StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 23. říj 2018 11:31:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vzhled jednotek
PříspěvekNapsal: ned 27. led 2013 22:29:44 
Offline
 Profil

Registrován: úte 27. dub 2010 7:04:40
Příspěvky: 1097
Imho by jít měnit modely a textury rozhodně mělo, to uměl snad už starej W3 editor, tenhle to musí umět 100%.

_________________
Obrázek

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vzhled jednotek
PříspěvekNapsal: úte 29. led 2013 15:27:38 
Offline
 Profil

Registrován: sob 26. led 2013 16:44:53
Příspěvky: 8
jo že to šlo ve War3 to vím sám se sice modely nedělal ale dost jsem si jich stahnul a pak udělal pulku kampane z War2 ale to je mimo tema, moje nagličtina je jak to říct to na houby takže i kdybych našel stranku jak na to potřeboval bych aby to někdo aj přeložil


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vzhled jednotek
PříspěvekNapsal: úte 29. led 2013 16:17:27 
Offline
 Profil

Registrován: ned 16. kvě 2010 22:05:13
Příspěvky: 1025
argumenty, ze neco slo ve w3 bych radsi moc nepouzival.... jak byl ve w3 kraaasne poresenej bn.. slibovali ze v sc2 bude skok podobny mezi sc:bw a w3 a vysledek? po 3 letech trapne beta okna a totalne napicu chat system a vse kolem.....

_________________
Obrázek

a uz sem lama jak svina :D :-*


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vzhled jednotek
PříspěvekNapsal: pát 01. úno 2013 21:11:57 
Offline
 Profil

Registrován: sob 26. led 2013 16:44:53
Příspěvky: 8
tak jsem si nakonec stahnul nějakou tu texturu avšak mám problem ji zbrovoznit stahnul jsem soubor http://www.curse.com/assets/sc2/sarah-kerrigan-ghost a mám problém sprovoznit textury v tom souboru koncovkou ,3, když načtutu všechny soubory do mapy, jakmile použiji tu texturu Sarah.m3 načte se mi obrys ale postava je ružová, zkoušel jsem to zprovoznit podle navodu http://www.sc2mapster.com/forums/resources/tutorials/20772-data-actor-events-message-texture-select-by-id/#p1 ale moje ajina je mizerna a tak jsem asi něco dělal blbě no proste jsem to nerozjel, žádám vás tedy o poslední radu v tomhle topicu, jak nahodím ty textury na ten m3 model?


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz