StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. čer 2021 14:13:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: úte 20. říj 2015 11:34:26 
Offline
 Profil

Registrován: úte 20. říj 2015 11:09:04
Příspěvky: 5
Ahoj,prosím poradí mi někdo?Po poslední aktualizaci se mi hra začala sekat tak,že je naprosto nehratelná.Pak byla někjaká oprava cca4,5G,staženo,taky nepomohlo.Předtím fungovalo vše naprosto v pořádku.Hraji na notebooku ASUS G74S.Kontroloval jsem minimalní i doporučené nastavení a vše by mělo být v pořádku.Nové ovladače na grafiku nainstalované a stále nic.Porosím pomoc.Děkuji.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: úte 20. říj 2015 14:26:31 
Offline
 Profil

Registrován: pát 17. říj 2014 13:40:18
Příspěvky: 27
Ja mam celkom slusne vykonny nadpriemer pocitac, 8gb ram, 750gtx a ked hravam custom hry 4vs4 alebo 3vs3 kde sa masuje na plne gule, tak to spomalenie citim tiez. Podla mna problemy suvisia s nabehom novej kampane za Protosov. Snad to casom nejako vyladia. Lebo to spomalenie/sekanie je fakt otravne.
Ale uprimne povedane, na notebooku by som uz Starcraft II nehral. Tiez som hral prvu kampan na NB. Islo to ako v lete na saniach ale dalo sa to pri troche nervov aj hrat. Ale druhu kampan to uz nedokazal rozbehat, tak som sa praskol po vrecku kupil poriadny herny PC a uz tu rychlost neriesim.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: úte 20. říj 2015 19:40:21 
Offline
 Profil

Registrován: pát 15. čer 2012 8:00:09
Příspěvky: 19
Je to tim, ze Blizzard zpristupnil 64bitovou verzi hry. A bohuzel ji nema moc doladenou.


Reseni: V battle.net aplikaci (ta modra aplikace, kde mas na vyber blizzardi hry) dej Options (je to v horni casti), pak Game settings, najdi Starcraft2 a zaskrtni Launch 32 bit (instead of 64 bit) a kliknout na Done. Vyreseno.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: čtv 22. říj 2015 7:56:44 
Offline
 Profil

Registrován: úte 20. říj 2015 11:09:04
Příspěvky: 5
BaronDevil píše:
Je to tim, ze Blizzard zpristupnil 64bitovou verzi hry. A bohuzel ji nema moc doladenou.


Reseni: V battle.net aplikaci (ta modra aplikace, kde mas na vyber blizzardi hry) dej Options (je to v horni casti), pak Game settings, najdi Starcraft2 a zaskrtni Launch 32 bit (instead of 64 bit) a kliknout na Done. Vyreseno.

Ahoj,díky za radu,ze začátku to vypadalo,že to skutečně funguje,ale potom to začalo znovu.Fakt nevím,ještě večer kolem 22:30 hodin se stáhla jakási oprava(opět nějakých 4,54G).Počítač jsem třikrát kontroloval a na starcraft má stále ještě rezervy,taky Legacyof the void je méně náročné(dost překvapilo) než Swarmy.KOnfiguraci PC jsem kontroloval přes Xzone dole pod hrou je odkaz na stránky kde se dá zkontrolovan minimální nebo doporučené nastavení PC pro danou hru.A ještě maličkost,PC se ani nezahřál,takže stíhá naprosto všechno,ještě mě napadá,odinstalovat a znovu nahrát celou hru,nebo přeinstalovat Windows...Nejsem na to odborník,tak budu muset někoho sehnat


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: čtv 22. říj 2015 10:26:57 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 28. čer 2010 17:01:04
Příspěvky: 53
Pozri te sa mne to iste.

Starcraft 2 absolutne co sa týka podpori CPU celé zle, mam procák od AMD FX za 230E teraz kupovaný a grafiku MSI GTX 750 TI a do toho všetko sekunduje 16GB RAM s 240GB SSD Diskom a keď hrám mód DESERT STRIKE tak pri ako tak stredne velkom počte jednotiek to s prepáčením seká ako jebnuté že mam 8FPS, a to mám 8 CORE procesor, kamarátov Notebook čo má i7 (notebookovu i7) čo ani zdaleka nemá taký výkon ako moj nový procesor tak jemu to ide v pohode dokonca má viac FPS ako ja, pritom mám lepší CPU, 100x lepšiu grafiku atď,
Takže blizzard klobúk dole, seká mi SC2 ale zato najnovši Facry ani GTA mi nesekne na ultra ani keby neviem čo, to iste robil aj Starcraft HoS....
takže :roll: :roll:

_________________
Obrázek
http://eu.battle.net/sc2/en/profile/226792/1/Koras/


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: čtv 22. říj 2015 10:29:23 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 28. čer 2010 17:01:04
Příspěvky: 53
A ešte čerešniška na torte.

Po aktualizácií na najnovší tento úžasný PATCH mám úvodnú obrazovku čiernu :D mýslim to pozadie, bud kerrigan alebo planétky, alebo to tak všelijako bugovano zobrazuje...proste :D.....

_________________
Obrázek
http://eu.battle.net/sc2/en/profile/226792/1/Koras/


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: čtv 22. říj 2015 17:40:29 
Offline
 Profil

Registrován: pát 15. čer 2012 8:00:09
Příspěvky: 19
Doporucil bychs e podivat, jestli ti to ten patch nevratil na 64bitovou verzi. Protoze proc by se ti to jinak skubalo az po nejaky dobe. A jestli ne-e, tak fakt nevim. Muzu se zkusit podivat po forech no.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: čtv 22. říj 2015 21:59:52 
Offline
 Profil

Registrován: úte 20. říj 2015 11:09:04
Příspěvky: 5
BaronDevil píše:
Doporucil bychs e podivat, jestli ti to ten patch nevratil na 64bitovou verzi. Protoze proc by se ti to jinak skubalo az po nejaky dobe. A jestli ne-e, tak fakt nevim. Muzu se zkusit podivat po forech no.

Ahoj,všem děkuju za informace,budu zkoušet všechny rady a doporučení co jste mi již napsali a samozřejmě i ty co napíšete v budoucnu.Nejsem super hráč,ale je to jediná hra kterou jsem tehdy vyzkoušel a baví mě do ted'.Koukal jsem,windows by ch měl mít 64bitovej tak nevim proč se to tak seká.Možná,že Blizzard uzavřel nějakou dohodu s výrobci PC a chtějí nás tak donuti koupit nové stroje :)) .Tak by mohli hodit nějakou opravu a jede se dál ne?Hezkej večer všem a zatim ahoj.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: pát 23. říj 2015 20:54:12 
Offline
 Profil

Registrován: úte 20. říj 2015 11:09:04
Příspěvky: 5
thorgal.cz píše:
BaronDevil píše:
Doporucil bychs e podivat, jestli ti to ten patch nevratil na 64bitovou verzi. Protoze proc by se ti to jinak skubalo az po nejaky dobe. A jestli ne-e, tak fakt nevim. Muzu se zkusit podivat po forech no.

Ahoj,všem děkuju za informace,budu zkoušet všechny rady a doporučení co jste mi již napsali a samozřejmě i ty co napíšete v budoucnu.Nejsem super hráč,ale je to jediná hra kterou jsem tehdy vyzkoušel a baví mě do ted'.Koukal jsem,windows by ch měl mít 64bitovej tak nevim proč se to tak seká.Možná,že Blizzard uzavřel nějakou dohodu s výrobci PC a chtějí nás tak donuti koupit nové stroje :)) .Tak by mohli hodit nějakou opravu a jede se dál ne?Hezkej večer všem a zatim ahoj.

Ahoj,tak a je to v pohodě,dal jsem několik her 4v4 a nic se neseklo,díky moc tobě i ostaním.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Po aktualizaci katastrofa!!!
PříspěvekNapsal: sob 07. lis 2015 23:04:40 
Offline
 Profil

Registrován: úte 20. říj 2015 11:09:04
Příspěvky: 5
thorgal.cz píše:
thorgal.cz píše:
BaronDevil píše:
Doporucil bychs e podivat, jestli ti to ten patch nevratil na 64bitovou verzi. Protoze proc by se ti to jinak skubalo az po nejaky dobe. A jestli ne-e, tak fakt nevim. Muzu se zkusit podivat po forech no.

Ahoj,všem děkuju za informace,budu zkoušet všechny rady a doporučení co jste mi již napsali a samozřejmě i ty co napíšete v budoucnu.Nejsem super hráč,ale je to jediná hra kterou jsem tehdy vyzkoušel a baví mě do ted'.Koukal jsem,windows by ch měl mít 64bitovej tak nevim proč se to tak seká.Možná,že Blizzard uzavřel nějakou dohodu s výrobci PC a chtějí nás tak donuti koupit nové stroje :)) .Tak by mohli hodit nějakou opravu a jede se dál ne?Hezkej večer všem a zatim ahoj.

Ahoj,tak a je to v pohodě,dal jsem několik her 4v4 a nic se neseklo,díky moc tobě i ostaním.

Ahoj,tak asi jsem se poněkud unáhlil,je to zpátky.Zase se to seká ,ale s tím,že ztácím spojení se serverem.Tak ted už nevím cos tím,počitač je v pořádku,připojení na net taky ......je to ve hvězdách.


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz