StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 15. lis 2018 11:24:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: hra se po cca. 15 minutách hraní sekne a spadne
PříspěvekNapsal: úte 24. bře 2015 15:56:50 
Offline
 Profil

Registrován: úte 24. bře 2015 15:49:54
Příspěvky: 3
zdravím , mám takový problém a vůbec nevím co s tím. Hru jsem už dvakrát smazal a nainstaloval znovu i s Battle.netem ale furt se to děje , po 15 minutách buď hraní nebo koukání na menu se hra prostě z ničeho nic sekne a po chvilce spadne . :?: :?: :?: předem děkuji za každé cenné informace jak si s tímto problémem poradit

Konfigurace : Apple  MacBook Air (13palcový, začátek roku 2014)
1,4 GHz Intel Core i5
Paměť 4 GB
Intel HD Graphics 5000


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: hra se po cca. 15 minutách hraní sekne a spadne
PříspěvekNapsal: úte 24. bře 2015 17:43:25 
Offline
 Profil

Registrován: sob 01. úno 2014 11:17:58
Příspěvky: 21
A jaké jiné hry jsi na tom stroji hrál??? při jakých nastavení detailů?? s jakýma teplotama komponent??
Fungují ti hry všechny když tak nemáš os Win??
Podle mě je to velmi slabý stroj na hraní této hry, procák je opravdu strašně slaboučký i na nízké detaily.
Jak dlouho jedeš na operačním systému bez reinstalu????

Bud ti to kope ven hardware a nebo operační systém, nic jiného v tom není....hra se sama aktualizuje, takže s tím se žádný kouzlo dělat nedá.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: hra se po cca. 15 minutách hraní sekne a spadne
PříspěvekNapsal: úte 24. bře 2015 17:48:49 
Offline
 Profil

Registrován: úte 24. bře 2015 15:49:54
Příspěvky: 3
řekněme že MAFIA 2 ( HIGH) - 40 FPS , BIOSHOCK Infinite (HIGH) - 30/40FPS , CSGO (HIGH) - 80 FPS , LOL (HIGH) 80/120 FPS a plno dalších her se stejnou konfigurací včetně STARCRAFT 2 (HIGH) a na těch 30 FPS to běží .... reinstall jsem dělal asi měsíc zpátky , a ohldně procesoru který je čtyřjádrový s turboboostem na 2,5Ghz a INTEL grafikou která má 1,5Gb mi na tom běží zatim vše co jsem sputit chtěl a bez problémů jen tu to vždy po určité době prostě zamrzne a spadne


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: hra se po cca. 15 minutách hraní sekne a spadne
PříspěvekNapsal: úte 24. bře 2015 18:02:52 
Offline
 Profil

Registrován: sob 01. úno 2014 11:17:58
Příspěvky: 21
děla ti to třeba u singlu i multi???


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: hra se po cca. 15 minutách hraní sekne a spadne
PříspěvekNapsal: úte 24. bře 2015 18:05:34 
Offline
 Profil

Registrován: úte 24. bře 2015 15:49:54
Příspěvky: 3
v multiplayer jak v tréninku , proti PC tak i proti hráčům ale i během kampaně mi to spadlo ..... stane se to i když rychle dohraju a jsem pak v menu tak i v tom menu se to zasekne , spadne a vyhodí to blizzard chybu


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: hra se po cca. 15 minutách hraní sekne a spadne
PříspěvekNapsal: stř 25. bře 2015 13:52:19 
Offline
 Profil

Registrován: pát 17. říj 2014 13:40:18
Příspěvky: 27
Skusil si support Blizzardu?
https://eu.battle.net/support/en/games/starcraft2


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz