledovani streamu, at uz konecne probehne nejaka ta osveta.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 16:17:46 

MaHi píše:
Pro ty co je to zajímá :

Výsledky dnešní GSL 3 top 8

Jak Nestea tak Fruitdealer jsou out! Oba padli pod tíhou cheesu a allinu, opravdu hodnotné hry... Chce se mi zvracet velebnosti.

Takže finále GSL bude buď TvT nebo TvP, podle toho jak se zadaří

nemusi kazdou sezonu vyhrat zerg preci ne ? a all in je taky taktika zadnej hnus velebnosti jen proste chytry vyuziti prostredku. Ne nadarmo se rika ucel sveti prostredky. Kdyz si to nepohlidaji tak si zaslouzi vypadnout ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 16:40:24 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Skylleer píše:
all in je taky taktika zadnej hnus velebnosti jen proste chytry vyuziti prostredku. Ne nadarmo se rika ucel sveti prostredky. Kdyz si to nepohlidaji tak si zaslouzi vypadnout ...

... rika terran, co ma wall a muly...

EDIT: a opravovani

:)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 18:11:28 

Kdyz vydim takovydle taktiky ve finale velkych turnaju tak si rikam ze je neco spatne.

PS: K těm turnajům. Na IEM budu koukat jenom kvůli Predymu. Jinak mě ta TvT nuda nezajímá. Jinak jak je možný že tam je tolik terranů? Že by všichni terrani byly skilly a ostatní lamky? no né...:)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 19:44:58 

satik píše:
Skylleer píše:
all in je taky taktika zadnej hnus velebnosti jen proste chytry vyuziti prostredku. Ne nadarmo se rika ucel sveti prostredky. Kdyz si to nepohlidaji tak si zaslouzi vypadnout ...

... rika terran, co ma wall a muly...

EDIT: a opravovani

:)

neheknul ti pralev forum ucet ? :D

ne vim ze to byl joke :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 19:45:56 

Michals píše:
Kdyz vydim takovydle taktiky ve finale velkych turnaju tak si rikam ze je neco spatne.

PS: K těm turnajům. Na IEM budu koukat jenom kvůli Predymu. Jinak mě ta TvT nuda nezajímá. Jinak jak je možný že tam je tolik terranů? Že by všichni terrani byly skilly a ostatní lamky? no né...:)

co je pro jednoho nuda nemusi byt pro druhy tank+viking fight a zakopova valka s vysadkama je taky zabavna :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 20:43:59 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Michals píše:
PS: K těm turnajům. Na IEM budu koukat jenom kvůli Predymu. Jinak mě ta TvT nuda nezajímá.

TvT neni zas takova nuda, napr. predyho posledni hry v IEM kvalifikaci se mi libily (i kdyz dve prohral), ale tady tech TvT uz je moc :)

Skylleer píše:
neheknul ti pralev forum ucet ? :D

ne vim ze to byl joke :)

ja to myslel kvuli tomu, ze kdyz napr. zerg udela allin s dronama, tak ho marinaci + opravujici scv pres wall nepustej a kdyz udela allin s tezicema terran, tak ho ta tezba "tolik" netizi, protoze ma porad jeste v kapse muly :)

prave jeden z duvodu, proc jsem presel na T je, ze za Z se ty alliny a cheesy branej nejhur ze vsech tri ras :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 07. pro 2010 8:08:54 
 ICQ  Profil

Jako mně třeba vůbec nevadí, že nevyhrál ani v jednom případě Zerg. Spíš mně hodně mrzí, jak ty hry probíhaly. Fakt si nemyslím že čvrtfinále největšího světového turnaje, kde jde fakt o mrtě peněz by mělo vypadat takhle. Nestea hrál podle mně o několik tříd výš než Rain a zasloužil si vyhrát... Navíc pokud Rain tvrdí, že neměl čas trénovat, tak je to o to tristnější že byl pořád schopný porazit jednoho z nej Zergů jenom All-inem!! Musel jsem se smát jak se na Shakuras vůbec v té macro hře nechytal a nevěděl co má dělat! Skutečný výkon hodný uznání :roll:
FruitDealer hrál na druhou stranu hrozně... Možná chtěl překvapit agresivní hrou, ale myslím si, že by se měl držet svého macro stylu, ve kterém je nejlepší.

Každopádně, moje pointa...
Terran je jediná rasa, která pravidelně vyhrává hry se svojí základní tier1 jednotkou ( marine ), přičemž z 90 procent je to Allin i SCVčkama? Dělá s tím Blizzard něco? Asi by si měli uvědomit proč je BW tak divácky atraktivní hra! Nevím jak Vás "urputné" Terrany, ale mně opravdu nebaví dívat se na Turnaji takové velikosti na 5ti minutové ALLiny!
Protoss je rasa, která podle mně ještě nedosáhla svého potenciálu! Je jasné, že dokud budou všichni 4gatovat nebo void/phoenix rushovat, lidi budou vědet co a jak... Na druhou stranu jsme už viděli co umí Carriery zahrané profíkem, nebo takový DT rush na chamtivého Zerga, který zůstává na Tieru 1!
Zerg je jediná rasa, která potřebuje expu, potřebuje největší APM a má nejsložitější macro mechaniku... OK pojďme ho oslabit ještě víc... Fakt se těším na ten patch

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina