StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 01. zář 2025 19:36:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co očekáváte za nové jednotky?
PříspěvekNapsal: sob 27. lis 2010 17:06:36 

Já bych u Zergů rád viděl nějakého červa jako v Duně. Pohyboval by se pod zemí, nebo "skákáním" z podzemí jako červi v Battleforge. Měl by abilitu pro zemětřesení (dočasné zahrabání nepřátel), stejně jako má Mothership červí díru, a mohl by spolknout malou, nebo střední jednotku.

U Protossů mě napadla možnost transformace immortala na stacionární dělostřelectvo :D

U terranů to je těžké, ale nějaká zbraň, nebo jednotka s radiací jako měla Science loď...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 27. lis 2010 18:08:49 

Jumbik píše:
Já bych u Zergů rád viděl nějakého červa jako v Duně. Pohyboval by se pod zemí, nebo "skákáním" z podzemí jako červi v Battleforge. Měl by abilitu pro zemětřesení (dočasné zahrabání nepřátel), stejně jako má Mothership červí díru, a mohl by spolknout malou, nebo střední jednotku.

U Protossů mě napadla možnost transformace immortala na stacionární dělostřelectvo :D

U terranů to je těžké, ale nějaká zbraň, nebo jednotka s radiací jako měla Science loď...

Zamyslel si se nad svými slovy? Ty jsi vzal prakticky vlastnosti jednotek od jednoho národ a dal jsi je jinému národu. To vážně lidi stojíte o to aby každá rasy měla to samé a lyšila se jen graficky? Vám už vážně s prominutím hrabe, si běžte hrát Age of Empires.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 27. lis 2010 20:20:33 

saltazar píše:
Jumbik píše:

Zamyslel si se nad svými slovy? Ty jsi vzal prakticky vlastnosti jednotek od jednoho národ a dal jsi je jinému národu. To vážně lidi stojíte o to aby každá rasy měla to samé a lyšila se jen graficky? Vám už vážně s prominutím hrabe, si běžte hrát Age of Empires.

Já se nad ničím zamýšlet nemusím. Napsal jsem první věc, co mě napadla a tobě to může být u zadku, protože já nejsem žádný vývojář, abych se nad tím musel zamýšlet.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. lis 2010 10:41:28 

Chelios&hasicz: mate pravdu, ale s FG bych to zas tak neprehanel :-) celkem drahe v mensim mnozstvi (infestori jsou mastni :-]), a "kill-spell" to taky neni ;-) Ale samozrejme se tim da dat uplne neskutecne DMG (letecke jednotky na malem miste v enormnim mnozstvi -> mega moc dmg). Spis jsem hledal neco jako malej tank/kolosus :-) Ale budiz...

presto mi prijde ze zergovi neco proste chybi, nevim jak to rict, ale kdyz jsem hraval terrana, tak jsem mel proste tunu moznosti...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. lis 2010 10:43:46 

Dettox píše:
GoRum píše:
Myslim ze protossove by ocenili nejakou vzdusnou AA jednotku (typu scout), ktera je schopna se vyporadat s tezkym letectvem.

Myslim ze Void Ray a fenix sou hodne dobry AA jednotky a protosove rozhodne dalsi nepotrebujou

Fenixove jsou ultimatni... tada ne proti terranu (viking ma moc hrubou range, a donutit ho hnout se neni tak snadne ;-]), ale uplne hrube pri pouziti mikra na muty... myslim ze AA je phoenix nej jednotka ve hre... teda subjektivni hodnoceni... velmi se mi ta unita libi ;-)
A VR? Mrchy jedny anti-armor-air/ground potvory ;-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. lis 2010 11:07:30 

Ja ocekavam za zergy lurkery :) ... doufam ze se me prani brzy vyplni! Protoze zergum proste lurker chybi !

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. lis 2010 11:47:44 

Pheonix se dá použít proti všem rasám. :)

Například Head hraje Pheonexi do Terranů, je to dobrej opening, ale už to chce trošku skill. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. lis 2010 11:58:53 

Skica píše:

Například Head hraje Pheonexi do Terranů, je to dobrej opening, ale už to chce trošku skill. :)

ze ty jsi se koukal na youtube na rozhovor s headhunterem z esuby 8-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. lis 2010 12:02:17 

Skica píše:

za protosse bych privital cokoli co si poradi s tema za.ranejma muttaliskama, pac to je fakt jednotka ktera me neskutecne se... kdyz na me udela zerg mass muta tak se me podari tak jednou z 5 pripadu se tomu ubranit, jinak ho poslu nekam a dam surrender

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. lis 2010 12:14:20 

TomAceCZ píše:
za protosse bych privital cokoli co si poradi s tema za.ranejma muttaliskama, pac to je fakt jednotka ktera me neskutecne se... kdyz na me udela zerg mass muta tak se me podari tak jednou z 5 pripadu se tomu ubranit, jinak ho poslu nekam a dam surrender

Z pohledu zerga, jede dve hatcherky a setri plyn, coz znamena ze bude mit lingy + nejaky crawlery, ktere nejcasteji dela u sve expy. Takze uz jsem kolikrat videl tosse jak vzal 6-8lotu + 2sentry a expu mu obehl a vlitnul mu do mainu a sentryma si zavrel vchod aby mu nechodili posily a main mu rozbil. Pak by jsi ho mel uplne v klidu prejet na macro. Jde o to ze zerg nejede moc jednotky co stojej plyn, protoze setri na muty. Jedine co ti zbyva udelat je bud jet ten push coz ja doporucuju (protoze s 2x vyssim incamem plynu te prejede i kdyby fakt jel jen JEN muty) nebo si rozejet druhou bazi taky ( tam je ovsem problem s pozdejsim branenim, protoze - muty jednou prilitnou) ... Nakonec je dobrej i fast harrass s Pheonixema, vetsina zergu zacne zmatkovat a je finyto. Ti lepsi jsou jen o par minut zpozdeni, coz je take plus.

Jinak nejlepsi timing na push je podle me, kdyz si dodelava expu a zacina ji doplnovat tezicema. Pac z vetsiny larev dela drony. Presnej cas ti ale nepovim ;)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina