StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 23. říj 2018 21:20:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: čtv 30. pro 2010 21:55:39 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: čtv 24. kvě 2007 19:23:06
Příspěvky: 83
Bydliště: Plzeň
Je třeba si v nastavení zapnout zobrazování titulků. Bohužel jsme při tvorbě první verze zapomněli nastavit, aby se při instalaci češtiny titulky začaly zobrazovat.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: pát 31. pro 2010 12:26:29 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pát 24. pro 2010 21:09:28
Příspěvky: 200
ok diky

_________________
Obrázek
Drakan #783


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: čtv 17. úno 2011 18:43:37 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 17. úno 2011 18:42:12
Příspěvky: 1
roninW píše:
takže nový patch od Blizu čeština ho stopla a sama nejde odinstalovat - tlačítko odinstalace zmizelo ale nic se nezměnilo .. :cry: Chápu, bylo to na mé riziko, takže nyní komplet přeinstalace hry. Uvidíme co druhé PC doma


staci dat opravit starcraft 2 a smazne ti to cestinu..


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: pon 08. srp 2011 21:21:47 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 12. úno 2011 15:11:15
Příspěvky: 56
Nevíte půjde použít čeština i teď na tu DEMO verzi Starcraftu? Kámoš si to chce vyzkoušet tak se ptám jestli by mu to náhodou neulehčilo díky.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: pon 08. srp 2011 22:51:50 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 09. srp 2010 15:45:55
Příspěvky: 59
TAUREN píše:
Nevíte půjde použít čeština i teď na tu DEMO verzi Starcraftu? Kámoš si to chce vyzkoušet tak se ptám jestli by mu to náhodou neulehčilo díky.

Klient je podle mě stejný, jiný je jen typ účtu. Takže bych řekl že čeština půjde stejně jako na plnou verzi hry.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: pon 08. srp 2011 23:33:51 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: ned 29. srp 2010 20:36:09
Příspěvky: 456
Bydliště: Opava
Tahal jsem celého 7gb USA klienta... podle mně ta čeština normálně pujde Oo

_________________
http://eu.battle.net/sc2/en/profile/1237219/1/MaHi/
http://us.battle.net/sc2/en/profile/2976685/1/DarkHorse/

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. úno 2012 20:04:07 
Offline
 Profil

Registrován: stř 08. úno 2012 19:56:04
Příspěvky: 5
Omlouvám se pokud se opakuji!
Chtěl jsem se zeptat jestli když si nainstaluji češtinu do originální hry, kde se prihlašuji na battle.net, jestli nedostanu do blizzardu ban??

Děkuji za odpoveď.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. úno 2012 20:17:50 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 31. bře 2011 11:54:07
Příspěvky: 59
Teoreticky mozes, kedze je to v rozpore s podmienkami, ktore si podpisal. Prakticky? Asi nie...

_________________
Nothing worth having comes easy..


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. úno 2012 20:27:14 
Offline
 Profil

Registrován: úte 24. led 2012 20:44:27
Příspěvky: 4
kubys píše:
Omlouvám se pokud se opakuji!
Chtěl jsem se zeptat jestli když si nainstaluji češtinu do originální hry, kde se prihlašuji na battle.net, jestli nedostanu do blizzardu ban??

Děkuji za odpoveď.


Neinstaluj češtinu . Dobrá tak možná v kampani :) do MP se to nehodí.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: sob 11. úno 2012 7:40:15 
Offline
 Profil

Registrován: stř 08. úno 2012 19:56:04
Příspěvky: 5
VoiD píše:
kubys píše:
Omlouvám se pokud se opakuji!
Chtěl jsem se zeptat jestli když si nainstaluji češtinu do originální hry, kde se prihlašuji na battle.net, jestli nedostanu do blizzardu ban??

Děkuji za odpoveď.


Neinstaluj češtinu . Dobrá tak možná v kampani :) do MP se to nehodí.


No o to mi právě jde o kampaň. Takže můžu si ji nainstalovat a Blizzard mi nic říct na to nemůže??


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz