StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 23. říj 2018 12:37:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 13:19:27 
Offline
 Profil

Registrován: pon 23. srp 2010 13:04:15
Příspěvky: 24
Tento achi spočívá v dohrání kampaně na normal s méně než 8 hodinami playtime. A jelikož jsem líný hrát kampaň stále dokola, tak se chci zeptat těch, kteří už mají tento achi za sebou.

Dostanu achi, když

- mám dohranou kampaň na normal obtížnost např. za 10 hodin a postupně budu v archivech zlepšovat časy až na onu hranici 8 hodin?

- pustím novou kampaň a dohraju ji pouze s nutnými (mám pocit, že jich je 19) misemi pod 8 hodin?

- pustím novou kampaň a dohraju ji na brutal obtížnost pod 8 hodin?


Žádná další záludná otázka mě pro zatím nenapadla ;). Předem díky za odpovědi.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 13:23:48 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 18. bře 2010 21:41:18
Příspěvky: 51
-jo, můžes postupně zlepšovat časy, já to dohrál na brutal a potom až dával speedrun na normal (za 6,5h, všechny mise)
-taky možnost, ale podle mě přeskakovat mise je blbý, ale jesli to děláš jen pro ten achi...
-tím si nejsem jistej, ale na brutal to pod 8h nedáš :)

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 13:26:10 
Offline
 Profil

Registrován: pon 23. srp 2010 13:04:15
Příspěvky: 24
Ok díky.

Neithy píše:
-tím si nejsem jistej, ale na brutal to pod 8h nedáš :)


Nic není nemožné ;)

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 16:20:41 
Někde sem četl že to zlepšování časů uplně dobře nefunguje. I když se dostaneš pod 8 hodin, stejně nic nedostaneš. Podle jednoho f=ora prostě musíš začít novou kampaň, tj počínaje misí liberation day a konče misí all in. cokoli co mezitim vynecháš dobře pro tebe - páč hrát to pořád dokola je nuda, a extra pak na normál kde to vypadá jako by ta hra lagovala. Tuším že se dají v klidu vynechat zeratul mise a podobně, je důležitý dostat se na char, jinak by to mělo bejt jedno


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 22:17:55 
Offline
 Profil

Registrován: ned 15. srp 2010 0:01:16
Příspěvky: 6
gp2Fx2 píše:
Někde sem četl že to zlepšování časů uplně dobře nefunguje. I když se dostaneš pod 8 hodin, stejně nic nedostaneš. Podle jednoho f=ora prostě musíš začít novou kampaň, tj počínaje misí liberation day a konče misí all in. cokoli co mezitim vynecháš dobře pro tebe - páč hrát to pořád dokola je nuda, a extra pak na normál kde to vypadá jako by ta hra lagovala. Tuším že se dají v klidu vynechat zeratul mise a podobně, je důležitý dostat se na char, jinak by to mělo bejt jedno



zeratul mise se daji vynechat aspon je vic casu a z ostatnich si staci vybrat jen ty nejnutnejsi. nekde na foru je aji screen, jak jdou ty mise.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 22:56:57 
Offline
 Profil

Registrován: úte 27. dub 2010 7:04:40
Příspěvky: 1097
gp2Fx2 píše:
...a extra pak na normál kde to vypadá jako by ta hra lagovala...


Můžeš si to dát na Faster, i když hraješ Normal obtížnost.

_________________
Obrázek

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 0:20:12 
To by mě extra zajímalo jak, ta rychlost byla vždycky zamčená (?) vim že v challenge sem z toho vytejkal (rush defense myslim) ta hra se táhla jak sviň a když sem to chtěl dát rychlejš tak to nešlo


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 6:54:18 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 07. srp 2010 12:31:27
Příspěvky: 134
mne tiez ide normalne menit rychlost hry v kampani ... cez options->gameplay 8-)

_________________
Obrázek
mtronic Clan page


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 7:29:39 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 18. čer 2007 21:15:08
Příspěvky: 381
Na změnu rychlosti hry jsou i hotkeys, ale nevím jestli jdou změnit. Každopádně v classic hotkeys nejsou nabindovaný.

_________________
And thou shall count to three...
Jumbik Bnet acc


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Hurry Up: It's Raid Night
PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 8:29:33 
Offline
 Profil

Registrován: ned 08. srp 2010 10:06:39
Příspěvky: 47
Rychlost v kampani se da u vsech obtiznosti krom brutal (ta je zamcena na nejrychlejsi) jen zrychlovat. Zpomalovat jde jen casual a normal. Casual mozna zpomalit nejde jestli uz jede na nejpomalejsim. Kl. zkratky + - nebo options/game a tahatko rychlosti (kdyby to nejaky nesvepravny jedinec nemoch najit! :-)
Ale realnej cas je "normal", kdyz hru zrychlite, zrychli se i "realnej" cas, kterej pocita tech 8 hodin pro It's Raid Night achiev, takze ochcat to nejde, jen si usetrit nejakej realnej cas cekanim na nejakej timer. :roll:


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz