StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 15. lis 2018 11:49:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pokles FPS s počtem jednotek
PříspěvekNapsal: ned 09. úno 2014 9:44:15 
Offline
 Profil

Registrován: sob 01. úno 2014 11:17:58
Příspěvky: 21
ahoj, toto téma je zajisté už mnohokrát probrané.
Hra je závislá na CPU
ja osobně mam staré c2d e8200 3,2 GHz, 4 GB ram, a GTX 560

mam hru tedka nastavenou na ultra detaily v HD zobrazení.

včera jsem zkoušel testovat na začátku hry mam i 75 FPS, a začal jsem vyrábět pouze mariňáky.
FPS šli pomalu dolů, ještě kolem 100 marinaku byly kolem 30

Když jsem ovšem rozpohyboval 180 marináku po mapě a začal bojovat, FPS už byly pouze 14 někdy i 10.
PO snížení detailů na LOW, se zvedli jen na cca 25.
ale i přesto si myslim že kolem těch 15 je to stále hratelný.

Jaý je váš limit u FPS u této hry???


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Pokles FPS s počtem jednotek
PříspěvekNapsal: pon 10. úno 2014 11:47:19 
Offline
 Profil

Registrován: ned 14. říj 2012 18:36:29
Příspěvky: 41
Ja jsem mel driv e8400@4Ghz a pri streamovani mi FPS klesalo na 15fps. Po tom, co jsem nastavil uzamceni na 15fps se na to dalo v pohode zvyknout. Dokonce jsem zjistil, ze konstantnich 15fps je prijemnejsi nez neustale poklesy z 60 na 30 fps.

Pokud ti zalezi na grafice, tak zkus textury na high, shaders medium, terrain medium a models high, je to na prvni pohled stejne jako ultra.

BTW vetsina lidi se odsud presunula na https://www.facebook.com/groups/czskSC2komunita/ Doufam, ze se na me admini nebudou zlobit, ale podle me by to bylo nefer pred novymi hraci tajit, ze existuje forum, na kterem je stonasobne vetsi aktivita ;)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Pokles FPS s počtem jednotek
PříspěvekNapsal: pát 14. bře 2014 16:43:10 
Offline
 Profil

Registrován: sob 01. úno 2014 11:17:58
Příspěvky: 21
mam naisntalovany cisty OS...PC je tedka v nejlepsi forme.
tak jsem testoval, dal jsem si mapu no limit units--a vyrobil jsem 400 jednotek
a dal je do pohybu

na ultra nastaveni jsem mel 15 FPS
na low jsem mel pouze 20 FPS

takze snizovani detailu grafiky absoilutne nema vyznam..slaby mam procesor

ale dle mereni me obe jadra jeli jen na 75 - 80%..a to nechapu proc...jen obcas tak z 5% byl vytiženy na 100%...težko říct co zpusobuje tu nevytíženost procaku na 100% pro pohybu 400 jednotek krajinou

zjistil jsem jednu vec...v nastaveni je položka efekty..kdyz ji nastavim na low..hnedka mi to do hry pridá 10 FPS, jakmile ji dam na medium, high, nebo ultra zase to 10 fps ubere...žadna jina položka s fps temer nehne


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Pokles FPS s počtem jednotek
PříspěvekNapsal: sob 19. dub 2014 18:32:28 
Offline
 Profil

Registrován: sob 01. úno 2014 11:17:58
Příspěvky: 21
stale jsem trochu testoval hru, trochu nataktoval PC, a mam nastaveni na full HD a vše na High..s tím že položku effects musím mít na LOW....

v nejvetsi bitvě mam pak kolem 20 -30 fps a to se celkem dá (ale musím mít ten effects na LOW, když to nastavim na medium nebo high tak to rovnou bere 15 FPS)

nevíte co přesně ta položka dělá???


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz