StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 15. lis 2018 19:54:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nová střeva na SC2
PříspěvekNapsal: ned 22. lis 2015 21:36:16 
Offline
 Profil

Registrován: ned 22. lis 2015 21:28:22
Příspěvky: 5
Dobrý den, jsem vášnivý fanda Starcraft 2, spíš single player hráč. Bohužel s příchodem LotV a přechodem na 64 bitovou verzi hry jej rozběhám stěží na medium, čili je nutný upgrade "střev". Nemám v plánu upgradovat na hry typu Witcher, jelikož mám PS4, nicméně SC2 si chci zahrát plynule a užít si hru i po grafické stránce. Je reálné sehnat nová "střeva" okolo 5-10 tisíc? Co vím, Starcraft vyžaduje především hodně výkonný CPU, ideálně alespoň i5 od Intelu a ostatní komponenty nemusí být top nebo nadprůměrné.

Toto je má konfigurace z roku 2009:

http://www.czc.cz/intel-core2-duo-e8400/51992/produkt
http://www.czc.cz/adata-series-4gb-2x2g ... 01/produkt
http://www.czc.cz/gigabyte-9800-gt-gv-n ... 23/produkt

O tomto přemýšlím:

http://www.czc.cz/intel-core-i5-4460/152568/produkt
http://www.czc.cz/asrock-z97-anniversar ... 53/produkt
http://www.czc.cz/gigabyte-gv-n950wf2oc ... 49/produkt
http://www.czc.cz/kingston-hyperx-fury- ... 26/produkt

přičemž možná koupím jiný board a DDR4

Budu rád za jakékoliv návrhy a děkuji.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nová střeva na SC2
PříspěvekNapsal: stř 25. lis 2015 9:40:53 
Offline
 Profil

Registrován: pát 17. říj 2014 13:40:18
Příspěvky: 27
Mne to pride, ze cela hra stoji na procesori a grafickej karte. Rychlost RAM s vykonom nespravi az taky velky rozdiel.
Mozes skusit salamovu metodu. Vymen len grafiku za vykonnejsiu a sleduj, ci to bude stacit. Ked nie, tak potom fakt ten procesor. A teda asi aj motherboard.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nová střeva na SC2
PříspěvekNapsal: úte 29. lis 2016 0:58:47 
Offline
 Profil

Registrován: ned 22. lis 2015 21:28:22
Příspěvky: 5
Nakonec vybrano:

Intel Core i3-6100, Kingston 8GB KIT DDR4 2666MHz CL15 HyperX Fury Black Series, GAINWARD GTX750 Ti Golden Sample 2GB DDR5, SI H170M PRO-VDH

I s 250 GB SSD, novou bednou, chladicem a cisticim prostredkem jsem se v breznu vesel do necelych 14.000,-. Hra jede v pohode na Ultra detaily, ktere jsem nakonec snizil na High. Pouhym okem jsem nezaznamenal zadny rozdil.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nová střeva na SC2
PříspěvekNapsal: stř 21. pro 2016 22:51:56 
Offline
 Profil

Registrován: úte 19. říj 2010 12:32:52
Příspěvky: 364
Bydliště: Hradec
JrMhSk píše:
Nakonec vybrano:

Intel Core i3-6100, Kingston 8GB KIT DDR4 2666MHz CL15 HyperX Fury Black Series, GAINWARD GTX750 Ti Golden Sample 2GB DDR5, SI H170M PRO-VDH

I s 250 GB SSD, novou bednou, chladicem a cisticim prostredkem jsem se v breznu vesel do necelych 14.000,-. Hra jede v pohode na Ultra detaily, ktere jsem nakonec snizil na High. Pouhym okem jsem nezaznamenal zadny rozdil.


LOL, hraju to na 486 skoro a všechno běží tak jak má!,

jo a končím se ženskejma, už budu jen blizzard nerd bo ženský mi drtěj srdce na minerály:-)

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz