StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 22. led 2019 22:40:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mapy
PříspěvekNapsal: pát 14. kvě 2010 22:47:12 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 17:32:48
Příspěvky: 97
Bydliště: Křeslo
Zdravím,
v první řadě se omlouvám, jestli už tu někdo podobný topic zakládal.. :mrgreen:
Jde o tohle - stáhl jsem si pár map, ale netuším jestli je někde v PC složka, kde jsou uloženy všechny SC2 mapy.. Nebo jestli se stažený mapy pouští skrz nějaký launcher (jak se to dělalo, když nebyl beta klíč, och ty zoufalé časy.. :D ) ..?? Prostě a jednoduše: jak spustit stažený mapy? :D

Jestli jsem blbej a nedochází mi nějaká totálně jasná souvislost, tak se nedivte.. ;) :)

_________________
mail: samael@magick.cz
V komentářích k novinkám používám nick Sam


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Mapy
PříspěvekNapsal: pát 14. kvě 2010 22:50:50 
Offline
 Profil

Registrován: pát 23. dub 2010 11:58:38
Příspěvky: 26
Hegemon píše:
Zdravím,
v první řadě se omlouvám, jestli už tu někdo podobný topic zakládal.. :mrgreen:
Jde o tohle - stáhl jsem si pár map, ale netuším jestli je někde v PC složka, kde jsou uloženy všechny SC2 mapy.. Nebo jestli se stažený mapy pouští skrz nějaký launcher (jak se to dělalo, když nebyl beta klíč, och ty zoufalé časy.. :D ) ..?? Prostě a jednoduše: jak spustit stažený mapy? :D

Jestli jsem blbej a nedochází mi nějaká totálně jasná souvislost, tak se nedivte.. ;) :)

Tuším, že je to tohle: C:\Users\Ivan\Documents\StarCraft II Beta\Maps. Tak to mám aspoň já (pochopitelně místo "Ivan" budeš mít svoje jméno) ;) Snad to je ono :D


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Mapy
PříspěvekNapsal: pát 14. kvě 2010 22:56:47 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 17:32:48
Příspěvky: 97
Bydliště: Křeslo
Anti-Mage píše:
Hegemon píše:
Zdravím,
v první řadě se omlouvám, jestli už tu někdo podobný topic zakládal.. :mrgreen:
Jde o tohle - stáhl jsem si pár map, ale netuším jestli je někde v PC složka, kde jsou uloženy všechny SC2 mapy.. Nebo jestli se stažený mapy pouští skrz nějaký launcher (jak se to dělalo, když nebyl beta klíč, och ty zoufalé časy.. :D ) ..?? Prostě a jednoduše: jak spustit stažený mapy? :D

Jestli jsem blbej a nedochází mi nějaká totálně jasná souvislost, tak se nedivte.. ;) :)

Tuším, že je to tohle: C:\Users\Ivan\Documents\StarCraft II Beta\Maps. Tak to mám aspoň já (pochopitelně místo "Ivan" budeš mít svoje jméno) ;) Snad to je ono :D



Právě, že tam mám skoro prázdnou složku, ve které je jenom další složka s názvem Cache a tam hromada nějakých kravin, co rozhodně nejsou mapy - .bin na mapu nevypadá..

_________________
mail: samael@magick.cz
V komentářích k novinkám používám nick Sam


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Mapy
PříspěvekNapsal: sob 15. kvě 2010 1:25:26 
Offline
 Profil

Registrován: pát 23. dub 2010 11:58:38
Příspěvky: 26
Hegemon píše:
Anti-Mage píše:
Hegemon píše:
Zdravím,
v první řadě se omlouvám, jestli už tu někdo podobný topic zakládal.. :mrgreen:
Jde o tohle - stáhl jsem si pár map, ale netuším jestli je někde v PC složka, kde jsou uloženy všechny SC2 mapy.. Nebo jestli se stažený mapy pouští skrz nějaký launcher (jak se to dělalo, když nebyl beta klíč, och ty zoufalé časy.. :D ) ..?? Prostě a jednoduše: jak spustit stažený mapy? :D

Jestli jsem blbej a nedochází mi nějaká totálně jasná souvislost, tak se nedivte.. ;) :)

Tuším, že je to tohle: C:\Users\Ivan\Documents\StarCraft II Beta\Maps. Tak to mám aspoň já (pochopitelně místo "Ivan" budeš mít svoje jméno) ;) Snad to je ono :D



Právě, že tam mám skoro prázdnou složku, ve které je jenom další složka s názvem Cache a tam hromada nějakých kravin, co rozhodně nejsou mapy - .bin na mapu nevypadá..

Já tam taky nic nemám, ale ty oficiální mapy se nějak ukládají do těch Cache složek. Nebyl u těch stažených map návod? Co se stane, když je dáš do toho "prázdného" \Maps složky?


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Mapy
PříspěvekNapsal: sob 15. kvě 2010 9:47:04 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 17:32:48
Příspěvky: 97
Bydliště: Křeslo
Citace:
Já tam taky nic nemám, ale ty oficiální mapy se nějak ukládají do těch Cache složek. Nebyl u těch stažených map návod? Co se stane, když je dáš do toho "prázdného" \Maps složky?



Mno udělal jsem to následovně: staženou mapu otevřu v editoru a tam ji spustím jako test.. :) Anebo mapu hodím přímo na .exe Starcraftu a taky se rozjede..

_________________
mail: samael@magick.cz
V komentářích k novinkám používám nick Sam


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Mapy
PříspěvekNapsal: úte 10. srp 2010 7:34:27 
Offline
 Profil

Registrován: úte 10. srp 2010 7:22:21
Příspěvky: 1
Takto spuštěné mapy sice chodí, ale nelze nastavit : počet spoluhráčů resp. protivníků, startovní podmínky a rasy na jedntlivých pozicích (a další jak je tomu u Stracraft 1).
Jinak ve vlastním Stracraft 2 není možnost, jak nastavit hraní vlastní vytvořené hry, tak jak tomu je u Stracraft 1. Já jsem alespoň nic nenašel.


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz