StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 15. lis 2018 11:44:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s original DVD
PříspěvekNapsal: čtv 05. zář 2013 10:31:28 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 05. zář 2013 10:23:19
Příspěvky: 2
Ahoj lidi, mám takový problém. Dnes jsem koupil original DVD SC2, oba dva díly. Jakmile dám DVD do mechaniky, kliknu na instaler.exe , tak mechanika má snahu DVD načíst, ale nic se neděje, po chvílí utichne a nic se nestane. Nevíte, kde by mohl byt problém? Předem díky za rady.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problém s original DVD
PříspěvekNapsal: čtv 05. zář 2013 11:07:51 
Offline
 Profil

Registrován: pon 09. srp 2010 13:42:38
Příspěvky: 68
no tak to bys mel reklamovat jestli je necitelne... Ale je to burt stejne na DVD je stara dnes nefunkcni verze hry u HOTS dvd dokonce neni krom launcheru nic (muzes klidne zkusit instalaci z HOTS DVD ale nevim jestli to nedetekuje ze uz mas wol myslim ze ne) jestli ti to necte ani to tak budes mit spis problem s mechanikou. Kazdopadne DVD vubec nepotrebujes a stejne po zdlouhave instalaci by se pri prvni spusteni launcheru zacla stahovat aktualni cca 16GB instalace z battlnetu. Takze proste jdi na http://eu.battle.net/en/ tam zaloz ucet (pokud ho jeste nemas jestli si zkousel treba starter edici...) no a tam das add game nebo neco proste pridat hru kde zadas sn. z krabicky wol i hots no a pak si stahnes aktualni launcher a spustis instalaci.

IMHO je to rychlejsi nez to instalovat z DVD a pak stejne cekat nez se to stahne :D


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problém s original DVD
PříspěvekNapsal: čtv 05. zář 2013 22:19:57 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 05. zář 2013 10:23:19
Příspěvky: 2
Tak jsem to zkoušel přes ten Battle.net a všechno šlape jak má. Teda aspoň zatím :lol: díky moc za radu.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problém s original DVD
PříspěvekNapsal: stř 15. led 2014 6:13:06 
Offline
 Profil

Registrován: stř 15. led 2014 6:09:23
Příspěvky: 1
takže už mi to jede konečně na supportu battlenet při delším hledání jsem si poradil a to moje angličtina je mizerná,nastavil jsem přes internet explorer aktualizace na manual odfaifknul pár věcí a hura na to jinak si mě můžete přidat jsem tam jako RoDm3n

_________________
ciscoccna http://www.ciscoccna.us/ braindumps braindumps Braindumps brain dump


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz