StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. čer 2021 13:37:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak hrát on-line?
PříspěvekNapsal: sob 17. črc 2010 21:46:06 
Offline
 Profil

Registrován: sob 17. črc 2010 21:43:06
Příspěvky: 2
Mohl by mi někdo napsat návod jak si zahrát s kámošem on-line. Mám konečně dobrý připojení k netu, ale nevím jak na to :oops: tak někdo poraďte
Dík moc


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Jak hrát on-line?
PříspěvekNapsal: ned 18. črc 2010 13:27:47 
Offline
 Profil

Registrován: sob 20. bře 2010 17:13:24
Příspěvky: 6
No co tobě poradit snad jen než se začneš ptát jak ........ Nejdřív si o tom něco přečti težko hrát něco online když to ani nevišlo a pochybuju že jsi mezi šťastlivci co získali beta key.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Jak hrát on-line?
PříspěvekNapsal: ned 18. črc 2010 21:04:52 
Offline
 Profil

Registrován: sob 17. črc 2010 21:43:06
Příspěvky: 2
Myslel jsem samozřejmě jedničku Starcraft. Zkoušel jsem to s kámošem přes batle.net, podle návodu http://www.sc.sosgames.cz/modules.php?n ... cle&sid=90 ,ale pořád nic.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Jak hrát on-line?
PříspěvekNapsal: ned 18. črc 2010 21:17:27 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 17:32:48
Příspěvky: 97
Bydliště: Křeslo
Sapec píše:
Myslel jsem samozřejmě jedničku Starcraft. Zkoušel jsem to s kámošem přes batle.net, podle návodu http://www.sc.sosgames.cz/modules.php?n ... cle&sid=90 ,ale pořád nic.


Předesílám, že ten tvůj návod jsem nečetl, takže nevím co v něm píšou..
Mno je samozřejmost, že jestli po Battle.netu, tak s origo klíčem (nejsem si jistý, jestli na jednom klíči můžou hrát dva) a jestli po lanu, tak přes garenu nebo hamachi..

_________________
mail: samael@magick.cz
V komentářích k novinkám používám nick Sam


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Jak hrát on-line?
PříspěvekNapsal: ned 18. črc 2010 21:38:00 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 18. bře 2010 21:41:18
Příspěvky: 51
Taky je potřeba, aby ten co zakládá hru měl veřejnou IP adresu. Jinak doporučuju hrát na iccupu.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz