Avenger píše:
Často ked hrám tak mi hra začne zrazu strasne sekat 1-2fps ,mimo to mi aj vypisuje : Your computer is running low on paged pool memory.Neviete čím to moze byt ? Ani nemam nič okrem SC zapnute. Moj PC: AMD Phenon8450 Triple-CoreProcessor 2.11GHz , 4GB RAM , ATI Radeon HD 4850 1GB.
Tak tohle mne trápilo taky, „vyřešil“ jsem to snížením detailů, a ač tyhle hlášky občas zahlédnu (zejména v 2v2), už nedochází k zamrznutí hry, resp. snížení na 1fps. Nicméně ten výše zmíněný odkaz prozkoumám a zkusím postup použít
Trápí mne ale jiná věc – neplynulost hry (trhání), víceméně pouze v pokročilejších fázích hry (100 a více supply), zejména pak v 2v2. Ale i v 1v1 (i proti AI) se hra po cca 15-20 minutách začne více či méně trhat, paradoxně ne ale pouze v případě, že čučím na nějakou velkou armádu či bitvu, ale trhá to i když v expanzi nahazuju larvy atd., prostě nedělá to na mne dojem, že by to grafika nestíhala. Částečně jsem to vyřešil snížením detailů z medium na úplné low při rozlišení 1280x1024. Procesor (AMD 4jádro na 3,2Ghz) v tyto momenty přetížen rozhodně není (do 50%), RAM mám 4GB (dostupné 3,3GB – WinXP 32bit.), při hraní obsazeno max. 2,2GB, grafika je ATI 5670 512MB DDR5 - tedy ta nic extra, ale upřímně, zase taková slabota to není a čekal bych podstatně více, při low detailech v tom rozlišení plynulost určitě, zejména v 1v1. A jak jsem psal, trhá to pak už pořád, i když nekoukám na souboj obřích armád (tam je to pochopitelně výraznější), a trápí mne to zejména při 2v2 hrách
Tak trochu mám podezření na nějakou „zradu“ související nějak s WinXP, procesor mám výkonný, RAM dost, grafika by tohle zvládat myslím měla, tak mne nic jiného nenapadá. A ta hláška „low pool paged memory“ je taky chybou WinXP. Kdyby to bylo grafikou, tak to přeci netrhá všude, i když čučím na prázdnej plácek, ale trhalo by to v momentech kdy nestíhá (budovy, armády) nebo ne
Jinak jsou WinXP cool, rozběhnu na nich kdejaký starý HW i SW, vykopávkové hry nevyjímaje