StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. čer 2021 13:59:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: stř 21. črc 2010 14:50:42 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 20:37:13
Příspěvky: 659
Zdravíčko,
Ještě před vydáním sc2 jsem si chtěl osvěžit příběh, tak jsem si na blizzstoru koupil sc+bw. Hra jede v poradku, ale po dokonceni mise hra bez jakekoliv chybove hlasky spadne. Verze hry je aktuální. Problém mam jak na stolním PC s 64-bit vistou ultimate tak na ntb s 64-bit w7 home premium. Zkoušel jsem hru spustit jako admin, s kompatibilitou pro 98 i xp. Problem pretrvava. Nekdo nějaký návrh? Díky

_________________
Yarin dont play sports, he plays games of all sorts, plugs in all ports, who wears short shorts.
muj stream v 720p na ->http://www.justin.tv/yar1n<-
archiv epizod Yarin vs Internet na ->http://yarinvsinternet.blogspot.com/<-
Yarin vs Internet Live Po, St, Pá ve 20:00
Yarin vs Ladder Live Út, Čt ve 20:00

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: stř 21. črc 2010 15:52:08 
Offline
 Profil

Registrován: sob 01. kvě 2010 10:25:53
Příspěvky: 72
No ja si starej SC pozdeji i BW zahral na win 98 , ME a ted uz hodne dlouho na XP a nemel jsem nikdy problem hmm.
Se spis koukni jestli se ti nekope nejakej driver nebo nejaka komponenta.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: stř 21. črc 2010 16:11:27 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 28. čer 2007 14:05:54
Příspěvky: 466
Avalon píše:
No ja si starej SC pozdeji i BW zahral na win 98 , ME a ted uz hodne dlouho na XP a nemel jsem nikdy problem hmm.
Se spis koukni jestli se ti nekope nejakej driver nebo nejaka komponenta.

Nic proti, ale řekl bych že jsi dost mimo... Yarin má Vistu a Widle 7 oboje 64bitový.

Yarine, skus se kouknou po blizz forech jestli tam něco neni ;)

_________________
I fantazie má své hranice. A my? My jsme tu od toho, abychom je překročili...


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: stř 21. črc 2010 17:08:19 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 18. bře 2010 21:41:18
Příspěvky: 51
Pokud ti to padá nebo tam máš rozhozený barvy jako já pod Win 7 64b, tak doporučuju spouštět v okně (iccup launcher, chaos launcher...) nebo v XP-mode pro Windows 7 (virtual computer).


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: stř 21. črc 2010 18:24:26 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 20:37:13
Příspěvky: 659
Neithy píše:
Pokud ti to padá nebo tam máš rozhozený barvy jako já pod Win 7 64b, tak doporučuju spouštět v okně (iccup launcher, chaos launcher...) nebo v XP-mode pro Windows 7 (virtual computer).



Barvy jsou v cajku, vse lita jak fik, akorat po dokonceni mise to krachne pokazdy. a pres launchery nebudu spoustet orig hru chci hrat jen kampan multi na battlu jede bez problemu :)

_________________
Yarin dont play sports, he plays games of all sorts, plugs in all ports, who wears short shorts.
muj stream v 720p na ->http://www.justin.tv/yar1n<-
archiv epizod Yarin vs Internet na ->http://yarinvsinternet.blogspot.com/<-
Yarin vs Internet Live Po, St, Pá ve 20:00
Yarin vs Ladder Live Út, Čt ve 20:00

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: stř 21. črc 2010 18:25:28 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 20:37:13
Příspěvky: 659
killer.exe píše:
Avalon píše:
No ja si starej SC pozdeji i BW zahral na win 98 , ME a ted uz hodne dlouho na XP a nemel jsem nikdy problem hmm.
Se spis koukni jestli se ti nekope nejakej driver nebo nejaka komponenta.

Nic proti, ale řekl bych že jsi dost mimo... Yarin má Vistu a Widle 7 oboje 64bitový.

Yarine, skus se kouknou po blizz forech jestli tam něco neni ;)



Zkusim se juknout, ja jen jestli nekdo tady nemel obdobnej problem :)

_________________
Yarin dont play sports, he plays games of all sorts, plugs in all ports, who wears short shorts.
muj stream v 720p na ->http://www.justin.tv/yar1n<-
archiv epizod Yarin vs Internet na ->http://yarinvsinternet.blogspot.com/<-
Yarin vs Internet Live Po, St, Pá ve 20:00
Yarin vs Ladder Live Út, Čt ve 20:00

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: stř 21. črc 2010 18:31:45 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 18. bře 2010 21:41:18
Příspěvky: 51
Yarin píše:
Neithy píše:
Pokud ti to padá nebo tam máš rozhozený barvy jako já pod Win 7 64b, tak doporučuju spouštět v okně (iccup launcher, chaos launcher...) nebo v XP-mode pro Windows 7 (virtual computer).



Barvy jsou v cajku, vse lita jak fik, akorat po dokonceni mise to krachne pokazdy. a pres launchery nebudu spoustet orig hru chci hrat jen kampan multi na battlu jede bez problemu :)


Launcher neni crack, jestli ti de o to...

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: čtv 22. črc 2010 12:34:41 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 18. čer 2007 21:15:08
Příspěvky: 381
Taky mám 64bit os ale problém nemám. Nicméně já mám vypnuté řízení účtu. To je ta věc co si hlídá obsah program files atp. Starší aplikace co na to nejsou dělané nefungují správně pokud je instaluješ do Program Files složky.

Takže ode mě je rada jasná, buď si v ovládacích panelech vypni funkci řízení účtů, nebo nainstaluj Starcraft jinam než do program files.

Pokud už hru máš jinde než v p.f., tak bych viděl problém někde v systému.

_________________
And thou shall count to three...
Jumbik Bnet acc


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: čtv 22. črc 2010 15:05:47 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 20:37:13
Příspěvky: 659
Jumbik píše:
Taky mám 64bit os ale problém nemám. Nicméně já mám vypnuté řízení účtu. To je ta věc co si hlídá obsah program files atp. Starší aplikace co na to nejsou dělané nefungují správně pokud je instaluješ do Program Files složky.

Takže ode mě je rada jasná, buď si v ovládacích panelech vypni funkci řízení účtů, nebo nainstaluj Starcraft jinam než do program files.

Pokud už hru máš jinde než v p.f., tak bych viděl problém někde v systému.



preinstaloval jsem to mimo program files, nicmene to zlobi porad. U mne chyba nebude bo to stejnym zpusobem pada i na ntb.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft vs 64bit OS
PříspěvekNapsal: sob 24. črc 2010 8:58:44 
Offline
 Profil

Registrován: ned 02. kvě 2010 8:53:07
Příspěvky: 9
No me to taky mrzne na W7, na Vistach sem problem nemel, ale jak sem presel n W7 64bit, hra dycky nekde uprostred hry zamrzne a musim to natvrdo restartovat. Ono to spis bude tim, ze ta hra uz je proste stara a nekdo ma stesti nekdo ne;)


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz