Když myslíte tak prosim, mě to vychází docela dobře. Stalkeři jsou překážka to nepopíram, ale ne nepřekonatelná. To zase málokdo jede JEN stalkery .. a pokud nejede JEN stalkery tak je voidama zničit jde a hned po prvním odvráceným útoku se musí jet protiútok ale i s naškudlenýma zealotama a ti jsou na stalkery hodně dobří. Ale nechci se tu dohadovat, jen jsem se podělil o svou taktiku, která mi funguje od bronzu až zatim po platinu celkem pořád stejně spolehlivě víceméně, nikomu to nevnucuji

Včera jsem tuto taktiku také stalkerama odrazil a vyhrál, ale jen proto, že soupeř s voidama nehrál dost chytře, kdyby jo, dostal by mě. Je to o tom jak s nima člověk zahraje, já jsem zvyklej je používat už od začátku co SC hraju, tak mi to s nima jde a potenciál rozhodně mají, ale člověk to nesmí hrát tak, že si tvrdohlavě jede to co chce .. když vidim že soupeř jede třeba i nevědomky silnej counter.. no tak je prostě stavět nebudu, nejsem blázen

) Základ je scoutovat to se ví. Ale jakmile vidim protosse kterej jen trochu zainvestoval do něčeho jinýho než jsou stalkeři, tak se prostě dobře zahraným voidům neubrání.