Proste ja nemozem neustale citat ako tu niekto place ze T je OP.Ked to neni T tak to je P alebo Z. proste ja us nwm ci sa mam smiat alebo plakat nwm

a Ktomu OP Napiste mi 1 jedinu jednotku ktora je niaka super ultra OP u Terrana ktora nema svoje prirodzene Anti alebo sa neda s prehladom zabit je to len vasa neschopnost nic ine.Videl som nespocetne mnozstva Videi od HD alebo Huskyho a oni robia skvele videa a komentare ktomu a vedia velmi slusne hrat a ani v 1 ich videu by som sa nestretol, ze by tam whinovali ako je Terran strasne OP
A len tak (ale za toto ma tu asi roztrhate na forku

) od temy sam SlayersBoxer Priznal ze v Starcraft 2 su terrani najslabsou rasou a ked to pojde snimi takto dole vodou tak bude hravat za random.
A Boxerove slova su premna ako slovo bozie lebo viem ako vie hrat a ako hraval na Broodwary kde bol podla mna 1000X lepsi Terran ako je teraz.Ale nikto to neriesil.
Ako ked som hral 1v1 proti nemenovanemu Z a vidim ze masuje proti mne Roachov postavim marauderov pochopitelne viem ze je to Anti lebo VS armored + slow + stimpack a tak som ho umicroval chlapca ze nechapal.. a us my zacal F.ucker noob Terran OP Marauder Chuck Norris

a GG Noob a Quitol.
A chcel by som napisat este vela toho ,ale to je ako hrach na stenu hadzat.. a nema sa tu zmisel hadat.
a us vidim ten neskutocny pocet reakci na tento koment co som pridal ze aky som kkt a tak