StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 15. lis 2018 11:24:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém se spuštěním
PříspěvekNapsal: čtv 11. úno 2016 15:42:44 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 11. úno 2016 15:35:47
Příspěvky: 1
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli k hraní starcraft 2 wings of liberty potřebuji mít staženou celou hru( 20Gb).Protože jsem hru nainstaloval z DVD na stránkách aktivoval klíč,ale v klientu Battle.net to nejde spustit.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problém se spuštěním
PříspěvekNapsal: pát 01. dub 2016 14:54:01 
Offline
 Profil

Registrován: pát 01. dub 2016 14:46:19
Příspěvky: 1
dawes12 píše:
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli k hraní starcraft 2 wings of liberty potřebuji mít staženou celou hru( 20Gb).Protože jsem hru nainstaloval z DVD na stránkách aktivoval klíč,ale v klientu Battle.net to nejde spustit.


Řeším něco pododbného na Win 10 (32bit). Nechal jsem nainstalovat vše komplet + patche ( 31.3.16 ) a po spuštění zčerná obrazovka, jako že se hra startuje a bum. Hodí to hlášku error, bo tak a nic. Je nějakej "fix" pro Win_10ky? Pos..ný widle!!!! Hlášku doplním později. Vám to na 10kách běhá?????? Dík za info


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problém se spuštěním
PříspěvekNapsal: pát 29. dub 2016 9:09:44 
Offline
 Profil

Registrován: pát 17. říj 2014 13:40:18
Příspěvky: 27
PoldaCZ píše:
dawes12 píše:
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli k hraní starcraft 2 wings of liberty potřebuji mít staženou celou hru( 20Gb).Protože jsem hru nainstaloval z DVD na stránkách aktivoval klíč,ale v klientu Battle.net to nejde spustit.


Řeším něco pododbného na Win 10 (32bit). Nechal jsem nainstalovat vše komplet + patche ( 31.3.16 ) a po spuštění zčerná obrazovka, jako že se hra startuje a bum. Hodí to hlášku error, bo tak a nic. Je nějakej "fix" pro Win_10ky? Pos..ný widle!!!! Hlášku doplním později. Vám to na 10kách běhá?????? Dík za info


Mne to na 10W normalne sliape. A to mam tu "prerobenu" verziu zo 7-Win. Ale ja mam 64b pocitac, nie 32b.


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz