StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 28. bře 2024 13:56:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: ned 16. zář 2007 13:07:23 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 26. črc 2007 19:13:17
Příspěvky: 40
1)Rozhodně bych vyřadil slovíčko "unikátní" jednotka a nahradil bych ji slovíčkem silná jednotka a to proto, že ve válce nikdo nebude chtít mít jen jednu loď, navíc bude slabší než battlecruiser a proto.. :arrow:
2)Bych ji její schopnosti ponechal, battlecruisera ani thora bych nezeslaboval a bylo by to vyrovnané, mothershipka drahá ale s úžasnými schopnostmi a proti tomu battlecruiser a thor taky drazí ale s úžasnou detonační schopností, prostě pohádka :lol:
3)Nevíte kde je ke stažení DEMO nebo alespoň Alpha či Beta verze?? Já nešel zde(http://www.torrentz.com/346d4988f7d0dd9 ... ab821abe1c), ale pravděpodobně se jedná o podvod s "ptáčkem viráčkem". Je tedy demo ukazované na blizzardkonech tedy prosím vůbec někde ke stažení? :?: :?:

_________________
Dobrá nálada nic nespraví,
ale naštve tolik lidí,
že stojí za to si ji udržet...........

http://s5.gladiatus.cz/game/c.php?uid=32031



from: Kameňák...


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: ned 16. zář 2007 18:23:25 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: ned 16. zář 2007 9:25:51
Příspěvky: 10
Bydliště: Trutnov
1) protosská mothership by měla být rozhodně jedna pro každého protosského hráče, stím,že když bude vboji zničena, tak se bude moci znova postavit, ale?...

2)...Mothership bych nechal všechny schopnosti ukázané v Protoss demo filmečku, ale s jistýma podmínkama.Představu bych měl... :D :

**1)Mothership by se stavěla spolu s "dokem" jako budova (ona samotná mothership jako taková budova je. 8-) )
celé by to mohlo vypadat asi tak.
Obrázek
stálo by to určitou sumu krystalů a vespene plynu....to je jasný...pro prvovýstavbu doku + mothership by to stálo trošku větší sumu
.
**2)Po vytvoření doku s lodí by se Mothership odpoutala a vznesla.
Obrázek
v tuto chvíli by mothership měla pouze schopnost cloak field a palebnou sílu několika phoenixů a immortalů....

**3)Dok by se po odletu přeměnil na upgreadovací silo (nebo jak to nazvat).....vysunuly by se 3 upgreadovací krystaly (v tuto chvíli je jasné že mohership je ve vzduchu)
Obrázek

**4a) V tenhle moment se otevírá možnost upgreadu ...prvním na obrázku je Black Hole
Obrázek
nad upgreadovacím krystalem by se objevila malá černá díra a rotující segmenty...samozřejmě by to stálo nějaký mineráty a vespene plyn.
**4b) na druhém obrázku je přidán upgrade Planet Cracker.
Obrázek
byl by to paprsek uzavřený v kleci..

**4c) třetí obrázek ukazuje přidaný upgrade Time Bomb
Obrázek
mohly by to být obruče ,které by jakoby nahrazovali hodiny a otáčely by se doleva(jakoby protisměru hodinových ručiček..proti plynutí času :roll: )..(třeba)

samozřejmě že by se dalo upgradovat první cokoli ze 3 možností....
V tento moment, nebo jakýkoliv (třeba když bude vyvinut jen jeden upgrade) ,když bude mothership zničena v boji, tak se upgradovací krystaly zasunou,¨
všechny upgrady jsou ztraceny a dok je připraven pro výstavbu další mothership (samozřejmě náklady na stavbu další mothership by byly poníženy o cenu doku,protože ten by již stál).......samozřejmě se může stát, že by byl zničen dok...v tento moment strácí mothership své upgrade a stává se z ní plavidlo jako v bodu **2)....dok by byl vlastně taková Achylova pata mothership....jeho znovu postavení by stálo sumu poníženou o mothership...a po výstavbě by se okamžitě vysunuly upgradovací krystaly...tím by bylo jasné, že mothership je již nasazená v poli.

**4d)V momentě,kdy by byly vyvinuty všechny upgrady tak by se dok rozzářil a dodal mothership další energii a třeby i větší odolnost v boji...byl by to takový bonus pro hráče, který přes všechny peripetie vložil hodně surovin a času do stavby tohoto typu.
Obrázek
zářící dok by ale stále zůstával na svých hodnotách...tak by se pro případné protihráče rozšířil prostor o další primární cíl -DOK-.
Případný protivník by měl alespoň částečnou jistotu,že zničením doku by mothership nepředstavovala takovou hrozbu...a naopak mothership objevená brzo v boji nebude asi mít takové ničící schopnosti.


3)...JÁ CHCI BLACK HOLE :lol:
:D :D :D :lol:


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: ned 16. zář 2007 22:24:11 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 30. čer 2007 13:44:46
Příspěvky: 56
alien99 píše:
Spousta věcí s obrázky

Skvělý nápad s dokem. Opravdu hezké obrázky. Jen bych tam nedával ty miniaturity schopností, jenom bych nechal rozzářit krystaly. A ty kruhové podstavce by tam taky být nemusely.
Pokud se nic jiného nepošle kromě té ultimátnosti, tak tohle ano. Obrázky hezké, nápad velice dobrý.
Jediná věc - dok by se nestavěl rovnou s Mothership, ale jako samotný dok. Tam by se mohla zadat výroba Mothership.


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: pon 17. zář 2007 19:35:55 
alien99 píše:
...


Zní to zajímavě, ale obávám se, že v případě takového množství omezení by stálo za to MS stavět opravdu málokomu. Vymýšlet stále dokola to samé, když ti zboří budovu? Technologie jsou technologie - buď je máš nebo nemáš, jejich vynalézání v každém kole je nelogičnost zvolená pro lepší hratelnost a už bych to dál nezesložiťoval.

Ale jak se mi obecně taková samoúčelná stavba nelíbí, tak u tohoto doku je tomu naopak. Ten bych nechal, avšak vynalézání by mělo být jako se vším ostatním - jednou vynalezneš a máš. Ztratíš dok, nemůžeš dále vynalézat, nemůžeš stavět novou MS, ale stávající MS zůstane a bude mít vše, co měla předtím. Dok by ale klidně mohl MS nějakým způsobem podporovat. Ať už jako štítová/manová baterie nebo jako bod, u kterého by MS mohla mít nějaký bonus apod. A nebo také ne. Ale určitě hráče nenutit, aby musel něco vynalézat pořád dokola. To není zábavný prvek, ale prudící prvek - a takovým se pokud možno vyhýbat.


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: úte 18. zář 2007 19:32:33 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: úte 11. zář 2007 20:23:20
Příspěvky: 26
Nápad s dokem mi připadá skvělej, ale asi bych taky nechal jenom "rozsvicet" ty krystaly, místo aby se ukazovaly ikony těch schopnností.
A nevím jestli jsem špatně pochopil Falagara, ale třeba technologii pro rychlejší pohyb Zealotů jsi musel vynalézat taky v každé hře znovu a znovu, nebo ne? Případně, pokud by jste hráli kampaň, tak by se ty uprgady mohli "nakupovat" stejně jako v ukázce Vikingové a tím by se přenášeli do dalších částí kampaně.
Schopnosti by MS samozřejmě zůstaly i po zničení doku, který by mohl sloužit jako nabíjecí stanice pro štíty/energii/ nebo kdyby MS "přistála" (a tím by si znemožnila útoky a schopnosti) by se i opravovala, případně by mohl nějak posilovat její schopnosti, jako třeba když je MS v blízkosti, stojí to míň energie nebo jsou o něco silnější a tak.
Jinak jestli něco poslat Blizz, tak tohle a ultimátnost MotherShipu

_________________
..::En Taro Adun::..
Power comes from the thought
..:StarGate 4ever:..


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: stř 19. zář 2007 17:04:54 
1) pokud budou rasy vyrovnané a pujde mothership sundat z oblohy i když nebudu mít 100vikingů tak proč jich nemít víc,ale jesi omezit počet tak třeba na 2

2) schopnosti sou hustý, a black hole je perfektně graficky udělaná,škoda něco měnit.

3) Chci jen říct že Terranská jednotka COBRA tam vůbec nesedí, lídská rasa s industriálním designem a ktomu tento "tank" , opravdu se mi tam nelíbí, a myslím že ani nebude tak použitelný...prostě když jo tak s jiným designem.


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: stř 19. zář 2007 17:16:46 
A abych dodal: přesně jak řikaj kluci, dok je dokonalej nápad,stím že schopnosti zůstavají i po zničení ale třeba bez doku by se mothership vypnula a zůstala tam kde je dokud by se dok znovu nepostavil,nebo aspoň se jí sníží obrana,utok a energie...


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: stř 19. zář 2007 20:20:30 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: úte 11. zář 2007 20:23:20
Příspěvky: 26
1)MotherShip by měla být jedna na jednoho protosského hráče, s možností postavit novou při zničení.

2)Celkově bych byl pro to nechat mothership tak jak je popsaná v tomto článku
Kód:
http://www.maxfreak.com/starcraft2/archives/protoss-mothership/

a pak bych jí udělal to "silo" jak bylo zmíněno výše, s tím že se upgrady nechávají i po zničení. Nechat všechny schopnosti tak jak byly, to jest Time Bomb v okolí lodi, Planet Cracker a Black Hole (ta by se mohla trochu oslabit, jako třeba že by nevysávala některý velký jednotky (jako třeba BattleCruisery a jiný MotherShipy ( to proto aby souboj dovu MS nebyl o tom kdo rychlejš zapne Black Hole), ty by to mohlo "jenom" pořádně poškodit a třeba ještě znemožnit střelbu (vyýtřely by totiž vtahovala černá díra)) a samozřejmě Cloak Field

3)Blizzard, what about World of StarCraft?

_________________
..::En Taro Adun::..
Power comes from the thought
..:StarGate 4ever:..


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: čtv 20. zář 2007 20:23:54 
Jo presne s tema schopnostma souhlasim.
A s tim dokem.. nevim.. bylo by nejlepsi kdyby dok by byl znicem,MS by mohl bejt plne funkcni.Jen kdyby byl znicen a dok by nebyl tak by nesel znova vyrobit


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Září '07: Protosská Mothership
PříspěvekNapsal: čtv 20. zář 2007 21:18:02 
1) MS by mela byt ultymat stejne jako Thor. Kdyz se to veme kolem a kolem tak je to vlastne letici mesto stejne jako Atlantis v serialu star gate (odkud asi Blizzard cerpal ze :-D). Planet cracker a time bomb jsou skvele schopnosti a mozna jeste black hole by se dalo unest ale Cloac field je moc ne. Chci vratit z5 arbitera a bude to best off.

2)Vlastne popsano v predchozim kroku

3)Carrieru vratit puvodni podobu tahle se me osobne nelibi tohle uz neni Carrier tohle je vzhled pripravovanyho dnes jiz zamitnuteho tempestu
a doufam ze iterceptory budou puvodni pac ty novy se mi taky zrovna dvakrat nelibi. NECHTE starcraft starcraftem nepotrebujeme stary jednotky v novym kabatu (dark templar atd), ale kdyz uz nejkou jednotku zrusit tak jinou novou ktera pokryje diru po puvodni jednotce

Ale kazdy ma svuj nazor na vec a ja ho orzhodne nikomu brat nebudu.


Nahoru
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz