StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 11. pro 2018 17:31:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: 1v1 melee mapa
PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 10:20:37 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pát 03. zář 2010 6:26:35
Příspěvky: 43
Naprosto blbej dotaz, ale jak zkusím tuhle (nebo jakoukoliv jinou) custom mapu ? Někde stáhnu, nahraju do nějakýho adresáře a potom při zakládání custom hry jí uvidím mezi ostatníma mapama ?

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: 1v1 melee mapa
PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 10:52:19 
Offline
 Profil

Registrován: pon 06. zář 2010 0:51:53
Příspěvky: 8
Jsou dvě možnosti - ta jednodušší je, že znáš název mapy, která je veřejně vystavená. To je i tento případ, stačí tedy založit custom hru a použít vyhledávání v mapách (je na to boxík v pravé horní části okna s výběrem mapy), název té mé je River Wild.

Druhou možností je, že máš soubor s mapou. Ten otevřeš v editoru a přes File | Publish ji uploadneš na Battle.net, klidně jen soukromě (pak ji nikdo jiný neuvidí), následný postup je stejný jako v předcházejícím případě. Jen teda nevím, jestli tohle jde provést s veřejně vystavenou mapou, nezkoušel jsem.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: 1v1 melee mapa
PříspěvekNapsal: úte 16. srp 2011 11:13:59 
Offline
 Profil

Registrován: úte 10. kvě 2011 16:20:07
Příspěvky: 44
Otázka: Když nahraju mapu na battle net můžu jí pak na battle netu měnit?


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: 1v1 melee mapa
PříspěvekNapsal: úte 16. srp 2011 13:28:11 
Offline
 Profil

Registrován: pát 24. zář 2010 18:49:42
Příspěvky: 1020
Vzhledem k tomu že lepší customky musíš každou chvíli updatovat, tak je logické že můžeš. :)

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: 1v1 melee mapa
PříspěvekNapsal: úte 16. srp 2011 15:29:51 
Offline
 Profil

Registrován: úte 10. kvě 2011 16:20:07
Příspěvky: 44
A jak to funguje já to tam nahraju a pak když něco změním v editoru tak se to změní i na battlenetu, nebo to musím znova nahrát?


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz