StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 19. srp 2019 0:29:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 12:48:49 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: úte 09. lis 2010 11:13:56
Příspěvky: 566
Bydliště: Mar Sara
Aklain píše:
elkar píše:
Aklain píše:
no ja nemam v planu streamovat, ale delat to co head.. zapnout to a aby se mohl kdo chce podivat jak hraju ladder atd.. podivat se na moje taktiky,,, kdyz budu hrat nejakej turnaj tak se muzou divat na moji cestu a na muj flame in game atd :D


no ale z hlediska toho co musí dělat počítač je to to samý jako komentovat stream, jen k tomu nemluvíš, takže výkon stejně potřebuješ. netusím jaký bude minimum já i ten stream mám na HD rozlišení a kvalitu takže typuju že i3 cpu bude stačit.



i3-370M
4gb dd3 budu zvetsovat na 8
ati mobility radeon HD5470
na minimalni detaily by to melo stacit ne? :D


No, to bude stačit, ale počítej s tím že FPS půjdou o kousek dolů. Já teda nezkoušel s tím hrát tkaže nevím jak moc to ovlivňuje gameplay. Jinak mě se ještě nestalo že by mi 4GB ram nestačily. To se hodí hlavně když toho pouštíš víc naráz, ale i tak.. hry dneska berou tak do 2GB, system 1,1GB a zaplácnout to zbytkem ... jak říkám, běžně to snad nebude. Spíš ty 4GB vyměnit za rychlejší nebo tu grafiku... prsotě investice do velikosti RAM ... nevim nevim :) možná i šetřit na SSD disk.

/OT off

_________________
offering gosu coaching only 40€/hr
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 12:49:38 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 20:37:13
Příspěvky: 659
Aklain píše:
elkar píše:
Aklain píše:
no ja nemam v planu streamovat, ale delat to co head.. zapnout to a aby se mohl kdo chce podivat jak hraju ladder atd.. podivat se na moje taktiky,,, kdyz budu hrat nejakej turnaj tak se muzou divat na moji cestu a na muj flame in game atd :D


no ale z hlediska toho co musí dělat počítač je to to samý jako komentovat stream, jen k tomu nemluvíš, takže výkon stejně potřebuješ. netusím jaký bude minimum já i ten stream mám na HD rozlišení a kvalitu takže typuju že i3 cpu bude stačit.



i3-370M
4gb dd3 budu zvetsovat na 8
ati mobility radeon HD5470
na minimalni detaily by to melo stacit ne? :D


procesor ti na to nestaci, nema cenu zkouset, navic je to ntb a to neni na hrani moc vhodny (vim o cem mluvim) Na kvalitni stream to chce aspon 4jadro.

_________________
Yarin dont play sports, he plays games of all sorts, plugs in all ports, who wears short shorts.
muj stream v 720p na ->http://www.justin.tv/yar1n<-
archiv epizod Yarin vs Internet na ->http://yarinvsinternet.blogspot.com/<-
Yarin vs Internet Live Po, St, Pá ve 20:00
Yarin vs Ladder Live Út, Čt ve 20:00

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 12:51:52 
Offline
 Profil

Registrován: ned 16. kvě 2010 22:05:13
Příspěvky: 1025
no ja na notasu hraju uz 3 roky a nikdy bych to nevymenil za PC :)

_________________
Obrázek

a uz sem lama jak svina :D :-*


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 12:52:59 
Offline
 Profil

Registrován: úte 27. dub 2010 7:04:40
Příspěvky: 1097
Je ten stream o hodně náročnější než Fraps? Protože při frapsování hry jsem si nevšiml poklesu fps, jinak taky mám core i3.

_________________
Obrázek

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 12:55:31 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: úte 09. lis 2010 11:13:56
Příspěvky: 566
Bydliště: Mar Sara
Aha, on to je noutbukovskej cpu? ajajaj...

btw. stream je opravdu náročnější než fraps. U frapsu je důležitej hlavně HDD, kdežto tady ten CPU. Zatím co HDD do najetý hry tolik zasahovat nemusí protože všechno je už načetený v RAMce, tak CPU musí jet pořád.

_________________
offering gosu coaching only 40€/hr
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 12:55:51 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: ned 29. srp 2010 20:36:09
Příspěvky: 456
Bydliště: Opava
No asi takhle, nevím jak na live streamu ( btw streamovat znamená prostě přenášet svoje zápasy, tj= ne nutně s komentářem ), ale já mám účet na Justin.tv a tam potřebuješ externí broadcast software.

Já používám ten Xsplit ( http://www.xsplit.com ), tam se regneš a stáhneš si ten soft. Do něj dáš jen adresu svého streamu ( např. http://www.justin.tv/mahi77 ), nastavíš rozlišení, bitrate atd...

a pustíš to a mělo by to jít...

Jinak mně hodně brzdí connect... Můžu hrát v jakém chci rozlišení a dpi, hra vypadá plynule, ale jsou tam škuby a takové drobné lagy ... = není to pěkné napohled.

Takže můj stream jede sprostě v 400x300 :D ( i když hru mám v 1280x1024 )...

_________________
http://eu.battle.net/sc2/en/profile/1237219/1/MaHi/
http://us.battle.net/sc2/en/profile/2976685/1/DarkHorse/

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 12:56:22 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: ned 29. srp 2010 20:36:09
Příspěvky: 456
Bydliště: Opava
mám i3 procák a v pohodě ...

_________________
http://eu.battle.net/sc2/en/profile/1237219/1/MaHi/
http://us.battle.net/sc2/en/profile/2976685/1/DarkHorse/

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 12:57:08 
Offline
 Profil

Registrován: ned 16. kvě 2010 22:05:13
Příspěvky: 1025
tak hodilo by se mi aby mi nekdo uz pomohl s tim to rozjet a zkusit to :) na kvalite mi ani tak moc nezalezi.. ani head to neam jak obrazek.... tady jde o to aby kdo se nudi a nema co delat treba kukl jestli nehraju a podival se treba i na ty taktiky.... ne o streamovani turnaje na kterej cumi 600 lidi takze tam to kvalitu potrebuje :)

_________________
Obrázek

a uz sem lama jak svina :D :-*


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 13:10:39 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: úte 09. lis 2010 11:13:56
Příspěvky: 566
Bydliště: Mar Sara
Ten xsplit můžu doporučit spolu s own3d tv.

Já vlastně jsem viděl jednu neděli fejkův stream a druhej den během 20 minut jsem si to celý zařídil a zprovoznil provizorně na první turnaj a to jsem o tom v životě nic nezjišťoval, takže to snad není těžký. na own3d tv maj návod k tomu xsplitu kde to jak nastavit. když tak večer poradím

_________________
offering gosu coaching only 40€/hr
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: České Live Streamy
PříspěvekNapsal: stř 30. bře 2011 13:27:19 
Offline
 Profil

Registrován: ned 16. kvě 2010 22:05:13
Příspěvky: 1025
i na tom owned potrebuju ten xsplit?

EDIT.. no nic jebu to.. proc to nekde nemuze byt jednoduche.. furt neco stahovat nastavovat :D
stejne by se na me nikdo nedival.... seru na stream :P

_________________
Obrázek

a uz sem lama jak svina :D :-*


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz